- 2008 04 09, 04:57
Įdomu, o ką reiškia sapnuoti, jog esi prie jūros? Apsivilkusi proginę suknelę. Kasi duobę prie vandens ir žaidi su savo mažamete pussesere, kai tuo tarpu jos tetis kažką pasakoja apie mano mamos draugę, karst nuo karto sudrausdamas mažylę, kad netrintų smėlio mano šuniui į snukį ir akis, kol galop visi pakylam ir per kopas nueinam iki autobuso, nors prieš tai važiavom mašina. Autobuse sutinku merginą, su kuria kartu lankau (realybėje) man svarbius užsiėmimus. Mudvi kartu išlipam ir bėgte pasileidžiam link miesto centro. Su batais ("inkarais") man bėgti nepatogu, tai aš tiesiog sustoju ir pradedu juos nusiauti. Pabundu su viena kojine rankoje.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 04 09, 10:30
sapnavau kad esu grazinama i kudikystes amziu vel ir vel ir vel, daugybe kartu i viena momenta, kai guliu vystykluose ir tai kazkoks svarbus momentas, kurio metu as nuolat i tuos vystyklus prisisioju. ir tas grazinimas i ta momenta yra tam, kad as to nepadaryciau, bet man niekaip nepavyksta. i visa ta procesa ziuriu is salies. visa nakti.
Так откуда взялась печаль?
- 2008 04 09, 11:08
O as kara sapnavau visa nakty, kad saudziau peiliais duriau visus, kosmarai zodziu, bet sakytum buciau pavarges, tai ne, einu miego 22 keliuos 7, aisku man tai mazai, bet neesme, bet per diena nepailsiu po darbo ziauriai nusikalu vos kojas velku, dabar keiciu darba, nes paskutinysis labai zudantis =) Auksinezuvele, kai kosmarai tai reiskia kad man neuztenka poilsio? Tada reikia kazkaip tvarkytis.;
Myliu gyvenima o jis myli mane...
- 2008 04 09, 12:02
o kompu zaidimu nezaidei kartais pries miega?
LinaS rašė:O as kara sapnavau visa nakty, kad saudziau peiliais duriau visus, kosmarai zodziu, bet sakytum buciau pavarges, tai ne, einu miego 22 keliuos 7, aisku man tai mazai, bet neesme, bet per diena nepailsiu po darbo ziauriai nusikalu vos kojas velku, dabar keiciu darba, nes paskutinysis labai zudantis =) Auksinezuvele, kai kosmarai tai reiskia kad man neuztenka poilsio? Tada reikia kazkaip tvarkytis.;
Так откуда взялась печаль?
- 2008 04 09, 12:14
Nea, visai nezaidziu, bet vat daznai tokie sapnai man buna
Medeja rašė:LinaS rašė:O as kara sapnavau visa nakty, kad saudziau peiliais duriau visus, kosmarai zodziu, bet sakytum buciau pavarges, tai ne, einu miego 22 keliuos 7, aisku man tai mazai, bet neesme, bet per diena nepailsiu po darbo ziauriai nusikalu vos kojas velku, dabar keiciu darba, nes paskutinysis labai zudantis =) Auksinezuvele, kai kosmarai tai reiskia kad man neuztenka poilsio? Tada reikia kazkaip tvarkytis.;
Nea, visai nezaidziu, bet vat daznai tokie sapnai man buna
- 2008 04 09, 15:11
Prajuokinai, tik neatsakei i mano uzklausima - kodel ivardijai tai kaip nesamones? ( Ziureti auksciau!)
sarlota123 rašė:as ir kas be ko visada dekinga uz tavo atsakymus...tik ne visada tai pasakau...nes cia sakiai pokalbiai ne tema bus trinami
Prajuokinai, tik neatsakei i mano uzklausima - kodel ivardijai tai kaip nesamones? ( Ziureti auksciau!)
- 2008 04 09, 15:18
Panasu i vidines paieskas priezasciu, kurios turi itakos tavo kasdieniam gyvenimui.Juros simbolis aiskinamas kaip emocijos. Smelis ir kopos simbolizuoja paieskas apsaugo, prieglobscio, taip pat simbolizuoja slepimasi nuo ruscios realybes.
Batai simboliskai reiskia paziuras.Matyt tai kas esi ir kuo gyveni niekaip neranda vidines darnos del paziuru kontradikcijos. Suo simboliskai aiskinamas kaip talentai, sugebejimai dovanos, kurias atsinesam gimdami.Moters simbolis reiskia prota - vyriskio simbolis reiskia pasamone.
era rašė:Įdomu, o ką reiškia sapnuoti, jog esi prie jūros? Apsivilkusi proginę suknelę. Kasi duobę prie vandens ir žaidi su savo mažamete pussesere, kai tuo tarpu jos tetis kažką pasakoja apie mano mamos draugę, karst nuo karto sudrausdamas mažylę, kad netrintų smėlio mano šuniui į snukį ir akis, kol galop visi pakylam ir per kopas nueinam iki autobuso, nors prieš tai važiavom mašina. Autobuse sutinku merginą, su kuria kartu lankau (realybėje) man svarbius užsiėmimus. Mudvi kartu išlipam ir bėgte pasileidžiam link miesto centro. Su batais ("inkarais") man bėgti nepatogu, tai aš tiesiog sustoju ir pradedu juos nusiauti. Pabundu su viena kojine rankoje.
Panasu i vidines paieskas priezasciu, kurios turi itakos tavo kasdieniam gyvenimui.Juros simbolis aiskinamas kaip emocijos. Smelis ir kopos simbolizuoja paieskas apsaugo, prieglobscio, taip pat simbolizuoja slepimasi nuo ruscios realybes.
Batai simboliskai reiskia paziuras.Matyt tai kas esi ir kuo gyveni niekaip neranda vidines darnos del paziuru kontradikcijos. Suo simboliskai aiskinamas kaip talentai, sugebejimai dovanos, kurias atsinesam gimdami.Moters simbolis reiskia prota - vyriskio simbolis reiskia pasamone.
- 2008 04 09, 15:19
Ar gali pasidalinti savo eilines dienos dienotvarke, mazdaug kokie uzsiemima ir kiek jiems skiri laiko? Dekui
Tomash rašė:jau savaite kas nakti po 2-3 kosmarus susapnuoju
Ar gali pasidalinti savo eilines dienos dienotvarke, mazdaug kokie uzsiemima ir kiek jiems skiri laiko? Dekui
- 2008 04 09, 15:28
Matai Linai - yra miegas ir yra poilsis miegant.Dar yra aktyvus poilsis.Sunkiai dirbantys zmopnes mano jog jie nuvarge, todel nebesportuoja, kas yra didziausia klaida, kokia tik gali buti.Nuovargi labai gerai atpalaiduoja butent megstama sportine veikla.Pabreziu - MEGSTAMA, kuri suteikia malonuma.Kada sportuoji ir jauti dideli pasitenkinima.Tada miegas tampa visiskai kitos kokybes.Kosmarai nebekamuoja, pailsima ir issimiegama.Pagrindinis faktorius yra sugebejimas susitvarkyt su stresu. Kosmarai mus apninka tam tikroje miego satdijoje, pries nubudima.O toks miegas yra budraujantis. Tad ir nepailsima. O siaip jau sapno simbolika tokia kaip saudymas, peiliai, ar kiti ginklai rodo vidine agresija, ka nekrata jau rasiau.MAnau jog jei tau pavyktu atpalaiduoti ir issivalyti nuo vidines agresijos emociju lygmenyje, sapnai ir ju simbolika pasikeistu.Pradziai tiek
LinaS rašė:O as kara sapnavau visa nakty, kad saudziau peiliais duriau visus, kosmarai zodziu, bet sakytum buciau pavarges, tai ne, einu miego 22 keliuos 7, aisku man tai mazai, bet neesme, bet per diena nepailsiu po darbo ziauriai nusikalu vos kojas velku, dabar keiciu darba, nes paskutinysis labai zudantis =) Auksinezuvele, kai kosmarai tai reiskia kad man neuztenka poilsio? Tada reikia kazkaip tvarkytis.;
Matai Linai - yra miegas ir yra poilsis miegant.Dar yra aktyvus poilsis.Sunkiai dirbantys zmopnes mano jog jie nuvarge, todel nebesportuoja, kas yra didziausia klaida, kokia tik gali buti.Nuovargi labai gerai atpalaiduoja butent megstama sportine veikla.Pabreziu - MEGSTAMA, kuri suteikia malonuma.Kada sportuoji ir jauti dideli pasitenkinima.Tada miegas tampa visiskai kitos kokybes.Kosmarai nebekamuoja, pailsima ir issimiegama.Pagrindinis faktorius yra sugebejimas susitvarkyt su stresu. Kosmarai mus apninka tam tikroje miego satdijoje, pries nubudima.O toks miegas yra budraujantis. Tad ir nepailsima. O siaip jau sapno simbolika tokia kaip saudymas, peiliai, ar kiti ginklai rodo vidine agresija, ka nekrata jau rasiau.MAnau jog jei tau pavyktu atpalaiduoti ir issivalyti nuo vidines agresijos emociju lygmenyje, sapnai ir ju simbolika pasikeistu.Pradziai tiek
- 2008 04 09, 15:29
seip visaip buna.. Atsikeliu nusiprausiu, i psichoterapija nuvaziuoju, gystu, paziuriu tv, forumas, paskaitau, tv, namie padirbu truputi, forumas, pokalbiai su draugais,forumai, miegas ir beveik visada groja muzika
- 2008 04 09, 15:30
Pabandyk mokytis sapnuoti samoningai.Daznas turim toki sugebejima tik juo nesinaudojam.
Tokioje busenoje galima keisti sapno "siuzetus", na nebent tu megsti astrius pojucius
Tomash rašė:jau savaite kas nakti po 2-3 kosmarus susapnuoju
Pabandyk mokytis sapnuoti samoningai.Daznas turim toki sugebejima tik juo nesinaudojam.
Tokioje busenoje galima keisti sapno "siuzetus", na nebent tu megsti astrius pojucius
- 2008 04 09, 16:11
na kai as sapnuoju as suprantu jog sapnuoju ir mastau, kodel taip vyksta
- 2008 04 09, 17:47
Jo as piktas ir dabar noriu losti susitiksiu su anoniminiu loseju pageres, man tas darbas sunkus sukniso visa vidini pasauli, bet nieko atsipalaiduosiu dirbsiu ka megstu ir manau bus gerai Dekui tau labai uz patarimus! Respect uz toki sunku darba kaip tavo
Auksinezuvele rašė:LinaS rašė:O as kara sapnavau visa nakty, kad saudziau peiliais duriau visus, kosmarai zodziu, bet sakytum buciau pavarges, tai ne, einu miego 22 keliuos 7, aisku man tai mazai, bet neesme, bet per diena nepailsiu po darbo ziauriai nusikalu vos kojas velku, dabar keiciu darba, nes paskutinysis labai zudantis =) Auksinezuvele, kai kosmarai tai reiskia kad man neuztenka poilsio? Tada reikia kazkaip tvarkytis.;
Jo as piktas ir dabar noriu losti susitiksiu su anoniminiu loseju pageres, man tas darbas sunkus sukniso visa vidini pasauli, bet nieko atsipalaiduosiu dirbsiu ka megstu ir manau bus gerai Dekui tau labai uz patarimus! Respect uz toki sunku darba kaip tavo
- 2008 04 09, 18:38
As sapnavau kazkokia moteri-jauna,grazi ,bet blogiete lyg ir vampyre,tai as ja visaip mesinejau ,pjoviau kakla su peiliu ,venas jai,bet ji labai ilgai truko kol numire ir labai aiskiai prisimenu ,kad buvo daug kraujo ir ,kad ji nuolat juokesi(cia gal kosmaras vadinasi?)