- 2008 02 13, 22:53
Tesiant pokalbi apie netradicini poziuri i depresija , asmeniskai man su kiekviena diena darosi
vis sunkiau kalbeti apie tai, kuo as gyvenu, kas as esu, kuo as kvepuoju,
ir ivardinti kaip netradicini kazkoki tai buda ar
poziuri.Sunku del to, jog tai yra mano gyvenimo budas ir jis niekuo neipatingas, eilinis gyvenimo budas, kuris sukuria rezultatus ir pasekmes, su kuriomis as turiu kaip ir visas likes pasaulis arba gyventi arba keistis, kad sutverciau kazka, kas priimtina , malonu, naudinga ir nesikerta su desniais bei istatymais. As kaip ir visi cia besilankantys sirgau depresija nes dariau tas pacias klaidas , kurias daro dauguma,del ko ir susirgau. Jei musu kunas butu automobilis, o automobilis viena grazia diena imtu ir sustotu, ka pirmiausia pagalvotume? Kas cia dabar nutiko?
Na ir savaime aisku, imtume ieskoti priezasties, tos vieninteles ir tikrosios priezasties, kodel visgi sustojo automobilis...kaip galima toki paprasta dalyka kaip priezasties ieskojima ivardinti kaip NETRADICINI? Mane tai kankina, dar daugiau - zeidzia, nes jauciuosi "balta varna" tarp visu.Nors jau pussimtis uz manes, bet vis dar viliuosi, jog issaus diena, kada zmones ims kalbeti viena kalba ar tai butu kinieciu, ar MEILES ar vaiku kalba...
Kita vertus, bereikalo as cia susireiksminau - mane palaiko, ir as nebesijauciu vienisa, todel uztenka jegu ir ryzto dalintis, nes niekada nezinau kada ir kas ras tai, ko ieskoje
Siandien noriu pakalbeti apie musu asmenybes bruozus ir charakterio ipatumus - rasau ir abejoju ar teisingai vardinu, bet esmes tai nekeicia -
Kalba eis apie treciaja chakra, placiau zinoma kaip SAULES REZGINE, kuria rasime sudeje delnus ant krutines siek tiek auksciau skrandzio ir ji tvirtai siejasi su musu isgyvenimais, kas siejasi su musu mastymu, kas susieta su musu emocijomis. Nepriimkit visko tiesiogiai, tiesiog skaitydami atsipalaiduokit ir pabandykit pasekti pojucius, kuriuos sukels jums mano zodziai - islikit tame nors trumpa akimirka, tai jusu paciu serdis, jus patys, tai jusu suvokimas saves ir jus supancio pasaulio...o dabar teskim toliau -
Kas nutinka, kai si chakra "issiderina" ( kaip kad sakysim koks nors muzikinis instrumentas ) arba issibalansuoja? Tai gali nutikti dviem budais - gali nusilpti ir gali suaktyveti tiek, kad pradeda suktis kryptimi, priesinga naturaliai.
Kadangi trečioji čakra visų pirma susijusi su
valia bei savigarba,
būtent šių savybių stygius ir pajuntamas pirmiausia.
Tai rodo
nepasitikėjimas savimi ir kitais;
baimė neturėti įtakos į tau svarbių įvykių eigą;
savęs lyginimas su kitais;
kitų vertinimas, teisimas ir menkinimas;
įsipareigojimų, susitarimų laužymas;
melavimas, siekiant naudos;
baimė būti išnaudojamam;
bejėgiškumas įvairiose situacijose;
neturėjimas jėgų išeiti iš situacijų, kuriose nenori būti;
aistros gyventi nebuvimas;
noras valdyti, dominuoti, kontroliuoti;
nesaugumas dėl ateities;
valios įgyvendinti savo svajones nebuvimas
vėlavimas.
Labai noreciau testi, bet postas ir taip isejo ilgas, tad pratesiu ir surasysiu isvadas, kurios man persasi jau sekanti karta, o tada pakviesiu visus diskusijai... naivu? Turbut. Bet manau, kad butent del tos priezasties viltis vis dar gyva:)