Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#283030 zaibuke gražus pasakojimas su arbata, man patiko...labai nedaug žmoniu kurie yra empatiški..,nelaimei mūsų visų..
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283037 Egzistuoja tik dvi pinigų problemos: viena jų pinigų stygius, kita - jų perteklius.

Turtingasis tėtis
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283039 Galiu apskaičiuoti sunkiausių kūnų judėjimą, bet ne žmonių kvailumą.

Izaokas Niutonas
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283042 Dažniausi mūsų didžių svajonių žudikai yra draugai ir šeimos nariai, kurie kartoja: "baik, nebūk kvailas" arba "negali to daryti".

Robertas Kijosakis
ParašėZaibuke
#283044 Nu bet tu ir mielas,Grincai :flo
ParašėZaibuke
#283045 "Prieš rodydamas į mano dėmes, nusivalyk pirštą." ( B. Franklinas)
ParašėZaibuke
#283049 Geriausi dalykai šiame GYVENIME yra: ĮSIMYLĖTI, JUOKTIS kol pradės skaudėti skruostus. Rasti šimtą laiškų kai GRĮŽTI iš kelionės. Atsigulus savo lovoje KLAUSYTIS kaip už lango lyja ir lietaus lašeliai barbena i stiklą. Išejus iš dušo RASTI šiltutelį rankšluostį. SULAUKTI skambučio iš žmogaus, kuris tau patinka. RASTI pinigų kelnių kišenėje, kurių seniai nenešioji. JUOKTIS iš savęs. Sulaukti skambučio VIDURNAKTĮ, kuris truktų valandą. Netyčia išgirsti kalbant apie save, kai sakoma kas nors GERO. IŠGIRSTI dainą, kuri tau primena ypatingą žmogų. Pirmas BUČINYS. JAUSTI kutenimą pilve, kaskart kai matai mylimą žmogų. MATYTI mylimus žmones LAIMINGUS. NEŠIOTI marškinius to žmogaus, kuris tau patinka, ir kurie dar KVEPIA jo kvepalais. Susitikti seną draugą ir jausti, kad niekas NEPASIKEITĖ. STEBĖTI saulėlydį. TURĖTI kažką, kuris sakytų, kad tave myli.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#283052 ..tikrai taip, Zaibuke =) :angel
ParašėVanilėOre
#283342 “What does not kill me, makes me stronger” – Friedrich Nietzche.
ParašėZaibuke
#283367 Kodel mes uzsimerkiam kai miegam?
Kai verkiam?
Kai meldziames?
Kai svajojam?
Kai buciuojames?
Todel, kad patys graziausi dalykai yra nematomi
ParašėZaibuke
#283368 Džiaukis ateinančiu žmogumi ir negailėk išeinančio. Saugok jį, įsiklausyk į žmogų, suprask, kol jis šalia, nes šiukšlyno žmogus ne vien tas, kuris gyvena šiukšlyne. Žmogus, ieškantis žmogaus, negali būti šiukšlyno žmogumi...

Edmundas Malūkas "Šiukšlyno žmonės"
ParašėZaibuke
#283369 Jei praignoruosi šnabždesį ...

Važiavo kartą jaunas žmogus tviskančiu nauju "Jaguaru". Jo nuotaika buvo puiki. Staiga jis pamatė kelkraštyje sėdinčius vaikus. Kai atsargiai juos apvažiavęs, jis jau ketino spūstelėti akseleratorių, staiga išgirdo, kaip į mašiną smogė akmuo. Jaunas žmogus sustojo, išlipo iš mašinos, griebė vieną berniūkštį už skvernų ir pradėjo šaukti:
-Niekšeli! Kaip tu drįsai mesti akmenį į mano mašiną?! Ar tu žinai, kiek ji kainuoja?!
-Atleiskite man, misteri,- tarė vaikas. - Aš nenorėjau pakenkti nei jums, nei jūsų mašinai. Mano brolis - invalidas, jis iškrito iš vežimėlio, bet aš negaliu jo pakelti, nes jis man per sunkus. Jau kelias valandas mes šaukiamės pagalbos, bet niekas į mus nekreipia dėmesio. Aš neturėjau kitos išeities, kaip tik mesti akmenį į jūsų mašiną, nes ir jūs būtumėte nesustojęs.
Jaunas žmogus, sunkiai suvaldydamas ašaras, padėjo invalidą pakelti ir pasodinti į vežimėlį. Po to jis grįžo prie savo mašinos ir ant naujutėlaičių blizgančių durelių pamatė akmens padarytą gilų įbrėžimą.
Daug metų jis paskui važinėjo šia mašina, bet kiekvieną kartą sakydavo "ne" mechanikams, siūlydavusiems suremontuoti įbrėžimą. Todėl, kad įbrėžimas kiekvieną kartą jam primindavo apie tai, kad jei praignoruosi šnabždesį, į tave atlėks akmuo. (atsiprasau kad toks ilgas, bet patiko...)
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283423 Gyventi ir mirti būnant vargšu yra tragedija, bet gyventi kaip vargšui ir mirti turtingam - beprotystė. (apie šykšumą)

Turtingasis tėtis
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283424 Didžios dvasios žmonės dažnai susiduria su dideliu vidutinių protų pasipriešinimu.

Albertas Einšteinas
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283425 Niekada neieškok darbo dėl pinigų. Darbo ieškok dėl ilgalaikių įgūdžių, kurių galėsi įgyti.

Turtingasis tėtis