Darvinas? Per daug paprasta...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 08 16, 21:58
sianakt nemiegosiu,nes bijau. Paveiksliukai tai grazus ,bet kazin ar buvo kas nors ten ..
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 08 16, 21:59
pakomentuok pirma paveiksliuka,ten pekla...ir ka jie daro ?
- 2012 08 16, 22:15
Jeigu yra taip kaip vaizduojama tradiciškai- tai baisu ten. Bet aš manau kad taip nėra- viskas kitaip, švelniau ir ne taip baisu.
Galbūt mes čia žemėje, su savo ligom, priklausomybėm, dvasinėm kančiom ir esam nutremti atlikt bausmę už praeitus gyvenimus. Labiausiai kenčiantiems, dvasiniams ligoniams- tai pragaras, kitiems tik skaistykla.
Gali būti ir taip. Ir tikrai visa tai nėra taip paprasta...
Galbūt mes čia žemėje, su savo ligom, priklausomybėm, dvasinėm kančiom ir esam nutremti atlikt bausmę už praeitus gyvenimus. Labiausiai kenčiantiems, dvasiniams ligoniams- tai pragaras, kitiems tik skaistykla.
Gali būti ir taip. Ir tikrai visa tai nėra taip paprasta...
- 2012 08 16, 22:20
Tavo parasas :
Pati mirtis nebaisi ,baisus jos laukimas . Pakomentuok
- 2012 08 16, 22:27
Na tai paprasta. Baisu yra laukti mirties, kai žinai kai netrukus mirsi. Sergant vėžiu ar šiaip kokia liga. Aišku kol sąmonė aiški. O pati mirtis jau nebaisi- nes prarandi sąmonę ir nieko nebelieka- nei baimės, nei siaubo, nei skausmo.
Aišku geriausia yra savalaikė(senatvėje) staigi mirtis- širdies sustojimas, stiprus insultas. Tada nereikia jos laukt su siaubu, suprantant kad tai paskutinės tavo dienos. Ir ne duok Dieve- jei dar kančios ir skausmai>
Aišku geriausia yra savalaikė(senatvėje) staigi mirtis- širdies sustojimas, stiprus insultas. Tada nereikia jos laukt su siaubu, suprantant kad tai paskutinės tavo dienos. Ir ne duok Dieve- jei dar kančios ir skausmai>
- 2012 08 16, 22:28
As vaizdziai tau pakomentuociau, taciau is forumo, garantija, kad isspirs... O tu baisybiu prisiskaitai, smalsauji, klausineji, provokatoriau O po to vel zyst pradesi, kad tau bloga...
maingirdas rašė:Tavo parasas :
As vaizdziai tau pakomentuociau, taciau is forumo, garantija, kad isspirs... O tu baisybiu prisiskaitai, smalsauji, klausineji, provokatoriau O po to vel zyst pradesi, kad tau bloga...
- 2012 08 16, 22:47
as jau begu sleptis pas zmona po kaldra ,ciaba mane gasdina...
- 2012 08 16, 22:54
Paukstis rašė:O tu parasyk man asmenine zinute ,jeigu bijai M....
- 2012 08 17, 08:05
,,Aišku būtų geriau jeigu žmogus žinotų tiksliai, kad atgims kitam gyvenime. Tada būtų blogio galbūt mažiau- visi norėtų po mirties atgimt aukštesniu lygiu. Kokiu nors Obama, Putinu ar milijardieriaus dukryte ar sūneliu. ''
- Putinas ar milijardieriaus dukryte tai nera aukstesnis lygis, cia kaip tik dar tik pradinukai
Cia pagal tas reinkarnacijas visas Toks kaip Dalai Lama, Motina Terese - cia jau skaitos labai aukstas dvasinis lygmuo
- Putinas ar milijardieriaus dukryte tai nera aukstesnis lygis, cia kaip tik dar tik pradinukai
Cia pagal tas reinkarnacijas visas Toks kaip Dalai Lama, Motina Terese - cia jau skaitos labai aukstas dvasinis lygmuo
- 2012 08 17, 08:28
Na jeigu tikros mano žinios, tai reinkarnacijų ciklas baigiasi pasiekus reikiamą dvasinį lygį.
O jūsų nuomone, kokiam maždaug lygyje esame mes, kovojantys su savo demonais. Ir kokia būtų kita reinkarnacija? Tobulesnėje asmenybėje, ar teks atvargti šuns ant lenciūgo gyvenimą?
Na jeigu tikros mano žinios, tai reinkarnacijų ciklas baigiasi pasiekus reikiamą dvasinį lygį.
O jūsų nuomone, kokiam maždaug lygyje esame mes, kovojantys su savo demonais. Ir kokia būtų kita reinkarnacija? Tobulesnėje asmenybėje, ar teks atvargti šuns ant lenciūgo gyvenimą?