Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
Auksinezuvele rašė:Panasu jog is prigimties esi optimiste ir pasamone ivairiais budais bando tave prablaskyti.Mokykla simboliskai aiskinama kaip gyvenimo pamokos...kazkas, ko tu mokaisi .Gal mokaisi susigrazinti prigimtini optimizma?

visada buvau nereali optimistė ir daug kas dažnai sakydavo, kad aš ne su rožiniais akiniais, o mano akys pačios rožinės :D bet bestudijuojant mano rožinis matymas po truputį vis tamsėjo, tamsėjo...
matyt taip ir yra...

o ar šios nakties sapnas galėtų reikšti, kad vistiktai siekiu savo užsibrėžtų tikslų: sumąsčiau nueiti išsimaudyti ežeran. pakeliui sutikau pažįstamą, kuri žaidė su vaikais smėlio dėžėje, aš ją kviečiau su manim eiti, o ji šaukė mane į smėlio dėžę. bet aš vistiek nuėjau savo keliu. prie pat ežero kažkas bandė sutrukdyti įlipti į vandenį, bet aš vistiek įlipau... ir buvo taip geeera plaukioti...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#41141 Panasu jog tavoji intuicija yra labai stipri - ezeras arba siaip jau vanduo yra musu emocijos ir sugebejimas su jomis tvarkytis.O taip pat gali buti kaip tu ir sakai - tau dabar svarbu pasiekti uzsibreztus tikslus
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#41148 AŽ, ką galvoji apie sąmoningą sapnavimą? vakar gavau keletą knygų apie tai.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#41154 sapnavau, kad mano mires tevas isejo pro duris is namu ir as jam nespejau kazko pasakyt
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:AŽ, ką galvoji apie sąmoningą sapnavimą? vakar gavau keletą knygų apie tai.

Kas autoriai jei nepaslaptis?

Samoningas sapnavimas yra labai galingas irankis.Bet taip pat ir slidus kelias.Samoningumas tame yra raktas
Asmensikai pati nepraktikuoju, turiu siuo metu svarbesniu pamoku ismokti, bet samoningas sapnavimas yra mano darbu sarase :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:sapnavau, kad mano mires tevas isejo pro duris is namu ir as jam nespejau kazko pasakyt

Nieko baisaus, parasyk laiskuti ir surasiusi visa ka nespejai pasakyti issiusk be atgalinio adreso, kad nesugryztu:)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Auksinezuvele rašė:
Medeja rašė:sapnavau, kad mano mires tevas isejo pro duris is namu ir as jam nespejau kazko pasakyt

Nieko baisaus, parasyk laiskuti ir surasiusi visa ka nespejai pasakyti issiusk be atgalinio adreso, kad nesugryztu:)

ta prasme realiai issiust? o kur siust? as juk jo namuose gyvenu... ar uzrasyt ant voko varda ir imest i pasto dezute? pasakyt tai daug turiu... beje, tai buvo pirmas kartas, kai sapnavau teva po jo mirties ir vakar kaip tik buvo jo Gimtadienis. Ir susapnavau. Viskas taip simboliska
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#41196 robert monro. jei nori, galiu persiusti tas knygas. turiu kompe.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:
Auksinezuvele rašė:

ta prasme realiai issiust? o kur siust? as juk jo namuose gyvenu... ar uzrasyt ant voko varda ir imest i pasto dezute? pasakyt tai daug turiu... beje, tai buvo pirmas kartas, kai sapnavau teva po jo mirties ir vakar kaip tik buvo jo Gimtadienis. Ir susapnavau. Viskas taip simboliska

Adresa rasyk isgalvota, bet koki, tik neminek vardu ir vietoviu arba sugalvok kokius...:)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#41288 anyway as jau sugalvojau kur ta laiska padesiu
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#41333 o kodėl mano sapnų nekomentuoji? :(
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Melisa rašė:o kodėl mano sapnų nekomentuoji? :(

Mieloji, kai tik bus ka, butinai pakomentuosiu.
Pasistenk aprasyti kiek galima smulkiau sekancius sapnus.Tai galima ismokti daryti, rasant saponu dienorasti :)

P.S. geriausia kai zmogus pats apraso sapna ir isreiskia susidomejima simboliu reiksmemis
Lauksiu nauju sapneliu :)
Parašė egle
#41736 atnesiau dar viena sapna. kuris aplanke. nesiojuos ji visa diena. labai stipri emocija isliko apie kiekviena veiksma. tik neisverciu simboliu i savo realybe.

sapnavau, kad sedziu salia vaikino, jauciu tik, kad gera buti atsiremus i jo ranka. veido nematau. jis zodyne iesko zodziu, kuriuos noretu isversti ir man pasakyti. bet zodyne ju nera, nes jie jo sirdy. tai pajutusi atsigulu i lova. tada atsiranda juodai apsirengusi tamsiaplauke moteris, stovi man uz nugaros ir tarsi tam vaikinui sako: kiekvienas vaikas,besiruosdamas i pasauli pasirenka mama ir salia jos apsigyvena, kaip debeselis. tada moteris du metus vaiksto po pasauli ir su tuo vaiku-debeseliu kartu iesko, kol sutinka savo vyra. o kai jie susitinka atejus laikui gimsta vaikelis. o tada as labai stipriai uzsimerkiau...

ir pabudau.
Parašė egle
#41737 ir dar vienas klausimas apie sapnus, kurie issipildo. turiu viena sapna, labai senai sapnuota. istorija buvo tokia. pries kelis metus ejau pagal vieno pazistamo nupiesta zemelapi per Londona. vienoj vietoj sustojau istikta soko-girdejau tik drauges balsa. Kas tau atsitiko? Kas yra? Nezinau,kiek tai uztruko.
Buvo jausmas,tarsi pamaciau labai senai sapnuoto pries daug metu ir pamirsto sapno parkeli. ir tada atsigamino visas sapnas,su labai geru jausmu.

Sapne as buvau maza mergyte, su labai grazia suknele. ir ten begiojau su dar dviem berniukais ir viena mergyte.ir buvo labai labai gera, ir ramu. tada iseinu is parkelio ir blaskausi. atrandu turgu, kur daug rytietiskai apsirengusiu moteru. ant prekystaliu galybe dailiausiu skirtingu dezuciu. jas atidarineju, bet ten nerandu ko ieskau. o ko ieskau-nezinau. tada atsiranda vyras su juodu turbanu ir sako: einam. ir einu su juo. uzveda ant labai auksto kalno. man gera su juo. jis sako: palauk. ir nueina. ir nebegrizta. o as pamatau, kad nebera isejimo atgal, nes aplink auksciausia betonine tvora. yra tik viena vieta laisva: mazas plysys, uz jo zalia zole apauges kalnas, apacioj tvora, tvoroj skyle. ir as pasiryztu leistis, nors labai status kalnas. vos tik nusileidus ilendu pro ta skyle vel i savo parkeli, kuriame laukia tie patys du berniukai ir mergaite. ir jie taip apsidziauge mane pamate. o vienas berniukas paima mane uz rankos ir mes begam per zalia zole.

apie issipildyma. kai pamaciau ta sapno parkeli Londone. po metu isvaziavau i Indija. Indijoj vel ikritau i ta sapno busena-ieskojimas,daug spalvu,dezuciu. I indija padejo isvaziuoti vienas pazistamas. kai susipazinom nezinojau, kad pagal jo religija taip dedami ne turbanai juodi,nezinau pavadinimo, bet taip,kaip sapne. po to su juo susirasinejau emailas-ir jauciausi kaip tam sapno vedime,tarsi veda mane kazkur,ko nezinau,nepazistu. dabar jis dingo is emailu. ir man jausmas,kad paliko-ant ledo... kartais atsiranda klausimas:kur tas isejimas, kaip atrasti paskutine sapno dali realybeje? nes visas sapnas,kaip ir issipilde...ir ka su tuo daryti.... tai pirmas ir vienintelis toks stiprus sapnas... kai uztikau ta parkeli Londone realybej-issigandau,nes labai stiprus jausmas buvo.

Mieloji, tai akyvaizdus praeito gyvenimo epizodas.Mes sutinkam zmones tuo ir tokiose vietose, kur abejones issisklaido kaipo dumas, nes yra vidinis zinojimas ir prisiminimai - jie gali iskilti jausmais, zinojimu, juos gali suzadinti ne tik vaizdai bet ir kvapai, tokiu budu mums siunciamas priminimas, kad neprasilenktume su tais zmonemis, kurie musu gyvenime yra svarbus ir ipatingi bei reikalingi musu evoliucijai.Nepraleisk progos daugiau susaopnuoti apie sia konkrecia situacija.Pabandyk pries miega apie tai pamasciusi, pasakyti sau garsiai, kad suspanuosi ir atsiminsi tai, kas butu tesinys to sapno.Tikiu, jog tau pavyks :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:atnesiau dar viena sapna. kuris aplanke. nesiojuos ji visa diena. labai stipri emocija isliko apie kiekviena veiksma. tik neisverciu simboliu i savo realybe.

sapnavau, kad sedziu salia vaikino, jauciu tik, kad gera buti atsiremus i jo ranka. veido nematau. jis zodyne iesko zodziu, kuriuos noretu isversti ir man pasakyti. bet zodyne ju nera, nes jie jo sirdy. tai pajutusi atsigulu i lova. tada atsiranda juodai apsirengusi tamsiaplauke moteris, stovi man uz nugaros ir tarsi tam vaikinui sako: kiekvienas vaikas,besiruosdamas i pasauli pasirenka mama ir salia jos apsigyvena, kaip debeselis. tada moteris du metus vaiksto po pasauli ir su tuo vaiku-debeseliu kartu iesko, kol sutinka savo vyra. o kai jie susitinka atejus laikui gimsta vaikelis. o tada as labai stipriai uzsimerkiau...

ir pabudau.

Panasu, jog ieskai saves vidujai.Vyriskio simbolis zenklina pasamone.Juodaplauke moteris simbolizuoja prota.Visa ka suvoki pasamoneje, ateina is sirdies, tad nenuoistabu, kad moteris bando tau aiskinti kas yra kas ir kaip tau gyventi. Esmeje tai simbolika akyvaizdziai rodo tavaji pasiruosima atgimti jau samoningam gyvenimui.Gera vieta bet kokiems naujiems planamas tavajame gyvenime :)