- 2009 07 01, 15:58
manau jei dukra paaugle arba dar ir vaikas tai tikrai kad neis kartu pas gydytoja,nebent versti reiketu,o jei suaugusi tai tuo labiau nepakeisi nes jinai paprasciausiai nesupranta sios ligos ir nesirgus nesupras,o paaugliai ir vaikai juo labiau nesupranta,as butinai pasikalbeciau su savo dukra ir visu pirma paklausciau kodel,kas vercia mastyti kad as tau esu durne?ka darau ne taip ir t. t.,gal ta dukra tave vadina durne ne todel kad sergi bet gal tik vaikiskas mastymas ir tiek,juk daugelis vaiku,paaugliu vadina tevus durniais ir dar kaip nors...o jei nerastu svaraus atsakymo i mano klausima kodel ji mane taip vadina tai manyciau yra tik vaiko,paauglio neauklejimas,diciplinos nerodimas,etiketo nebuvimas ir kiek paauglys ar vaikas zino apie tai tai tik tevu atsakomybe,nes visu pirma tevai turi savo vaikus ismokyti,o jei yra palaida bala tai vaikas ir vadins tave durne,arba reikia susiimti ir parodyti kad paauglys ar vaikas nera dar suauges ir yra priklausomas nuo taves,kad visu pirma tave reikia gerbti kazkiektai arba ir toliau liksi durne savo vaikui,zinoa negalima musti vaiko ar naudoti psichologini smurta bet yra ir kitu grieztu budu parodyti dukrai kad negalima taip elgtis(pvz pakelti balso tona ir akivaizdziai parodyti kad tai yra tau nepriimtina ir aplinkiniams)