Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#47317 o kas cia buvo istrinta? jei tai buvo visai ne i tema, galima perkelt ten kur labiau tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#47335 Medeja, greiciausiai as suklydau.Man pasirode is tavojo atsako i ta posta Phobophobia , kad buvo kazkas parasyta ir liko tik trys taskai - o jei tai postas, tai toks postas irgi ne postas...lol soriukas, mano klaida;)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#47339 a tai nesusipratimas. nieko tokio :)
Parašė egle
#48225 o man jeigu skaicius 2 pradeda atsirasti salia-tai geras zenklas. na,kad ir bet koks skaicius,kuris skaidosi i 2. pvz issiustas emailas: 22:52 arba gautas emailas: 12:17... na,svarbiausia,kad yra 2.
o apie ka yra skaicius: 2?
kokia jo prasme?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:o man jeigu skaicius 2 pradeda atsirasti salia-tai geras zenklas. na,kad ir bet koks skaicius,kuris skaidosi i 2. pvz issiustas emailas: 22:52 arba gautas emailas: 12:17... na,svarbiausia,kad yra 2.
o apie ka yra skaicius: 2?
kokia jo prasme?

Egluze,as nezinau kokia jo reiksme.Viena ka as zianu tai, kad tai nera tas pat kas butu Angelu zinutes skaiciais...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#48234 Puik ir suprantamas noras dalints informacija, tik sis skyrelis, kad nesusipainiotume yra skirtas pasikartojantiems skaiciams tokiems kaip 11:11, 5:55, 22:22 ir panaisems.
Buna, kad kur tik pasisuki matai 9,99, o dar veliau 9999 - stai apie tai ir yra si tema.Kitu atveju bus sunku issiaiskinti kas yra kas, bet dkui uz informacija, tai begalo reikalinga - dalintis:)
Parašė Kal-el
#49177 Jeigu pastaruoju metu vis matau 11:22, kaip man tą skaičių iššifruoti? 11 ir 22 atskirai? Mano tėvai susituokė 11-22 dieną, man nemalonus šis derinys (nes tėvų santuoka tai kažkokia tragedija), gal mane specialiai erzina, ar ką bando pasakyti?? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Jeigu pastaruoju metu vis matau 11:22, kaip man tą skaičių iššifruoti? 11 ir 22 atskirai? Mano tėvai susituokė 11-22 dieną, man nemalonus šis derinys (nes tėvų santuoka tai kažkokia tragedija), gal mane specialiai erzina, ar ką bando pasakyti?? :bloga

Tai nera erzinimas...

Zinutes yra sios -
11 - sutelk demesi ir stebek savo besikartonajcias mintis, nes tai yra atsakymai i tavuosius prasymus.Sis skaicius taip pat zymi labai kurybinga asmeni, kuriam yra butina vengti prieraisinio elgesio

22 - tavo gilus isitikinimai manifestuoja stebuklus ir nuostabias naujas progas.Tikek!!!

MAn norisi isgirsti ka tu pati manai siuo atveju.
Pasistenk suvokti viena , kad zinute skirta tik tau asmeniskai ir nieko bendro neturi su data, nebet tu suvesi tuos du skirtingus faktus i viena, nes pyksti ant tevu arba negali , nemoki atleisti.Pasidalink mintimis, jei gali
Dekui
Parašė Kal-el
#49337 Aš kažkodėl iškart tėvus prisimenu, daugiau nieko negalvoju.. Galbūt esmė žinutėje "kuriam yra būtina vengti prieraišinio elgesio", nes tai yra mano problema, prisirišti prie visko ir nenorėti keisti, net jei yra blogai. Reikia man perkoduot mintis ir negalvot iškart apie neigiamus dalykus :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Aš kažkodėl iškart tėvus prisimenu, daugiau nieko negalvoju.. Galbūt esmė žinutėje "kuriam yra būtina vengti prieraišinio elgesio", nes tai yra mano problema, prisirišti prie visko ir nenorėti keisti, net jei yra blogai. Reikia man perkoduot mintis ir negalvot iškart apie neigiamus dalykus :bloga

:super gera pradzia jau puse darbo:)
Parašė Kal-el
#56395 Ir vėl aš čia, ištikima skaičių gerbėja =)

Dažnai ryte prabundu, pažvelgiu į laikrodį ir matau 7:27. Jau net juokas paima, kai prabundu, pažvelgiu į laikrodį ir pamatau šiuos skaičius. Skeptikai sakytų, kad mano organizmas tikslus kaip laikrodis ir bunda tiksliai tuo pačiu metu, bet man šis skaičius vėlgi primena datą.

Liepos 27 d. kai kas žuvo avarijoje prieš 5 metus. Tas žmogus nebuvo man artimas, bet kažkodėl tai mane sukrėtė ir turėjo įtakos tolesniame gyvenime. Aš netgi pradėjau bijoti tos datos ir stengiuosi niekur nevažiuoti ar neskristi, kad pati `neužsilenkčiau`. Tikriausiai tai atrodo kvaila iš šono...

Kad galėtumėt galutinai beprote pavadinti, papasakosiu, kaip dar tas įvykis apie save man primena. Pvz vieną dieną važiavau autobusu. Žiūriu pro langą, ant kelio net trys negyvos partrenktos katės. Pažvelgiu į autobuso švieslentę, o ten 7:27 ir tos dienos data - to žuvusio žmogaus gimtadienis. Ir nežinau, ką galvot.

Norisi kažkaip išnarplioti, ką iš tikrųjų tas įvykis man norėjo parodyti ar pasakyti.. Tai kaip galvosūkis, kurio neišsprendžiu.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Kal-el rašė:Ir vėl aš čia, ištikima skaičių gerbėja =)

Dažnai ryte prabundu, pažvelgiu į laikrodį ir matau 7:27. Jau net juokas paima, kai prabundu, pažvelgiu į laikrodį ir pamatau šiuos skaičius. Skeptikai sakytų, kad mano organizmas tikslus kaip laikrodis ir bunda tiksliai tuo pačiu metu, bet man šis skaičius vėlgi primena datą.

Liepos 27 d. kai kas žuvo avarijoje prieš 5 metus. Tas žmogus nebuvo man artimas, bet kažkodėl tai mane sukrėtė ir turėjo įtakos tolesniame gyvenime. Aš netgi pradėjau bijoti tos datos ir stengiuosi niekur nevažiuoti ar neskristi, kad pati `neužsilenkčiau`. Tikriausiai tai atrodo kvaila iš šono...

Kad galėtumėt galutinai beprote pavadinti, papasakosiu, kaip dar tas įvykis apie save man primena. Pvz vieną dieną važiavau autobusu. Žiūriu pro langą, ant kelio net trys negyvos partrenktos katės. Pažvelgiu į autobuso švieslentę, o ten 7:27 ir tos dienos data - to žuvusio žmogaus gimtadienis. Ir nežinau, ką galvot.

Norisi kažkaip išnarplioti, ką iš tikrųjų tas įvykis man norėjo parodyti ar pasakyti.. Tai kaip galvosūkis, kurio neišsprendžiu.

Ne, tai net arti nera prie beprotystes.
Is viso to ka parasiusi, jauciu jog atejo tau laikas pamesti ta prietara ir iveikti baime, nes tai kas lemta vistiek ivyks ir tai nieko bendro neturi su tavo draugo mirtimi.Kaip tik TRYS KATES - esme ne katese - esme trejete - tai skaicius , kuris priskiriamas Kristui.Tai skaicius aukstesniuju meistru, kurie salia taves diena nakti, saugo ir globoja tave.Leisk sau pajusti juos.
Ziurekim skaiciu reiksmes pagal Angelu zinutes skaiciais :
7:27 iskaidomi i

7 -esi teisingame kelyje.Taip ir toliau laikykis!!!

27- Eik savo keliu, nenustodama tiketi. Tau puikiai sekasi, viska darai teisingai,tad nesustok.

Na va- jei pagrindu paimsi trejeto zinute, kad esi saugi, belieka patiketi, kad net plaukas tau nuo galvos nenukris, nes tave saugo aukstesnes jegos
Parašė Kal-el
Auksinezuvele rašė:Na va- jei pagrindu paimsi trejeto zinute, kad esi saugi, belieka patiketi, kad net plaukas tau nuo galvos nenukris, nes tave saugo aukstesnes jegos

Ačiū, :flo kaip gera tokias reikšmes perskaityti :heart

Aš vis save pratinu, kad reikia atsikratyti prietarų ir savo pačios susikurtų įsitikinimų. Jau 13 skaičiaus baimės atsikračiau :DD Čia didis laimėjimas man buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#56423 Puiku, visos paskutines zinutes tai tik dar karteli patvirtina jog judi teisinga linkme...stbek save, savo jausmus ir aplinka.Tai pades maziau reaguoti i aplinkinius ir ju problemas.Kai nustosi reaguoti, poajusi gyvenima savyje :) Geros keliones tau, mieloji :)