Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5 Temoms, kurios neįtelpa į kitus skyrius. Kalbam apie viską, kas aktualu ir nebūtinai susiję su liga. :D
ParašėBegaline
#13341 iškilus klausimams, prašom kreiptis į mane :wink:
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#37241 Sveiki visi norintys bendrauti apie viska ir apie nieką jei atsirado klausimų, neaiškumų, pageidavimų ar pasiūlymų galite kreiptis ir į mane. Malonių pokalbių visiems :flo
ParašėTomash
#43915 Kiekvienas čia atėjęs žmogus serga ar blogai jaučiasi dėl tam tikrų priežasčių, todėl prašome gerbti vienas kita ir neįžeidineti vienas kito, o padėti įveikti ši sunku laikotarpi žmogui. Gerbkim vienas kita. Įžeidžiančio tipo pranešimai bus trinami be perspejimo.

Dauguma šiame forume dalyvaujančių asmenų serga depresija, yra jautrūs sau, kitų žmonių reakcijai į jų pasakytus žodžius, nuomonę. Dėl šių priežasčių prašome gerbti ir neįžeidinėti vienas kito. Forumo tikslas – padėti įveikti žmogui sunkų laikotarpį, o ne jį žeminti ar savo žodžiais atstumti. Įžeidžiančio tipo pranešimai bus trinami be perspėjimo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51636 kas norit moderuoti šitą skyrių?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#51682 aš galiu
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#98597 Trinu užrakintas temas ir temas, kurios "mirusios" jau metus.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#126017 Na, ką... Šį skyrių moderuoju aš. Kilus nesklandumams kreipkitės.
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#156276 Nuo šiol prižvelgsiu ašai čionais tvarką, tad būnam tvarkingai, kad nereikėtų man grūmot :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#168661 Reikalingas moderatorius :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#168941 sutvarkykite šitą skyrių, pilna temų ne į temą, pavadinimai iš mažosios ir pan.
ParašėKūnas
#168969 Galiu pabandyt, jei dar reikia. Vistiek šiandien bus savigailos periodas vakare.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#168995 ok, gali būti ne vienas moderatorius, taip dar geriau.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201646 perkeliau temą "alkoholis" į purvinelį,nes DK nariai to labai norejo ir xDMx
aiškiai kalba ne apie alkoholi =)

ir trinu temas,kuriose nesilankoma jau metus laiko
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#246007 man labai gaila,kad the ending mano KASDIENINI SKAUSMA istryne,nes buvau parases prie vaistu.Antra karta rasiau ta pati,bet jau ne tas.Atkartoti neimanoma.Cia buvo turbut pries men. Labai gaila ,kad the ending neperkele i dienorasciu skyriu.As manau,kad pries istrinant,geriausia butu atsiklausti.Na ,tiek to ,tada dar buvau naujokas.