Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Manigrivette rašė:Nepritariu minčiai, jog depresija yra gyvenimas. Depresija yra psichikos liga. Liga gali būti gyvenimo dalis, bet ne gyvenimas. Ir nuo depresijos pasveikstama. Nuo gyvenimo - ne. =)

Dar man labai įdomu, kas ten tokio patogaus sirgti depresija? :? Nieko patogaus nepamenu... Man depresija trukdė mokytis, trukdė valgyti, trukdė miegoti, trukdė draugauti, trukdė mylėti, trukdė... gyventi. Jaučiausi neįgali beveik. Kame čia patogumas?.. :?

Jei eitum keliu ir avetum per mazus batus, kurie spaustu kojas, ka darytum?

1.bumbetum bet toliau eitum?
2. kaltintum pasauli, kad tavo pacios batai per mazi?
3. Nusiautum batus ir eitum basomis?
4. Gryztum namo ir persiautum batus? ...

na ir daugiau klausimu yra, bet pradziai uzteks ir siu... viliuosi jog supranti apie ka as cia? Na apie NE/PATOGUMA.JEi tikrai nepatogu, keiti arba keitiesi, jei pasilieki ten kur esi, reiskia arba patogu arba nenori, o gal nesugebi... cia reikalingas visiskas saziningumas su savimi ir paties kuriama realybe kas yra savasis pasaulis....Yra priezastys kodel zmogus susrega depresija, kad trukdo - sutinku, bet - patogu parasiau todel, kad yra begales priezasciu, kodel zmones serga...ir viena is ju butent "patogumas"...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Morpheus rašė:
Auksinezuvele rašė:
linn rašė:gyvenimas valdo mus nes sergame,ir negalime pasveikti..jei mes valdytume gyvenima manau nei vieno sitam forume is musu nebutu..mes tiesiog pasirinktumeme nesirgti..o dabar yra visiskai kitaip..

Ar tu sakai, jog depresija yra gyvenimas?

Depresija yra gyvenimas. Zinau jog uzsitrauksiu kai kuriu klubieciu rustybe uz dabar parasytus zodzius, taciau taip yra.. Kai kuriems zmonems labai patogu sirgti psich.liga (nerasau depresija nes mazai pas mus tikru depresiku), tai asmenybes dalis, ir vos tik ji traukiasi daro viska kad sugryztu (manau samoningai) Tie kas tikrai nori pasveikti, pasveiksta. Taciau yra vienas niuansas - reikia noreti.
Net zmones su negalia labai noredami eiti, atsistoja is kaleskes (vezimelio). Cia ne stebuklai, o elementarus noras gyventi kitaip.

Yra atveju, kada apsigime vaikai , kuriu kojos neissivyste, prasosi patys tevu, kad nupjautu tuos "pagalius", kurie trukdo jiems judeti, gyventi ir buti cia ir dabar. Taip labai jie myli gyvenima ir save...
Butent nenoras gyventi ir yra kliutimi, bet ne pats gyvenimas...
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#87006 nu ne esmė kojos, galima gi ir rateliais judėti, ir protezais bėgti, net Olimpinėse žaidynėse
Paveikslėlis. Gal ir banalus, nė kiek nepaguodžiantis raginimas, bet kviesčiau pasižiūrėti, kaip gyvenimo prasmę atranda žmonės, patyrę daug baisesnius išgyvenimus nei daugelis čia besirenkančių:

http://www.galiu.lt/lt/dalintis_patirti ... orija2.php

Mąstau ir stebiuosi - kaip jiems tai pavyksta, kur slypi jų stiprybė? Viena aišku - ne kojose ir fiziniame kūne, o dvasioje :-)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#87073 as nesakau kad gyvenimas yra depresija...turejau omeny kad mes tarnaujame gyvenimui o ne jis mums...
Vartotojo avataras
Parašė linn
#87076 dabar as pasirenku du atsakymus is pateiktu Auksines zuveles klausimu apie batus tai butu du pirmi atsakymai,bambu bet batu nepasikeiciu,ir kaltinu visa pasauli kad mano batai per mazi...manau kad as sergu nes gyvenime kazka ne taip darau o tie du atsakymai ypac prisideda prie mano savijautos....
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:dabar as pasirenku du atsakymus is pateiktu Auksines zuveles klausimu apie batus tai butu du pirmi atsakymai,bambu bet batu nepasikeiciu,ir kaltinu visa pasauli kad mano batai per mazi...manau kad as sergu nes gyvenime kazka ne taip darau o tie du atsakymai ypac prisideda prie mano savijautos....

Dekui uz nuosirduma ir atsaka... :flo
Butent dvasios stiprybe ir prikelia zmogu gyvenimui...o jegu tam suteikia tikejimas ir nesvarbu kas tai butu, svarbu tiketi