Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:na va, šiąnakt sapnavau, kad bendravau su miesto seniūnu, nors turėjau važiuoti bendrauti su rajono meru...
ir niekur ryte nesugebėjau atsikelti, kad tikrai nuvažiuočiau pas merą...

Mieloji, po visu tuo ka isgyveni ar sapnuoji, slepiasi galinga arogancija.Neissigask, bet priimk savaja seseline puse, tai labai svarbu - pazinti ir sudelioti visus gabalelius, kuriu trukumas ir sukelia pasimetima, o dar veliau ir ne-galia, kad ir tokia, kaip depresija, o labai sunkiais atvejais nora zudytis... tai labai pavojinga - ignoruoti savo dalis
ParašėTomash
Tomash rašė:taip turiu kate, na tiksliau sese turi, as turiu suni (rotveleri)labiau megstu sunis nei kates, kaciu nemegstu
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#40377 Dėkui auksine žuvele ,kad išaiškinai mano sapną ..labai gerbtinas esi žmogus kadangi aukoji savo laiką , be jokio užmokesčio
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:
Tomash rašė:taip turiu kate, na tiksliau sese turi, as turiu suni (rotveleri)labiau megstu sunis nei kates, kaciu nemegstu

Besikandziojancios kates simbolizuoja godzia, griebiancia, naudojancia moteriska energija.Panasu jog pats tik imi, imi ir imi, nieko neduodamas atgalios.Kodel moteriska energija? Todel, kad kievkienas is musu susidedam is vyriskosios ir moteriskosios energijos.Disbalanso atveju nutinka ivairiausiu dalyku, net tokiu kaip depresija. Susidarsiu tokiai padeciai isgyveni baime ir frustracija, kas dar tik prisideda prie ne-galavimo. Ar labai supyksti jei reikalai pasisuka ne ta linkme, kaip planaves? Bet neziurint nekokios simbolikos, faktas, jog tas kates vaikei ir metei, rodo, jog iveiksi sunkumus, kokie jie bebutu.O dabar paziurekim ka cia ta ziurek veikia name, skyleje...
Ziurke simbolizuoja abejones, kaltes jausma ar nesveika pavyda.Savyje laikai mintis, kurios grauzia tave is vidaus.Kadnagi uzklijavai skyle, tos mintys greiciausiai taip ir liks neatskleistos, tik ar galesi su tuo gyventi? Impulsyvumas retai kada balansuoja, dazniausiai tik isveda is pusiausviros, tad padirbek ties tuo, gal pavyks ta ziurke vistik is namu isvyti...
Sapno energetika labai stipri, daug valios ir jegos jauciasi skaitant, tik manau, kad jega nevisai nukreipiama ten, kur galetu buti nukreipta, kur galetu duoti rimtus ir teigiamus rezultatus kelyje is depresijos.BEt svarbu, kad ieskai, visa kita su laiku susitvarkys.Paieskok pykcio saknu savyje, tai turetu padeti
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 04 29, 18:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Dėkui auksine žuvele ,kad išaiškinai mano sapną ..labai gerbtinas esi žmogus kadangi aukoji savo laiką , be jokio užmokesčio

Marko-7, taip jau nutiko, kad kazkada, kada buvau "zemiau zemes", atsirado zmogus, kuris padejo man, o atsidekoti neturejau galimybiu, tad dabar bendraudama su jumis, as darau geriausiai ka sugebu, tad viliuosi jog tai ir yra mano padeka tam zmogui... perduodu zinias tokiu budu, kuris yra man prieinamas...estafete!

:heart
Dekui, kad dalinates savo sapnais su manimi
Parašėnemo
Auksinezuvele rašė:
nemo rašė:šiąnakt pagrindis mano sapno akcentas buvo be galo skaudanti dešinė koja. Sapno siiužetas buvo visai atskiras, o pavienius epizodus vienijo priepuolinis kojos skausmas, per kurį tiesiog atsijungdavau nuo visko. Laukdavau, kada skausmo priepuolis pasibaigs, tada rutuliodavau istoriją toliau.

p.s. realiai jokių fizinių skausmų nepatiriu, todėl labai įdomu, ar čia esama kokios nors simbolikos?

Desineje musu fizinio kuno teka vyriskoji energija - kojos siejamos su stabilumu, pagrindu.Ieskok santykiuose su vyriskuoju pradu konflikto saknu.Pasamone siuncia signala, kad laikas tvarkyti santykius

Uzblokuota energija gali sukelti ne-galavima net fizineje plotmeje, o tai nejuokas

ačiū, tiesiog kaip pirštu į akį :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#40461 uj, kaip nemielai šiąnakt sapnavau: lygtais buvom Vilniuj aš, vyras ir vaikai. kažkodėl aš su vaikais važiavau troleibusu, nors norėjau kad kažkurį vaiką pasiimtų jis į didelę mašiną su kuria važiavo prieš troleibusą. bet jis nepaėmė. ir padarė avariją. bet išlipo iš sumaitotos mašinos ir atėjo pas mus. paskui kažkur prie upės jis buvo labai girtas (dėl sudaudytos mašinos) ir išėjo palei upę pirkti cigarečių. o aš labai nerimavau, kad va, jis įkris į upę nuskęs. o teta mano jau ir apie laidotuves kalbėjo... bet aš vis dar laukiau jo pareinant...
brrr
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:uj, kaip nemielai šiąnakt sapnavau: lygtais buvom Vilniuj aš, vyras ir vaikai. kažkodėl aš su vaikais važiavau troleibusu, nors norėjau kad kažkurį vaiką pasiimtų jis į didelę mašiną su kuria važiavo prieš troleibusą. bet jis nepaėmė. ir padarė avariją. bet išlipo iš sumaitotos mašinos ir atėjo pas mus. paskui kažkur prie upės jis buvo labai girtas (dėl sudaudytos mašinos) ir išėjo palei upę pirkti cigarečių. o aš labai nerimavau, kad va, jis įkris į upę nuskęs. o teta mano jau ir apie laidotuves kalbėjo... bet aš vis dar laukiau jo pareinant...
brrr

Mieloji, sapno simbolika rodo, jog visomis isgalemis stengiesi isvengti susitikimo su savaja pasamone.Kodel? Bijai, kad susivokus, gyvenimas nebebus toks varganas, liudesio pilnas? Atrodo na ka ji cia dabar raso?Ogi nieko ipatingo, tik tiek, kad visi atsakai mumyse, bet EGO/protas daro viska, kd maskuotu pasamone ir neliestu sielai gyventi.Juk depresija yra ego triumfas, liga, kuri kyla del vidinio susikaidymo, del noro kontroliuoti, del baimiu ir t.t... nebijok, viskas bus gerai, tik atsiriktuok kas ciesoriaus ciesoriui, kas Dievo - Dievui.Juk esam tik zmones, buk svelni ir kantri sau, kaip kad butum svelni ir kantri kudykeliui, leisk sau uzgimti tokiai, kokia tave sutvere Kurejsa, o ne zmones su ju reikalavimais, isankstiniais ir primestiniais nusistatymais.Gyvenk, leisk sau ikvepti ir pajusk kaip oras uzpildo plaucius... uosk ir pajusk ziedo kvapo salduma, sustok akimirkai, paklek zvilgsni dangun ir padekok uz tai kas esi ir kur eini, o svarbiausia visa ka turi, tik nerandi vidineje betvarkeje...esi daug grazesne, stipresne , labiau mylinti nei sau leidi pripazinti:) Matau is simbolikos tavuju sapnu :)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#40833 na va, ačiū labai. gal aš čia ne vietoj pasiskųsiu, bet nuo viso to tikriausiai išsilaisvinsiu tik kai mama išeis anapilin. teisybė- visokios baimės, voratinkliai mano pasamonėje slypi, bet... aš vis dar bijau savo mamos...
taip jau yra- kai žinau, kad ji ateis, dieną prieš tai būnu kaip spirgas keptuvėje... skaudžiausia prisiminti jos smūgius ir nuolatinį kartojimą: kuo vyresnė tuo durnesnė... ji vis dar mane kontroliuoja...
jau apsižliumbiau...
kažkodėl nieko nėra skaudesnio kaip kalbėti šita tema- visada verkiu...

tiek to, tikiuosi su psichoterapeuto pagalba išsilaisvinsiu nuo to...

šiąnakt sapnavau, kad gimdžiau... viena pati mažame kambarėlyje, kur net kojų negalėjau patogiai išskėsti. bet pagimdžiau... labai lengvai ir greitai. daviau krūtį žįsti. paskui pas mane atėjo tik močiutė. buvo taaaip gera...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#40835 Prisiminiau ,kad sapnavau praeita nakti,kad glosciau sau plaukus ir nusmuko didziule sruoga plauku =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Prisiminiau ,kad sapnavau praeita nakti,kad glosciau sau plaukus ir nusmuko didziule sruoga plauku =)

A tai ko dabar save taip nuvertini? Ko dabar nesijauti uztektinai protinga? :):) Manau jog pakankamai gerai zinai ka sugebi ir ka gali :) nepasiduok ego ismetinejimams... klausykis sirdukes balso ir viskas bus gerai :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:na va, ačiū labai. gal aš čia ne vietoj pasiskųsiu, bet nuo viso to tikriausiai išsilaisvinsiu tik kai mama išeis anapilin. teisybė- visokios baimės, voratinkliai mano pasamonėje slypi, bet... aš vis dar bijau savo mamos...
taip jau yra- kai žinau, kad ji ateis, dieną prieš tai būnu kaip spirgas keptuvėje... skaudžiausia prisiminti jos smūgius ir nuolatinį kartojimą: kuo vyresnė tuo durnesnė... ji vis dar mane kontroliuoja...
jau apsižliumbiau...
kažkodėl nieko nėra skaudesnio kaip kalbėti šita tema- visada verkiu...

tiek to, tikiuosi su psichoterapeuto pagalba išsilaisvinsiu nuo to...

šiąnakt sapnavau, kad gimdžiau... viena pati mažame kambarėlyje, kur net kojų negalėjau patogiai išskėsti. bet pagimdžiau... labai lengvai ir greitai. daviau krūtį žįsti. paskui pas mane atėjo tik močiutė. buvo taaaip gera...

Simbolika yra grazi ir reiksminga - eini teisingu keliu, tik islik jame ir nesileisk net motinai saves zeminti.Ka ji besakytu atmink viena - tai tik jos nuomone...ir tu turi valia rinktis - tiketi tuo ka ji sako, ar ignoruoti ir atmesti kaip netinkama vartojimui informacija.Kaip gali buti durnas zmogus, kuris gyvena, augina vaikus, kuria gyvenima visomis isgalemis ir dar stengiasi pasveikti... cia jau visiskas marazmas toki zmogu vadinti kvailiu ar dar kazkuo...neliudek is po debesu visada sviecia saule :)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#41059 dėkui už gražius žodžius...
šiąnakt mano tėvas mano buvusioj vidurinėj m-loj buvo komiku- na, ant scenos pasakojo visokius juokus, anekdotus...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
DoubleMama rašė:dėkui už gražius žodžius...
šiąnakt mano tėvas mano buvusioj vidurinėj m-loj buvo komiku- na, ant scenos pasakojo visokius juokus, anekdotus...

Prasom, kada tik bus proga...:)

Panasu jog is prigimties esi optimiste ir pasamone ivairiais budais bando tave prablaskyti.Mokykla simboliskai aiskinama kaip gyvenimo pamokos...kazkas, ko tu mokaisi .Gal mokaisi susigrazinti prigimtini optimizma?
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#41105 Sapnavau, kad su kažkokiu vaikinu buvom slapti agentai ar kažkas tokio, bet galiausiai lygtais mane nužudė ar bandė nužudyti...

O mano vyras sapnavo, kad pagavo mane su meilužiu...