- 2007 10 19, 18:23
Temoms, kurios neįtelpa į kitus skyrius. Kalbam apie viską, kas aktualu ir nebūtinai susiję su liga.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 04 06, 00:00
Sveiki visi norintys bendrauti apie viska ir apie nieką jei atsirado klausimų, neaiškumų, pageidavimų ar pasiūlymų galite kreiptis ir į mane. Malonių pokalbių visiems
Pirmas žingsnis... kurį žengiame šiame gyvenime, yra tas, nuo kurio priklauso visas tolesnis mūsų gyvenimas.- Volteras
- 2008 05 15, 15:22
Kiekvienas čia atėjęs žmogus serga ar blogai jaučiasi dėl tam tikrų priežasčių, todėl prašome gerbti vienas kita ir neįžeidineti vienas kito, o padėti įveikti ši sunku laikotarpi žmogui. Gerbkim vienas kita. Įžeidžiančio tipo pranešimai bus trinami be perspejimo.
Dauguma šiame forume dalyvaujančių asmenų serga depresija, yra jautrūs sau, kitų žmonių reakcijai į jų pasakytus žodžius, nuomonę. Dėl šių priežasčių prašome gerbti ir neįžeidinėti vienas kito. Forumo tikslas – padėti įveikti žmogui sunkų laikotarpį, o ne jį žeminti ar savo žodžiais atstumti. Įžeidžiančio tipo pranešimai bus trinami be perspėjimo.
Dauguma šiame forume dalyvaujančių asmenų serga depresija, yra jautrūs sau, kitų žmonių reakcijai į jų pasakytus žodžius, nuomonę. Dėl šių priežasčių prašome gerbti ir neįžeidinėti vienas kito. Forumo tikslas – padėti įveikti žmogui sunkų laikotarpį, o ne jį žeminti ar savo žodžiais atstumti. Įžeidžiančio tipo pranešimai bus trinami be perspėjimo.
- 2009 05 15, 17:44
Na, ką... Šį skyrių moderuoju aš. Kilus nesklandumams kreipkitės.
-Labas, jei mane apšiko paukštis, tai ką man daryti?
-Džiaugtis, kad ne dramblys apšiko..
©linasxxs&Morpheus
----------------------------------
Atsibuskit, lietuviai!
http://www.youtube.com/watch?v=yXwOgRMo ... r_embedded
-Džiaugtis, kad ne dramblys apšiko..
©linasxxs&Morpheus
----------------------------------
Atsibuskit, lietuviai!
http://www.youtube.com/watch?v=yXwOgRMo ... r_embedded
- 2009 10 25, 22:02
Nuo šiol prižvelgsiu ašai čionais tvarką, tad būnam tvarkingai, kad nereikėtų man grūmot
- 2009 12 18, 12:52
Galiu pabandyt, jei dar reikia. Vistiek šiandien bus savigailos periodas vakare.
- 2010 09 03, 21:42
perkeliau temą "alkoholis" į purvinelį,nes DK nariai to labai norejo ir xDMx
aiškiai kalba ne apie alkoholi =)
ir trinu temas,kuriose nesilankoma jau metus laiko
aiškiai kalba ne apie alkoholi =)
ir trinu temas,kuriose nesilankoma jau metus laiko
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2012 02 12, 12:35
man labai gaila,kad the ending mano KASDIENINI SKAUSMA istryne,nes buvau parases prie vaistu.Antra karta rasiau ta pati,bet jau ne tas.Atkartoti neimanoma.Cia buvo turbut pries men. Labai gaila ,kad the ending neperkele i dienorasciu skyriu.As manau,kad pries istrinant,geriausia butu atsiklausti.Na ,tiek to ,tada dar buvau naujokas.