Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nemo rašė:Zuvele, priimk mano sapną :eros

Vakar naktį juos sapnavau du. Tarpe buvau pabudusi. Žodžiu, pirma dalis. Aš paplūdimyje, su abiem savo vaikais ir draugais. Atėjome ten iš kažkokio pasilinksminimo. Nusirengiu ir tik su apatine maudymosi kostiumėlio dalimi, nuoga krūtine, su vaikais po pažastimis brendu į jūrą. Diena saulėta, graži, jūra atrodo rami. Jaučiuosi puikiai, nuostabiai laisva. Įbridus kiek giliau, pajuntu, jog neša stipri, nevaldoma srovė - pasiduodu jai, spausdama savo kūdikius kuo arčiau savęs. Man nebaisu. Aš žinau, kur srovė neša, kur galėsiu užsikabinti ir išlipti. Po vandeniu, lygiai po kojomis neria delfinai - lygiai ton pačion pusėn kur ir mes, nešami srovės, retkarčiais nugaras atmušdami į mano kojas. Tiltas, užsikabinu - pabaiga.

Antras tos pačios nakties sapnas. Dingsta mano ir vaikų drabužiai. Priešingai nei pirmojoje dalyje, man dėl savo nuogumo gėda, į mane bado pirštais. Važiuoju troleibusu, nes reikia grįžti namo. Nuoga, prisidengusi nuogais vaikais. Nuleidusi akis, ksubu. Pamatau pažįstamų žmonių, kai kurie juokiasi, kai kurie apsimeta, kad nepažįsta.

Ką reiškia tokios nuogybės? :bloga

Visumoje sapnu simboliai labai stiprus energetiskai.Grazus pokyciai vyksta tavyje ir aplink tave, net jei ju pati kolkas neizvelgi.
O dabar is eiles apie simbolius -

smelis, papludimys simbolizuoja susijungima samones su pasamone.Smelis - racionalumas ir protavimas, o vanduo - iracionalumas,nepastovus ir emocinis tavasis aspektas.Ten, kur susisiekia vanduo ir smelis yra vieta, kur vyksta transformacija tarp materijos ir dvasios. Vaikai simboliskai aiskinami kaip musu paciu vidinis vaikas.Esi pasinerusi i si procesa pilnutinai.Delfinai simbolizuoja optimizma, jie atlieka dvasinio vedlio vaidmeni, tai intelekto bei mastymo simbolis ir dar karteli patvirtina, jog rysys samones su pasamone nusistovejo, ka taip pat tvirtina tilto simbolis - tiltas jungia du krantus, dvi puses...dar nesu skaiciusi tokio ir taip stipriai paremto sapno simboliais.Akyvaizdu geranoriskumas .
Pats nuogumas sapne reiskia atsiverima, nora susibalansuoti, rodo visiska atviruma ir pazeidziamuma. Tokiais momentais gyvenime mes tikrai bunam labai pazeidziami, todel vertetu vengti didesniu zmoniu susiburimu, masiniu susitikimu vietu ir panasiai.Labai palanku yra pavaikscioti miske, prie upes ar ezero, praleisti daugiau laiko visiskoje tyloje, kol susigules naujai besiformuojantys tavo kai kurie aspektai.Troleibusas simboliskai aiskinamas kaip ejimas su minia, bet sioje situacijoje ir yra tas zenklas, kad reikia atsitraukti nuo daugumos ir pasirupinti pilnumoje savimi
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#39369 DoubleMama , papasakok daugiau apie sapnu pildymasi, jei ne perdaug asmeniska
Dekui
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 04 20, 13:19. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#39370 Sapnavau kad esu ligonineje ir kad man daktaras operuoja nugara,viskas vyksta palatoje,o ne operacineje,mes su daktaru kazka graziai snekames,vienu momentu man stipriai suskaudo,jis paeme mane ant ranku,jis perka sampana,mes sedim ant laiptu ir geriam...ateina kitas daktaras,pasirodo pries savaite man buvo atlikta ta pati operacija...
po to as lt,su mano drauges drauge,prie namu stovi dramblys,ir mes ji su ja gainome toliau nuo musu...
p.s as tau noriu visus savo sapnus ideti bet nenoriu ikyreti... =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
sarlota123 rašė:Sapnavau kad esu ligonineje ir kad man daktaras operuoja nugara,viskas vyksta palatoje,o ne operacineje,mes su daktaru kazka graziai snekames,vienu momentu man stipriai suskaudo,jis paeme mane ant ranku,jis perka sampana,mes sedim ant laiptu ir geriam...ateina kitas daktaras,pasirodo pries savaite man buvo atlikta ta pati operacija...
po to as lt,su mano drauges drauge,prie namu stovi dramblys,ir mes ji su ja gainome toliau nuo musu...
p.s as tau noriu visus savo sapnus ideti bet nenoriu ikyreti... =)

Ikyret neikyresi, tik gali buti, kad ne visi sapnai informatyvus, gali buti, kad ne visus suvoksiu...bet viena pazadu, kad jei jau parasysi, tai stnegsiuosi atsakyti
Dabar apie simbolius - ligonine yra zenklas, jog kazkas tavyje reikalinga gydymo - tai gali buti fizine bukle, gali buti dvasine busena, taip pat ir protine - nepamanyk, jog kalba eina apie psichine liga - tiesiog protas persitempes ir reikalauja rimto poilsio.Siuo atveju labai praverstu greitas, ritmiskas vaiksciojimas mojuojant rankomis. O po to dusas ir meditacija bent karta dienoje.Pats operacijos simbolis aiskinamas, kaip bandymas kazka keisti - siuo atveju nugaros operacija simbolizuoja kazka, kas jau ivyke, kazka, kas yra jau uz taves arba kitaip tariant - praeityje.Alternatyvoje nugara simbolizuoja ivykius, kuriu tu neatlaikai, simbolizuoja per dideli kruvi tiek protini tiek ir emocini, kartais simbolizuoja isdavyste arba netiketa/pasaluniska smugi.Pamastyk sia linkme, manau jog rasi kazka, kas pades susigaudyti
O va dramblys jau simbolizuoja kantrybes trukuma arba nesugebejima suprasti kito.Be to - tai stiprybes, valios ir intelekto simbolis. Alternatyvoje simboliskai kalbant dramblys yra INTRAVERTISKOS naturos.O va tas faktas, jog vijot drambli nuo namu rodo, jog bijai savo pasamones ir vengi joje sukauptos informacijos, kas mano galva tikrai pagelbetu gyvenant depresijoje.Kita karta kai sapnuosi drambli, susaponuok, jog tu sedi ant dramblio ir keliauji kur nors
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 04 20, 22:55. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašė egle
#39420 aciu, kad paaiskini sapnus ir delioji i lentynas sieloj visus simbolius. jau kokius 16 paskutiniu metu, uzeidavo kosmariski epizodai klajojimu po tualetus. Aciu - uz paaiskinima sito simbolio. Sianakt pirma karta savo sapnuose radau tualeta su durumis... atsibudus toks jausmas, tarsi viduj kazkas juda, keiciasi... atrodo, kad sitas kosmaras jau baigesi ir sprendimas atrastas...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#39826 Va pirma karta turbut sapnavau paukscius =) Staciau is medzio sakeliu jiems lizdus,o tie pauksciukai susiguze tokie nejudantys
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Va pirma karta turbut sapnavau paukscius =) Staciau is medzio sakeliu jiems lizdus,o tie pauksciukai susiguze tokie nejudantys

Puikiai padirebat su savimi, labai sauniai:)
Pamazu, bet uztikrintai kopi is depresijos, tai matosi is simboliu.Lizdus neveltui statei is sakeliu - tai naturalus noras tureti kazka, kur galetum pasislepti, jei kada "atkristum", nes pauksciui lizdas tas pat kas mums namai.Tai saugumo, stabilumo ir teigiamu pokyciu simboliai
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#39847 :DD
ParašėTomash
#39993 sapnavau jog mano tevas veda antra karta,poto bazinycia sapnavau, tevas buvo girtas kaip tapke sakau:" kaip tu vesi budamas toks girtas" atsake "nesijaudink viskas normaliai"
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau jog mano tevas veda antra karta,poto bazinycia sapnavau, tevas buvo girtas kaip tapke sakau:" kaip tu vesi budamas toks girtas" atsake "nesijaudink viskas normaliai"

Tomash, panasu jog esi tarpsnyje, kada vidujai bandai priimti sprendimus, kurie itakoja tavaji vidini augima, dvasine busena, ka rodo toks simbolis kaip baznycia ir vestuviu simbolis. Seki savo pasamone, bet ir abejoji.Zodziu esi is tu, kurie matuoja 9 kartus ir tik 10taji karta kerpa.Laikykis, zemiau zemes nenukrisi...jei ka
ParašėTomash
#40003 as esu svarstykles man tai budinga :D
ParašėTomash
#40045 sapnavau griunanti medi ant manes..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau griunanti medi ant manes..

Pima mintis perskaicius sapna buvo ta, jog visa kuo tikejai iki siol, griuvo, nes nebetarnauja.Kintant suvokimui/susivokimui, kinta musu paziuru sistema, ka pasamone sukure kaip griunancio medzio ant taves simboli
Tokiu metu zmones paprastai yra labai pazeidziami tiek fizineje plotmeje sakysim kad ir susirgimu atveju, tiek ir dvasineje plotmeje, kada paastreja apatija arba atsiranda liudesys.Svarbu islikti nevertinus ir pasistenkti buti MOMENTE.Tai labai svarbu.:)
Vartotojo avataras
Parašė era
#40135 O ką reiškia sapnuoti rankas? Savo. Iki alkūnių išpurvintas rūdimis. Nes tik ką leidausi gaisrinėmis kopėčiomis iš palėpės.