Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė grincas
#283426 Didžiausias netikėtumas mūsų gyvenime - senatvė.

Tolstojus
ParašėZaibuke
#283593 Malonu matyti iš laimės besišypsantį žmogų. Ir dvigubai malonu, kai suvoki, kad tos šypsenos priežastis esi tu.
ParašėZaibuke
#283596 ... Aš esu puiki namų šeimininkė. Kiekvieną kartą, kai išsiskiriu, pasilieku namą....

(Zsa Zsa Gabor)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283668 Don't let small minds convince that your dreams are too big. :king
Parašė All_Of_It
intentions rašė:Don't let small minds convince that your dreams are too big. :king

:D :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283671 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283680 When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you.
Parašė All_Of_It
intentions rašė:When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you.

:D :D :D :D :D :x
ParašėVanilėOre
#283686 Vertingi dalykai yra tie, dėl kurių tenka pakovoti.
(Tom Burns. Nieko baisaus.)
Parašė All_Of_It
VanilėOre rašė:Vertingi dalykai yra tie, dėl kurių tenka pakovoti.
(Tom Burns. Nieko baisaus.)

Tiesa :)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#283693 What we see depends mainly on what we look for.
ParašėZaibuke
#283766 Nelaikyk to kas išeina, neatstumk to kas ateina. Ir laimė pati tave suras.
ParašėZaibuke
#283771 Imk šypseną ir dovanok tam, kuris jos niekada neturėjo. Paimk saulės spindulį ir nešk jį į nakties vidurį. Atrask šaltinį ir atgaivink tą, kuris yra nukritęs į dulkes. Paimk ašarą ir padėk ant veido tam, kuris niekada neverkė. Paimk drąsą ir įdėk į tą sielą, kuri nemoka kovoti. Paimk gyvenimą ir papasakok tam, kuris nesupranta. Atsiverk vilčiai ir gyvenk jo šviesoje. Imk gerumą ir padovanok tam, kuris nemoka daryti gero. Atrask meilę ir padaryk, kad ji augtų žemėje...
ParašėZaibuke
#283772 Pajausk, tavęs kažkas be galo laukia,
Ir ten, kur nėr tavęs, nyku,
Nežydi sodai ir laivai neplaukia
Už horizonto ūku mėlynu.
Kur nėr tavęs,
Ten bijo paukščiai skristi,
Sustoja upės, skeldėja kalnai,
Pasvyra paukštis, pasiruošęs skristi,
Suakmenėja pakelti sparnai...
ParašėZaibuke
#283773 Aš taip norėčiau, kad būtų nors vienas žmogus, kuris atsiradęs nedingtų. Ir kuris lygiai kaip ir aš, bijotų, kad nedingčiau, kuris nors kartą ką nors paaukotų, kad pelnytų nors šiek tiek manęs, kuris norėtų su manim bėgioti lietuje, braidyti po balas, kaip mažas vaikas voliotis sniege, kartu su manim bijoti griaustinio, kuriam nebūtų nejauku mane apkabinti, kai aš liūdėsiu ir paimti už rankos, kai bijosiu. Kodėl nėra šalia manęs nė vieno žmogaus, kuris mokėtų kartu su manim užkariauti pasaulį, kuriam patiktų ledus valgyti dideliu šaukštu ir žiemą batonu šerti gulbes. Kodėl žmonės pamiršta jausti ir svajoti?...