Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253093 Kazkada man sunki depresija buvo pripazinta. Geriau kazkada ir vaistus, bet nuo ju man visai stogas vaziavo ir mete i sonus, skaudejo kuna. Tai tada meciau tuos vaistus, nebejau pas tuos daktarus ir po kazkiek laiko atsiciukinau...Tikrai pasijauciau gerai visom prasmem...Na, o paskui stresai, visokie gyvenimo klystekliai tai bloskia i dugna, tai vel kyli...Bet as nemanau, kad man sunki depresija dabar butu ir vaistu jokiu ne i burna...Buna momentu kai ir gera ir pozityviai galvoji...Sakyciau nemoku valdyti streso...Va tada ir prasideda spektakliai...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Apsedimais netikiu...

O as tikiu. Tas balsas , tas seselis - tai setonas snabzda, nori siela prazudyti. Reikia sauktis Kristaus. Tik Jo Kraujas gali nugaleti.
Kazkada buvo man....Senai.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253099 ..nebegsdinkit - viena gyvenu ir taip su sviesa miegu....Drrr drrr (cia dantys barska)... :achtung
Parašė biznierius777
#253101 samone ir pasamone cia ne prie ko. ir tai ne haliucinacijos, ka patyrei, kas geriau zinau dvasinius dalykus, tas zino, kaip jos manifestuotis gali kokiom formom ir pan. ir seselis viena is formu, dar jei juodas visas tai buna kartais tos giltines vadinamos, mirties dvasia, ne vienas pazistamas ,draugas turejes patirciu su tuo. ateidavo, uzmesdavo ant jo tinkla ta giltine ir pradedavo dust jis. esme tokia, kad tie demonai turi vieninteli tiksla prazudyt, sunaikint zmogu, priverst ji bijot. jus neklausykit situ sapalioniu apie samones pasamones pasaulio. esme tokia, kad viskas tiesa, dvasinis pasaulis realus... o visi okultistai kaip ir pasaulis yra apagauti, bet ir nenori tiesos.. pamenu ne viena karta zmonem buvau sakes, o ka jeigu Dievas is tikro butu, ar noretum zinot, kad Jis yra? tai ne karta, atsakydavo: ne. .. as irgi seniau nenorejau Dievo, bet dabar gailiuosi tik kad dar anksciau neitikejau. Gyvenant su Juo patiri atstumima pasaulio, bet bent jau zinai, tai ka zinai. Turiu pilna patirciu tikru, kur niekaip negaleciau paneigt ir kai pasakoju zmonem ateistam, tai kemsasi ausis ir sako uzsiciaupk, nes nenori pamastyt net apie ta varianta, kad o ka jei jis is tirko gyvas, realus? ... is tikro ziauru, kai pamastai.. bet zmones patys pasirenka.. Duok Dieve, jum meiles tiesai ir Kurejui labiau nei sau ar kuriniam..
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253102 ...ei, kas nors pas mane i svecius siai nakciai..... :sad
Parašė biznierius777
#253103 nebijok. as irgi vaikystej bijojau tu demonu. bet Jezaus vardo saukis kai bijai ir jie pasitrauks. nors okultistai sako kad liuciferis yra sviesos angelas, bet saukiantis Jezaus varda, jis staiga tepa slide , nes negali but tikros sviesos presencijoj
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253106 :bloga ..Brrrummm....Burrr....Jo :bloga

O kodel butent Jezaus reikia sauktis?
Parašė biznierius777
#253107 man gaila, kai paziuriu kiek daug lietuvoj okultizmo. zmones patys eina ten kur uzdrausta, kai kurie nesuprasdami. .. ne visi iseina.. bet zinau realiu pavyzdziu pilna irgi. ir is lietuvos .. sitie apsedimai rimti kur buna, tai ir buna, kai zmones eina pas ekstrasensus, raganas ir kitus velnio generatorius, nes duoda velniui legalia teise ieit.. ir nesvarbu ar zinai ar nezinai.. tiesa dar yra tokiu, kurie dirba velniui ir naudojasi kaip keksem, bet jei pabandytu iseiti i Krikscionybe, tai demonai pradeda sneket kad nuzudys.. ir t.t. ... nuo vaikystes zinojau ir tikejau tuo, kad ne juokai..o dabar degu noru pazinti daugiau DIeva, nes daug jau man parode per trumpa laika tikejimo, kai pradejau greztis nuo nuodemiu ir Jo ieskot
Parašė biznierius777
#253109 nes Jezus yra Viespats. o velnias krites angelas viso labo. Jezus -Sviesa. liuciferis- tamsa. ir demonai jokie negali isstovet Dievo artume. dar geresnis dalykas yra pradet slovint Dieva arba klausyt giesmes apie Jezaus krauja.(sakau is patirties ko velnias nekencia) bet aisku. geriau rimtai su Dievu eit visada, o ne tik kai reikia. Tada visa gyvenima tavo tvarkys, nes tu busi Jo valdzioj, bet ne velnio kaip visas pasaulis.. ex...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253110 Na gerai - Jezus. O jei as sauksiuos Alacho?
Parašė biznierius777
#253111 bandyk. gali pradzioj bandyt alacho, po to budos. o po to jau Jezaus haha
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#253118 Na tai visi trys - tai tikrai pades - triguba jega...:)

Brrruu...Kazkaip cia viskas kaip pasakeles is rusio...Brrr.... :bloga

Nors pamascius - manau, kad cia veikia vis tik musu pasamone, vaizduote, ytampa....As manau kiekvienas zmogus turi savo tamsiaja ir sviesiaja puses...Ir vat kaip Katastrofa rase - tas seselis tai ko gero as pati - mano tamsioji AS...
ParašėKatastrofa
Vitalija rašė:Kazkada man sunki depresija buvo pripazinta. Geriau kazkada ir vaistus, bet nuo ju man visai stogas vaziavo ir mete i sonus, skaudejo kuna. Tai tada meciau tuos vaistus, nebejau pas tuos daktarus ir po kazkiek laiko atsiciukinau...Tikrai pasijauciau gerai visom prasmem...Na, o paskui stresai, visokie gyvenimo klystekliai tai bloskia i dugna, tai vel kyli...Bet as nemanau, kad man sunki depresija dabar butu ir vaistu jokiu ne i burna...Buna momentu kai ir gera ir pozityviai galvoji...Sakyciau nemoku valdyti streso...Va tada ir prasideda spektakliai...

Kokie spektakliai? Isterijos ar haliucinacijos?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253122 jokia tu ne tamsioji as. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253124 Atsiprasau, cia Vitalijai.