- 2009 02 14, 02:05
Yra ateje dar keli laiskai. Is karto atsiprasau uz trecia, bet paniau, kad nereik nuo jusu slepti, kad yra ir priesiskai nusiteikusiu - geriau zinoti tiesa, kad ir kokia ji butu (nors manau, kad jus ir taip zinote; o gal net nezinote, o savo kailiu patyret). Tokia realybe O 7 laiskas tai labai dziugina Zodziu, yra visaip.
Nesiulau atsakineti i visus laiskus, nes cia labai didelis darbas butu; tiesiog jei pajausit, kad norit i kuri nors sureaguot, tai prasom. Atsakymu lauksim kelias dienas, o paskum jau i puslapi desim.
P.S.: panasu, kad kuo greiciau atsakymus pateikiam tuo daugiau laisku sulaukiam. Pamenu, kad nuo projekto pradzios buvo praeje gal du menesiai kol pirmas atejo...
Nr. 1
Nr. 2
Nr. 3
Nr. 4
Nr. 5
Nr. 6 ir Nr. 7
Nesiulau atsakineti i visus laiskus, nes cia labai didelis darbas butu; tiesiog jei pajausit, kad norit i kuri nors sureaguot, tai prasom. Atsakymu lauksim kelias dienas, o paskum jau i puslapi desim.
P.S.: panasu, kad kuo greiciau atsakymus pateikiam tuo daugiau laisku sulaukiam. Pamenu, kad nuo projekto pradzios buvo praeje gal du menesiai kol pirmas atejo...
Nr. 1
Svetlana rašo: labas. as tokia vienisa. sedziu sau per dienas namuose, neturiu draugu, tevai mire. vienintele paduoda mano darbas. labai noreciau pabendrauti su kokiu nors zmogumi. nesvarbu kokiu. bet esu visai viena.
Nr. 2
Arnoldas rašo: Laba vakara,
man įdomu sužinoti ar apsilankius pas psichologą tai įrašys į mano medicininę knygelę. Ačiū.
Nr. 3
anonimas rašo: Juskalbat apie tolerancija kaip reik psichus mylet. O kaip man myletkai jie su keptuvem laksto ir nekaltus zmones dauzo? Kai mano laiptinej myze bomzai visokie?
Eikit jus pyyp! nesuprantat kaip nusisveigstat; visus i durnynus sukist
Nr. 4
Ona rašo:Nejauciu lytinio potraukio. Ar taip gali buti nuo vaistu?
Nr. 5
ė rašo: Kodėl tau taip sunku atsikelti iš lovos?
Nr. 6 ir Nr. 7
Labas, ar esate susidure su panikos priepuoliais? jau penkis metus kankinuos. geriu vaistus, einu i psichoterapija. taciau atrodo kad jei zengiu zingsni i prieki, tai po kurio laiko du zingsniai atgal. nustojau jaustis savimi, nes jauciuosi esanti vien nerimas ir baime. kaip susitvarkyti? kaip jus pagijot? ar imanoma is tikruju pasveikti? nes gydytojai sako, kad tam reikia labai daug laiko? kiek? viso gyvenimo. penki metai kasdienio vaistu vartojimo man atrodo labai daug.. laukiu kada viskas baigsis..nors vien laukimo turbut nepakanka. ko reikia dar
Monikarašo: Sveiki, labai dziaugiuosi, kad yra toks projektas. Manau, kad pats laikas visuomenei daugiau zinoti apie tai, kad yra ir kitokiu zmoniu ir jie ne tokie labai kitokie, kaip dauguma mano. pati esu susidurus su psichikos su trikimais. parasiau Jums laiska i laisku skilti. klausiau apie panikos atakas. Jei manote, jog laiskas nera tinkamas tai skilciai, lauksiu atsakymo ir savo paste. tiesiog veliau pamaciau "kontaktus", negu kad laiska parasiau.
Dar norejau pasiulyti filma "Prozako karta". (angliskai berods "Prozac nation", nes lyg ir nepastebejau jusu sarase.
tai tiek. labai labai smagu, kad esate. linkiu didelio pasisekimo ir geru rezultatu:) sekmes!