Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47036 Noriu pasidalinti patirtimi, kuri man yra kasdiene - tai pasikartojantys ir demesi patraukiantys skaicia ir ju kombinacijos.Ka tik besidarbuodama ir rasydama posta suabejojau, tad leidau sau atsipalaiduoti ir akis uzkliuvo uz laikrodzio kompiuteryje, kur laikrodis rode 17:17.Atvirai sakau - nudziugau, nes supratau, jog mano abejones buvo isgirstos ir man pagalbon buvo pasiusta tokia stai zinute -

"Esi teisingame kelyje su savo mintimis.Turi pagridno buti optimistiskai nusiteikusi apie savo planus ir pasirinkta kelia.Sis sakicius yra slaptingas ir galingas, simbolizuojantis Sventaja Trejybe ir piramides"

Kad galutinai suvoktumet ka as parasiusi, pridursiu tik viena, kad as kaip ir daugelis is jusu jau kuris laikas ieskau savo paskirties sioje inkarnacijoje.Tad abejoniu pilnos mintys buvo issklaidytos kaip vejo sklaidomi debesys.Gera zinoti, kad manimi visada yra rupinamasi, net jei tai kartais atrodo tera fantazijos vaisius. :DD
Parašė Kal-el
#47050 Aš skaičių pagalba įveikiau savo bakalauro darbą. Tai buvo vienas juodžiausių mano gyvenimo laikotarpių - to darbo rašymas. Pradėjau pastebėti besikartojančius skaičius. Iš auksinės žuvelės tinklapio nusikopijavau visų skaičių reikšmes ir išsisaugojau ant desktop, kad visada greitai pasiekčiau reikšmes. Kiekvieną kartą pamačius besikartojančius skaičius perskaitydavau reikšmę ir jos visada buvo paskatinančios, teigiamai nuteikiančios, užtikrinančios, kad nesu viena ir viskas bus gerai :heart :jap

Galiu daryti išvadą, kad jie labai padeda, kai reikia įveikti kažką didelio :super
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47072 Oi tu padauza, tai koks nikas pas mus svetaineleje? Gal isduosi paslapti? :DD Jei skaitai angliskai, tai knygeles pavadinimas ir autore yra "
DoreenVirtue
"ANGEL NUMBERS"
O man si ryta kai suabejojau tuo ka darau, buvo siusta tokia zinute -700 -
Kurejas ir visata sveikina tave pasirinkus si kelia.Taip ir toliau darbuokis!
ir va abejones kaip dulkes nupute:)
Parašė Kal-el
#47087 Aš ten nediskutuoju, tik šiaip kartais paskaitau :)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#47092 o geras... mane nuolat lydi skaičius 5 ir įvairios kombinacijos su juo susijusios...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#47100 o mane 8 :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47168 As aprasysiu kaip aiskinam sie skaiciukai, tik noriu, kad suorastumet teisingai - tai ne tos formules ar pitagoro kvadrai... tai nieko bendro su matematiniais skaiciavimais neturi.Tai prasidejo mazdaug pries 15 metu, kai pokyciai musu palnetoje suaktyvejo.Tai siejama su kazkurios is galaktiku vartu atsiverimu.Negaliu tiksliai - pasakyti, bet medziagos siais klausimais gausu nete.
Tad pradzioje pastebedavom su dukrom laikrodzio sakciukus, kurie kartojasi - na pvz - 4:44 arba 11:11 arba 2:20 ir t.t tada prasidejo masinu numeriai arba skaiciai ant reklaminiu skelbimu, paskui skaiciai sapnuose.PRadzioje buvo kaip zaidimas, dabar visa tai naturalus ir savaime suprantamas dalykas - zinutes.
Tad skaiciukas 5 yra susyjes su transformacija, alchemija, su pokyciais.Kazkas tavo gyvenime kinta visu rimtumu arba ruosiasi keistis i gera

O 8 -
finansine gausa ateina i tavaji gyvenima siuo metu
Parašė Praeive
#47172 O 1-tukai?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Praeive rašė:O 1-tukai?

O kokia ju kombinacija? 11:11 ?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#47212 tas astuonetas seniai mane lydi, nuo tada kai su vyru issiskyriau ir teko gyvent vienai... taciau, is tiesu visada rasdavau kaip issisukti arba kas nors padedavo pinigais. matyt tas astuonetas garantuoja kad neprapulsiu finansiskai :) smagu :)
Parašė Praeive
#47229 Taip, 11:11. Laikas. Arba 1:11
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#47235 As dazniausiai matau ketvertukus (daug vairuoju tai dazniausiai masinu numeriai su trimis ketvertais)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#47278 ...
Paskutinį kartą redagavo Werehuman 2008 06 06, 21:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#47282 zinoma galima tai vadint ir pasamone, bet esmes tai nekeicia. tai zenklai :) ir ne tik skaiciai yra zenklai, kad tik mes noketumem isisklausyti
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47303 Is vieneto viskas dalijasi.Tokiu budu vienetas rodo, jog esam viena, kur vienuma sudaro ir jungia musu mintys.Tad sek savo mintis ir susitelk i tai ko nori, o ne i tai, ko bijai>
Oksana, 4 yra zenklas, jog tave supa Angelu pulkai.Bet kada gali i juos kreiptis su pagalbos ir ramybes p[rasymu ir tai bus tau suteikta
O del finansines padeties ir finansinio saugumo ir as esu isgyvenusi - tada kada labiausiai trukdavo, atsirasdavo kazkoks papildomas darbelis, kazkas sumokedavo papildomai, arba sugryzdavo i banko saskaita is kazkur permokto bilo balansas... zodziu, pazystami man tavieji keliai, Medeja ;)

Nezinau del redaguoto posto, greiciausiai reiktu kreiptis i Agni, kad taip savavaliskai postai nebutu trinami...nors skirtumo greiciausiai nesudaro, nes kalba buvo apie pasamone.NEmanau, kad tai ka nors bendro turi su Angelu zinutemis skaiciais - priesistore sio fenomeno yra sena ir pagrysta ilgametemis zmoniu patirtimis, kurios susiveda i viena - TIKEJIMA