Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#285988 Zaibuke ,kiek daug graziu ,protingu minciu...
ParašėZaibuke
#286362 Aistros - tai vėjai, pučiantys į laivo bures. Kai kada jie paskandina jį, bet be jų jis negalėtų plaukti. Viskas pasaulyje pavojinga - ir viskas būtina.
ParašėZaibuke
#286363 Norėčiau bent dienai grįžti į vaikystę..
Kai didžiausios ašaros buvo dėl nenupirkto šuniuko,
Kai didžiausias skausmas buvo nubrozdinti keliai,
Kai bėgdavai nuo tėvų tik tada,kai norėdavo uždėti kepure,
Kai baisiausi žmonės tau atrodė nepažįstamieji,
Ir kai viskas pasaulyje atrodė tik taika ir meilė !
ParašėZaibuke
#286364 ...Tyrai ir nuoširdžiai mylėti sugeba anaiptol ne kiekvienas. Išvis, mes per daug pasitikime akimis, jog sugebėtume mylėti žmogaus vidų, o ne jo išorę. Mes gyvename atspindžių pasaulyje, tad ir nematome nieko tikro - vien atspindžius... O ir tie jausmai, kuriuos jaučiame, dažnai kyla iš emocijų, yra laikini... Tad žmogumi susižavėti, gal net pamilti nėra sunku, tačiau tikra meilė pasiekiama ne kiekvienam........
ParašėZaibuke
#286365 - Sako geri draugai ant kelio nesivolioja.
- Žinai, su maniškiais visko būna…
ParašėZaibuke
#286368 Darbas daugeliui žmonių tampa visu gyvenimu. Taip neturėtų būti. Argi laimingi tie žmonės, kurie nuolat neturi laiko šeimai, atostogoms, puodeliui kavos su draugais ? Jie – gal ir laimingi…bet jų artimieji tikrai ne. Juk darbas tik priemonė, kad galėtum gyventi geriau, laisviau, prasmingiau, gyventi taip, kaip nori, siekti to ko nori, o tai ir yra gyvenimas, argi ne? Sakysite, nebelieka laiko niekam išskyrus darbą? Netiesa, reikia tik norėti ir teisingai susidėlioti gyvenimo prioritetus. Jei jums darbas taps viskuo, ne tik nuskriausite savo artimuosius , bet ir rizikuosite juos prarasti. Sveikatą, beje, taip pat…
ParašėZaibuke
#286369 „Skauda“ – pasakė širdis...“Pamirši“ – nuramino laikas...“Bet aš nuolat grįšiu“ – nusišypsojo atmintis...
ParašėZaibuke
#286571 Jie stovėjo ant uolos krašto. Jis paklausė jos: -Pasakyk man,tu myli mane? -Myliu. –Tada įrodyk.Nušok. Ji nusišypsojo, pažvelgė jam į akis ir pasakė: -O tu ar myli mane? –Taip! – Tada Pastumk.
ParašėZaibuke
#286574 Daug žmonių nori važinėti su jumis limuzinu, bet jūs norite žmogaus, kuris važiuos su jumis autobusu, kai limuzinas suges. (Oprah Winfrey)
ParašėZaibuke
#286576 Siūlau ne gyventi, o žaisti gyvenimu. Juoktis iš tų, kurie kažkada juokėsi iš Tavęs. Išmokti išeiti iš kitų gyvenimo ir užtrenkti po savęs duris. Rizikuoti prarasti viską, dėl akimirkos triumfo, kuris suteiks teisę sušukti: aš laiminga.
ParašėZaibuke
#286577 Saugokitės, kai jums į rankas pradeda eiti viskas, ko tik pageidaujat: tunkamos kiaulės sulaukia blogo galo [Dž.Č.Haris]
ParašėZaibuke
#286733 Svajonės pildosi - priešingu atveju gamta nebūtų mūsų apdovanojusi savybe svajoti.
ParašėZaibuke
#286734 Nėra prasmės mėginti ištaisyti praeitį. Geriau pasirūpinkite savo ateitimi.
ParašėZaibuke
#286900 Mokykitės ir skaitykite. Skaitykite vertingas knygas. Visa kita padarys gyvenimas.
F. Dostojevskis
ParašėZaibuke
#286977 Tam, kad išsimiegotumėte, reikia gultis ne tą pačią dieną kaip ir keliatės.