Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#271035 Yra :angel Ir yra :twisted:

Arba kažkas panašaus.

Paveikslėlis[/b]
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#271037 O gal:

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271040 sianakt nemiegosiu,nes bijau. Paveiksliukai tai grazus ,bet kazin ar buvo kas nors ten .. ;gele ;boks
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271041 pakomentuok pirma paveiksliuka,ten pekla...ir ka jie daro ?
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė:pakomentuok pirma paveiksliuka,ten pekla...ir ka jie daro ?

Ten siuolaikiska baznycia.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#271053 Jeigu yra taip kaip vaizduojama tradiciškai- tai baisu ten. Bet aš manau kad taip nėra- viskas kitaip, švelniau ir ne taip baisu.
Galbūt mes čia žemėje, su savo ligom, priklausomybėm, dvasinėm kančiom ir esam nutremti atlikt bausmę už praeitus gyvenimus. Labiausiai kenčiantiems, dvasiniams ligoniams- tai pragaras, kitiems tik skaistykla.
Gali būti ir taip. Ir tikrai visa tai nėra taip paprasta...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271054 :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju :ispeju
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271056 Tavo parasas :
Pati mirtis nebaisi ,baisus jos laukimas . Pakomentuok
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#271058 Na tai paprasta. Baisu yra laukti mirties, kai žinai kai netrukus mirsi. Sergant vėžiu ar šiaip kokia liga. Aišku kol sąmonė aiški. O pati mirtis jau nebaisi- nes prarandi sąmonę ir nieko nebelieka- nei baimės, nei siaubo, nei skausmo.
Aišku geriausia yra savalaikė(senatvėje) staigi mirtis- širdies sustojimas, stiprus insultas. Tada nereikia jos laukt su siaubu, suprantant kad tai paskutinės tavo dienos. Ir ne duok Dieve- jei dar kančios ir skausmai>
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė:Tavo parasas :
Pati mirtis nebaisi ,baisus jos laukimas . Pakomentuok

As vaizdziai tau pakomentuociau, taciau is forumo, garantija, kad isspirs... O tu baisybiu prisiskaitai, smalsauji, klausineji, provokatoriau :winer O po to vel zyst pradesi, kad tau bloga...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#271062 as jau begu sleptis pas zmona po kaldra ,ciaba mane gasdina... :wall
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Paukstis rašė:
As vaizdziai tau pakomentuociau, taciau is forumo, garantija, kad isspirs... O tu baisybiu prisiskaitai, smalsauji, klausineji, provokatoriau :winer O po to vel zyst pradesi, kad tau bloga...
O tu parasyk man asmenine zinute ,jeigu bijai M....
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė:as jau begu sleptis pas zmona po kaldra ,ciaba mane gasdina... :wall

Gerai pasislepk, o tai zmona nakti kuo nors pavirs i ikas tau kur nereikia :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#271074 ,,Aišku būtų geriau jeigu žmogus žinotų tiksliai, kad atgims kitam gyvenime. Tada būtų blogio galbūt mažiau- visi norėtų po mirties atgimt aukštesniu lygiu. Kokiu nors Obama, Putinu ar milijardieriaus dukryte ar sūneliu. ''

- Putinas ar milijardieriaus dukryte tai nera aukstesnis lygis, cia kaip tik dar tik pradinukai ;)

Cia pagal tas reinkarnacijas visas :) Toks kaip Dalai Lama, Motina Terese - cia jau skaitos labai aukstas dvasinis lygmuo ;)
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Cia pagal tas reinkarnacijas visas Toks kaip Dalai Lama, Motina Terese - cia jau skaitos labai aukstas dvasinis lygmuo

Na jeigu tikros mano žinios, tai reinkarnacijų ciklas baigiasi pasiekus reikiamą dvasinį lygį.
O jūsų nuomone, kokiam maždaug lygyje esame mes, kovojantys su savo demonais. Ir kokia būtų kita reinkarnacija? Tobulesnėje asmenybėje, ar teks atvargti šuns ant lenciūgo gyvenimą?