- 2012 10 19, 19:11
Man ji neegzistuoja, mano gyvenime religijai vietos nėra ir jos egzistencija iš mano sąmonės yra ištrinta. O kad ji yra čia irgi labai realityvu... Nu ir kas, kad informacijos prišikta ir žmonės ją įteisino, padarė oficialų reiškinį, sukūrė kultūrą... dzin man. Neonaciai negrų žmonėm nelaiko (aš nerasistas, čia pavyzdys.) Bet negrai žmonės.
Taip ir su religija, Tau gal ji yra, milijonams kitų irgi ji egzistuoja, o va mano pasaulyje jos nėra.
Klysti, jeigu manai, kad žmogaus sąmonė nėra ribota. Kaip Tu man gali įrodyti, kad žmogaus sąmonė nėra ribota? Aš tikiu, kad ribota, bet negaliu Tau įrodyt. Taip ir Tu, gerbiamasis, man neįrodysi.
Skruzdėlė pasaulį mato kaip dvimatę erdvę... O musei atrodo, kad ji nuo vieno lango prie kito skrenda begale laiko, va čia yra įrodyta ir patikėk, jeigu kas nors didesnio suvokimo už Homo sapiens patyrinėtu mus, aš labai nuoširdžiai manau, kad jie pasijuoktų iš mūsų pasaulio ar realybės suvokimo.
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough, and liked it, never really care for anything else."