- 2012 03 20, 16:45
Man tai nepatinka biblija, pusė dalykų iš ten išmesta per laiką, o kita pusė pakeista .
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
mango123 rašė:Is viso toj biblijoj nesamoniu prirasyta,nusivaryt gali,nes priimi tiesiogiai viska,nereikia saves prievartauti,fanatikuoti tam kad pazinti Dieva yra teve musu malda,ramiai sau pasimeldi,kada yra poreikis,man ji yra ir grazi ir tikra,tada ir patiri Dievo buvima:)
Partizanas rašė:Man tai nepatinka biblija, pusė dalykų iš ten išmesta per laiką, o kita pusė pakeista .
insomnia rašė:Partizanas rašė:Man tai nepatinka biblija, pusė dalykų iš ten išmesta per laiką, o kita pusė pakeista .
Tai kad biblija perrašyta yra urban legend paskleista įvairių ezoterinių mokymų. Realiai tai iš pirmųjų amžių yra išlikę virš 10 tūkstančių tekstų, kuriuos lyginant su dabartine biblija pakitimų nepastebėta. Na yra tų nežymių klaidelių, kur pvz. viename tekste parašyta balius, o kitame puota, bet didesnių skirtumų iš esmės nėra
Valius rašė:Dievą verta pajusti, nes jausmas yra tai, kas yra čia ir dabar.
insomnia rašė:Meilė yra amžina. Tačiau kad ją išlaikyti, reikia dėti kasdienes valios pastangas. Kaip ir tikėjimas reikalauja kasdienio atsivertimo. Todėl jie abu ir yra valios pastanga.