- 2014 03 01, 00:16
Man pribrendo reikalas pasisakyti savo nuomonę, kuri turi teisę gyvuoti apie forumą. Kadangi mano problemos asmeniškai yra labiausiai susijusios su socialiniu gyvenimu, o forumas be žmonių negalėtų egzistuoti, todėl tai irgi manau susiję. Ar reikėtų keistis, reikėtų būti gal lankstesniems, nes nesenai perskaičiau taisykles. Taisyklės paprastam forumui labai geros ir tinkamos. Bet pripažinkime, kad mes ne paprasti ir ne paprastos mūsų bėdos, mes žmonės su psichinėmis problemomis, todėl vargu ar konfliktai negalimi, nes forumas atspindi socialinį kiekvieno gyvenimą realybėje. Manau tikrai yra žmonių, kuriems būtų sudaryta tokia terpė pradėti jaustis tikru nariu ir priimtu, jaustis kad esi bendruomenėje, kurioje yra viskas, kad tai būtų žingsnis tikrame gyvenime. Nes atrodo draudžiama žmonėms būti socialiais, padėti tapti socialiais, ir imu abejoti forumo nauda, jei nepakenkimu. Tuomet galvoju kad šis forumas ne visiems sergantiesiems tinka ir pritinka, kas mane ir liūdina. Tai skatina nutylėti kas netenkina, nes jo nepasitenkinimas apie forumą yra nepriimamas, o tai reiškia kenkimas sau pačiam. Pasakysite kad taip nepatinka išeik, bet kur tada eiti žmogui, kuris turi problemų, jei atrodytų iš pirmo žvilgsnio pagalba turėtų būti čia, taip gal čia yra minimalus startas, taip gal trūksta čia žmonių, kur šioje terpėje spręstu pačio forumo problemas ir kaip jame jaučiasi žmonės. Tiesiog manau, kad kaip ir palaikomas žmogus būti laisvas, bet kartu ir pakertama jo laisvė reikšti visus jausmus, visą nuomonę, kuri manau turi laisvę gyvuoti, ir nesusitvarkyti su tuom yra nekompetetinga ir manau net žalinga kai kuriems , nes visokių tikrai ateina.
" LET it Be".