Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:O ką reiškia sapnuoti rankas? Savo. Iki alkūnių išpurvintas rūdimis. Nes tik ką leidausi gaisrinėmis kopėčiomis iš palėpės.

Rankos siuo atveju simbolizuoja santyki su pasauliu ir zmonesmis, kurie tave supa.Gaisrines kopecios , rudys ant ranku gali reiksti uzsisenejusi pykti, kuri atpalaiduoji ir stengiesi visais imanomais budais paleisti , atleisti ir pamirsti.Ir tai ateina per pasamones - palepes simbolis)
Puiku, jei taip.Visa kas nebetarnauja, geriausia paleisti ir pamirsti:)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#40139 Ui koki baisu sapna sapnavau :verkiu kad ilipau i lektuva atsisveikinti su kazkuo ir staiga siuardese pareiske ,kad sustabdyti nebegali ir tipo eik kur nors sesti.Ant vienos kedes prieme buvusi mokyklos drauge ,ir staiga surakina man burna negaliu praverti jos ,o kai po dideliu pastangu tai padarau pradeda trupeti pats paskutininis dantis ,as spjaunu i delna ir metu ,kad niekas nematytu ir vel viskas isnaujo ,ir taip nuskilo visas dantis ,bet kai jo nebeliko galejau kalbeti.Veliu islipe is lektuvo ejom maudytis ,i parduotuves ,maciau labai mazus batukus kuriu kaina kosmine buvo,paskui kedes,
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#40146 Sapnavau ,kad esu namuose pas tėvus lake ir laužau jaunų eglių viršūnes kurias galvoju ateitį suvalgyt, o mama sako: ką tu darai , reik su šaknim išsiraut ir šaknis valgyt .. Va toks mano sapnas
Parašėnemo
#40154 šiąnakt pagrindis mano sapno akcentas buvo be galo skaudanti dešinė koja. Sapno siiužetas buvo visai atskiras, o pavienius epizodus vienijo priepuolinis kojos skausmas, per kurį tiesiog atsijungdavau nuo visko. Laukdavau, kada skausmo priepuolis pasibaigs, tada rutuliodavau istoriją toliau.

p.s. realiai jokių fizinių skausmų nepatiriu, todėl labai įdomu, ar čia esama kokios nors simbolikos?
ParašėTomash
#40157 siandien sapnavau daug kaciu kurios mane kandziojo.. poto jas ismeciau bet jos gryzdavo,poto jas po skociu suklijuodavau ir tada ismesdavau, poto sapnavau kazkokia ziurke kuri buvo kazkur i skile name ilindusi bandziau ja istraukti badziau peiliu bet neistraukiau susinervinau paemiau silikono ir uztepiau ta skyle jog nebeislystu...
Vartotojo avataras
Parašė era
#40278 Heh, atrodo, vėl pradėjau dažniau prisiminti sapnus. Šiąnakt sapnavau, kad esu su savo vaikinu kažkokiam pusiau realiame pasaulyje. Lyg vienam dideliam labirinte iš tinklinių tvorų. Kiek supratai, keliai kažkaip susieina į patį centrą, kuriame yra neapsakomo grožio ežerėlis. Mudu norim susitikt,, bet neleidžia tvoros, kurių kažkodėl nesugalvojom perlipti. Eidami link centro matom vienas kitą. Galop lieka paskutinis posūkis ir išdygsta mano mama. Ji mane apkabina ir prispaudžia prie tvoros. Aš juokdamasi mėginu ištrūkti, nes noriu pas jį. Iki to ežerėlio gal 20 žingsnių telikę. Laikiau už rankos Jį. Ir vis juokiausi, juokiausi, nes širdy taip lengva buvo..

Noriu atgal..
Vanduo turbūt labai šiltas..

Paveikslėlis

Štai toks.. Tik kalnai šipj foto ne į temą.. Bet vanduo.. Mmm..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Ui koki baisu sapna sapnavau :verkiu kad ilipau i lektuva atsisveikinti su kazkuo ir staiga siuardese pareiske ,kad sustabdyti nebegali ir tipo eik kur nors sesti.Ant vienos kedes prieme buvusi mokyklos drauge ,ir staiga surakina man burna negaliu praverti jos ,o kai po dideliu pastangu tai padarau pradeda trupeti pats paskutininis dantis ,as spjaunu i delna ir metu ,kad niekas nematytu ir vel viskas isnaujo ,ir taip nuskilo visas dantis ,bet kai jo nebeliko galejau kalbeti.Veliu islipe is lektuvo ejom maudytis ,i parduotuves ,maciau labai mazus batukus kuriu kaina kosmine buvo,paskui kedes,

Oksana, simboliai rodo, jog daug idedi pastangu i saves realizavima, i pokycius, nes nori pasiekti uzsibreztus tikslus.tik vienas bet - prisirisimas prie zemiskumo trukdo laisvai judeti, todel protas tave "pagaves" privercia sestis keden ir skraidina ne ten , kur tu noretum.Sis vidinis konfliktas reikalauja gyvybiniu jegu.Akyvaizdu, jog tau reiketu atitrukti nuo visu darbu ir gerai pailseti - turiu omenyje net vidini darba, kuri tu sekmingai dirbi - pamegink atsipalaiduoti ir nuveikti kazka malonaus ir gaivinancio asmeniskai sau
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau ,kad esu namuose pas tėvus lake ir laužau jaunų eglių viršūnes kurias galvoju ateitį suvalgyt, o mama sako: ką tu darai , reik su šaknim išsiraut ir šaknis valgyt .. Va toks mano sapnas

Manau imi suvokti, kad esme slypi giliau nei tu manei () ne virsunelese, bet saknyse).Esme viso ka isgyveni.Tevus danzai sapnuojam , kai ateina laikas pazvelgti i vaikystes isgyvenimus, nes ten daug ir labai daug infromacijos, kuria suvokus, keiciasi esamas momentas/depresija
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nemo rašė:šiąnakt pagrindis mano sapno akcentas buvo be galo skaudanti dešinė koja. Sapno siiužetas buvo visai atskiras, o pavienius epizodus vienijo priepuolinis kojos skausmas, per kurį tiesiog atsijungdavau nuo visko. Laukdavau, kada skausmo priepuolis pasibaigs, tada rutuliodavau istoriją toliau.

p.s. realiai jokių fizinių skausmų nepatiriu, todėl labai įdomu, ar čia esama kokios nors simbolikos?

Desineje musu fizinio kuno teka vyriskoji energija - kojos siejamos su stabilumu, pagrindu.Ieskok santykiuose su vyriskuoju pradu konflikto saknu.Pasamone siuncia signala, kad laikas tvarkyti santykius

Uzblokuota energija gali sukelti ne-galavima net fizineje plotmeje, o tai nejuokas
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:siandien sapnavau daug kaciu kurios mane kandziojo.. poto jas ismeciau bet jos gryzdavo,poto jas po skociu suklijuodavau ir tada ismesdavau, poto sapnavau kazkokia ziurke kuri buvo kazkur i skile name ilindusi bandziau ja istraukti badziau peiliu bet neistraukiau susinervinau paemiau silikono ir uztepiau ta skyle jog nebeislystu...

Tomash, ar esi kaciu "myletojas"? Ar turi kate namie?

Nes visumoje sapnas nukreipia demesi i keleta faktu, todel turiu zinoti ar patinka tau kates
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Heh, atrodo, vėl pradėjau dažniau prisiminti sapnus. Šiąnakt sapnavau, kad esu su savo vaikinu kažkokiam pusiau realiame pasaulyje. Lyg vienam dideliam labirinte iš tinklinių tvorų. Kiek supratai, keliai kažkaip susieina į patį centrą, kuriame yra neapsakomo grožio ežerėlis. Mudu norim susitikt,, bet neleidžia tvoros, kurių kažkodėl nesugalvojom perlipti. Eidami link centro matom vienas kitą. Galop lieka paskutinis posūkis ir išdygsta mano mama. Ji mane apkabina ir prispaudžia prie tvoros. Aš juokdamasi mėginu ištrūkti, nes noriu pas jį. Iki to ežerėlio gal 20 žingsnių telikę. Laikiau už rankos Jį. Ir vis juokiausi, juokiausi, nes širdy taip lengva buvo..

Noriu atgal..
Vanduo turbūt labai šiltas..

Sapno simbolika rodo, jog daug informacijos pasamoneje, tik labai jau ten viskas painu, tinklinem tvorom aptvarstyta.Del sios priezasties pasistenk isvengti konflikto, kuris galimas, del seimines padeties
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#40358 na va, šiąnakt sapnavau, kad bendravau su miesto seniūnu, nors turėjau važiuoti bendrauti su rajono meru...
ir niekur ryte nesugebėjau atsikelti, kad tikrai nuvažiuočiau pas merą...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#40365 Ar tau kas sake Auksinezuvele ,kad tu cia labai reikalinga ir labai idomu su tavim :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Ar tau kas sake Auksinezuvele ,kad tu cia labai reikalinga ir labai idomu su tavim :flo

Dekui Oksana... :jap
ParašėTomash
Auksinezuvele rašė:
Tomash rašė:siandien sapnavau daug kaciu kurios mane kandziojo.. poto jas ismeciau bet jos gryzdavo,poto jas po skociu suklijuodavau ir tada ismesdavau, poto sapnavau kazkokia ziurke kuri buvo kazkur i skile name ilindusi bandziau ja istraukti badziau peiliu bet neistraukiau susinervinau paemiau silikono ir uztepiau ta skyle jog nebeislystu...

Tomash, ar esi kaciu "myletojas"? Ar turi kate namie?

Nes visumoje sapnas nukreipia demesi i keleta faktu, todel turiu zinoti ar patinka tau kates
taip turiu kate, na tiksliau sese turi, as turiu suni (rotveleri)labiau megstu sunis nei kates, kaciu nemegstu