Moderatorius: Astro-Meška

Parašė egle
Mieloji, tai akyvaizdus praeito gyvenimo epizodas.Mes sutinkam zmones tuo ir tokiose vietose, kur abejones issisklaido kaipo dumas, nes yra vidinis zinojimas ir prisiminimai - jie gali iskilti jausmais, zinojimu, juos gali suzadinti ne tik vaizdai bet ir kvapai, tokiu budu mums siunciamas priminimas, kad neprasilenktume su tais zmonemis, kurie musu gyvenime yra svarbus ir ipatingi bei reikalingi musu evoliucijai.Nepraleisk progos daugiau susaopnuoti apie sia konkrecia situacija.Pabandyk pries miega apie tai pamasciusi, pasakyti sau garsiai, kad suspanuosi ir atsiminsi tai, kas butu tesinys to sapno.Tikiu, jog tau pavyks :)

labai aciu uz prasklaidyma miglos nuo sapnu. apie sito sapno paskutine dali. realybe yra ta, kad vienas draugas pakviete i vestuves. ir ten pakviete ta musu bendra drauga, kuris man ta londono zemelapi piese,kuriuo eidama radau sapno parkeli... ir su tuo draugu pas mus kazkas jausmiskai buvo uzsisuke...bet dabar jis dingo is mano horizonto...ir zinau, kadangi ne Lietuvoj bus vestuves-mes ten keliausime kartu... o paskutiniu metu as labai daug sapnuoju ta vaikina. ir sitam sapne su ta moterim buvo jis. ir kazkur giliai turiu dideli stipru nuojautini jausma, kad tam sapno parkelyje tas vaikinas, laukiantis manes yra jis...bet man kartais stipri nuojauta kaip kliedesys atrodo. ir as bijau jos labai. nes nuojauta sako laukti-ir taip nusikamuoju visai, laukdama arba ieskodama jam pakaitalu...ir vis tiek viskas sugrizta apie dideli jausma tam vaikinui. pasiguodziau. nes as bijau ir sito sapno, ir sitos nuojautos.
Parašė autumn
#42533 Vis pamirštu atnešti sapno fragmentą. Sapnavau ne kartą, ir nelabai atskyriau, realybė ar sapnas čia, bet vakar įsitikinau, kad tikrai sapnavau.
Turiu aš savo kambary spintą (čia tikrovė), kurios dešinioji durelių rankena nesilaiko ir vis nusiima, bandant atverti duris. Esu įpratus atidarinėt kairiosios pusės dureles. Ir keletą kartų sapnavau, kad darau aš tą savo spintą, kairiąją pusę, ir rankena lygiai taip pat įkrenta man į ranką, o ne atidaro duris, ir tada fragmentas nutrūksta, nepamenu, ar kaip nors visgi įlendu į tą spintą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#42667 sapnavau, kad kazkas nepazistamas skaito mano dienorasti garsiai (realiai turiu toki labai intymu, kuri rasau ne internete, bet i sasiuvini, apie ypac man svarbius dalykus) ir as jauciuosi nejaukiai tame sapne...
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#42975 Mano sapnas: lakia žiema ,o aš kartu su seneliu susikabinę parankėm einu miško takeliu , staiga senelis suklumpa aš jį sulaikau nuo griuvimo , pastatau jis vėl suklumpa , jis nebe paeina, staiga suprantu ,kad jis miršta , jis sako palik mane , o man iš skausmo plyšta širdis. Nesusitaikau su tuo užsimetu jį ant pečiu ir toliau nešu .Toliau sapnuoju ,kad mirė mano pusbrolio mama ir galvoju kad man visai neskauda širdelės , ir mastau kaip gerai kad nemirė mano senelis. - sapno pabaiga
Parašė egle
#43122 pradejau sapnuoti save su uzmerktom akim. to niekados nebuvo. ankstesniam sapne, kuri paaiskinote: as uzmerkiau akis, kol juoda moteris kalbejo salia manes buvusiam vaikinui.
vakar nakti sapnavau. stoviu laiptineje. ja labai aiskiai matau. isgirstu balsa to paties vaikino, kuri sapnavau praejusia savaite. noriu nueiti pas ji,nes pasiilgau. tada mano akys taip stipriai uzsimerkia. kad net dabar turiu ta jausma. stoviu uzsimerkusi ir negaliu atsimerkti,kad ji pamatyciau.tada su pirstais pradedu plesti akiu vokus,kad jie atsimerktu.bet negaliu praplesti. tada toks dvigubas jausmas, is salies stebiu,kaip jis lipa laiptais ir veda mane apkabines per liemeni. bet as tokia lengva,kad rodos skrendu pakilusi virs laiptu. kai uzlipame i virsu jis mane apkabina is nugaros.ir tada ne stebiu save,o jauciu jo rankas, ji stovinti man uz nugaros ir pries save platu iejima i koridoriu. ir atsibudau.
du simboliai is sito sapno labai uzsifiksavo:akys,kuriu negaliu atplesti; ir lipimas laiptais, tarsi mane prilaiko ir padeda uzlipti laiptais,bet is kitos puses as tokia lengva,kad tarsi skrendu jais, bet tik todel,kad mane prilaiko jo ranka.
po sito sapno norisi sakyti kazkam:israizgyk mane is sapnu...nes per kelias savaites koks ketvirtas sapnas su to vaikino ranka:palaikancia,prilaikancia,isvedancia...
Parašė Praeive
#43156 Egle, tu man priminei vieną mano sapnų motyvą. Kartais sapnuoju, kad skraidau/sklendžiu erdvėje, tai nėra įprasti skrydžio sapnai, jie kokie tai kitokie, tas sklendimo jausmas..mmm...lyg būčiau kokiame sirupe ar pusiau realybėje, labai dažnai po to prabundu ir apima jausmas lyg sklendžiau iš tikrųjų. Lydi ir toks negebėjimo judėti taip kaip noriu pojūtis, lyg kažkas mane laikytų. Išnyru kaip iš kokio vandens ir apstulbstu, kad iš tiesų gi va, guliu, o juk prieš sekundę aš sklendžiau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#43164 sapnavau, kad turiu vyrą ir dukrą ir kad buvom nepaprastai laimingi, kol viena dieną mūsų laiptinėje kažkas nugriovė visus turėklus laiptų, o visi laiptai apaugo storais voratinkliais, negalėjau įveikti pasišlykštėjimo, kai lipant jie tave apraizgo, tokie glitus ir lipnus, nors ir bandžiau. todėl jie nuėjo namo, o aš likau viena apačioje. tada prasidėjo karas, iš visų pusių šaudė, aš stovėjau tarp kulkų, prie manęs artėjo pasibaisėtinas monstras. ir galiausiai aš pamačiau, kad tai mano motina, ji juokėsi ir šaudė į mane.
Parašė egle
Praeive rašė:Egle, tu man priminei vieną mano sapnų motyvą. Kartais sapnuoju, kad skraidau/sklendžiu erdvėje, tai nėra įprasti skrydžio sapnai, jie kokie tai kitokie, tas sklendimo jausmas..mmm...lyg būčiau kokiame sirupe ar pusiau realybėje, labai dažnai po to prabundu ir apima jausmas lyg sklendžiau iš tikrųjų. Lydi ir toks negebėjimo judėti taip kaip noriu pojūtis, lyg kažkas mane laikytų. Išnyru kaip iš kokio vandens ir apstulbstu, kad iš tiesų gi va, guliu, o juk prieš sekundę aš sklendžiau.

as anksciau skraidydavau,kai kazko issigandusi begdavau ir nepabegdavau-tada pakildavau ir skrisdavau. tai budavo sunkus skridimas...o sitas toks tikrai, kaip Tu sakai: su sklendimo jausmu,kaip kokia dvasia buciau... nerealus jausmas...aciu,kad pasidalinai,labai gerai ivardinai pojucius :)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#43279 tei va, šįryt sapnavau: lygtai kažkokią pasaką: viskas vyko miglotai, bet pabaigą prisimenu taip ryškiai lyg tai būtų vykę iš tiesų: miegojau su vyru(ne savo... su princu...) ir ryte jis mane pažadino glostymu, bučkiais, o kai aš išsibudinau(vis dar sapne), pradėjome aistringai bučiuotis ir viskas linko link mylėjimosi, bet mazgis pažadino...
abu buvome nuogi...
jaučiausia laaabai seksualiai, susijaudinusi, pakylėta ir visokia kitokia...

ir net prabudusi vis dar taip jaučiausi... seniai taip buvo...
Vartotojo avataras
Parašė era
#43411 Labas rytas. Štai ir vėl susapnavau kažką ryškesnio, nei eilinės nepamenamos ir nesuvokiamos svajos.

Sapnavau, kad gyvenu užmiestyje. Sapnavau, kad miegu ir mane pažadina mama. Ateina ir sako, jog šiandien į mokyklą nusigauti turėsiu pati. Ir dar šunis pasiimt reiks. Realybėj turiu 1 vilkšunį. Sapne turėjau 2. Tėvai išvažiavo, o aš laikydama pavadėlius rankoje veduosi juos pakele. Šalia žaliuoja laukai, šunys veržiasi ten. Net nepastebiu,kaip vienas pasprunka. Nulūžta tas metalinis užsegimas. Skambinu mamai, klausiu, ką daryt. Pataria grįžti namo, uždaryti šunis ir į mokyklą važiuoti autobusu. Kelionė atgal buvo trumpa, nes paleidau ir antrą šunį, o jie mane parsekė. Tada pabudau. Iki miesto taip ir nespėjau nusigauti.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
dee rašė:Vis pamirštu atnešti sapno fragmentą. Sapnavau ne kartą, ir nelabai atskyriau, realybė ar sapnas čia, bet vakar įsitikinau, kad tikrai sapnavau.
Turiu aš savo kambary spintą (čia tikrovė), kurios dešinioji durelių rankena nesilaiko ir vis nusiima, bandant atverti duris. Esu įpratus atidarinėt kairiosios pusės dureles. Ir keletą kartų sapnavau, kad darau aš tą savo spintą, kairiąją pusę, ir rankena lygiai taip pat įkrenta man į ranką, o ne atidaro duris, ir tada fragmentas nutrūksta, nepamenu, ar kaip nors visgi įlendu į tą spintą.

Simboliai aiskinami taip - kaireje teka moteriskosios energijos pradas, desineje vyriskosios. Rankena simbolizuoja atsiverima, sugebejima pasiekti tai ko nori.Kadangi rankenos nera desineje puseje, o ir kairioji staiga nukrinta, akyvaizdu, jog tai kas sudeta spintoje tau yra neprieinama.Dabar - kas dazniausiai simboliskai sudeta spintoje? sapnuose spinta simbolizuoja praeities ivykius, svarbius isgyvenimus arba visa tai, kas nemalonu.Bandykim padaryti isvadas - praeities ivykiai suslepti spintoje, i kuria patekti neturi siuo metu galimybiu.
O ka pati manai? :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:sapnavau, kad kazkas nepazistamas skaito mano dienorasti garsiai (realiai turiu toki labai intymu, kuri rasau ne internete, bet i sasiuvini, apie ypac man svarbius dalykus) ir as jauciuosi nejaukiai tame sapne...

Galima butu sakyti, jog atejo laikas "paleisti" ta rasyma, o alternatyvoje isgyveni baime, kad kazkas gali taip pasielgti, todel manau ir ivaizdziai tokie bei isgyvenimai adekvatus
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Mano sapnas: lakia žiema ,o aš kartu su seneliu susikabinę parankėm einu miško takeliu , staiga senelis suklumpa aš jį sulaikau nuo griuvimo , pastatau jis vėl suklumpa , jis nebe paeina, staiga suprantu ,kad jis miršta , jis sako palik mane , o man iš skausmo plyšta širdis. Nesusitaikau su tuo užsimetu jį ant pečiu ir toliau nešu .Toliau sapnuoju ,kad mirė mano pusbrolio mama ir galvoju kad man visai neskauda širdelės , ir mastau kaip gerai kad nemirė mano senelis. - sapno pabaiga

Siaip jau ziema, sniegas, ledas yra depresijos pozymiai.Bet neziurint nieko, kazkokiu budu tu sugebi islaikyti sioki toki rysi su pasamone, nors ir sunkiai sekasi. Giliai sirdyje kiekvienas suvokiam savaja tikraja prigimti -siela, bet ego itakojami mes labai nenoriai su tuo sautinkame.Manau, kad nereiks ilgai laukti ir imsi sapnuoti vandeni, o po to jau ir baznyciu simbolius.Labai to linkiu:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:pradejau sapnuoti save su uzmerktom akim. to niekados nebuvo. ankstesniam sapne, kuri paaiskinote: as uzmerkiau akis, kol juoda moteris kalbejo salia manes buvusiam vaikinui.
vakar nakti sapnavau. stoviu laiptineje. ja labai aiskiai matau. isgirstu balsa to paties vaikino, kuri sapnavau praejusia savaite. noriu nueiti pas ji,nes pasiilgau. tada mano akys taip stipriai uzsimerkia. kad net dabar turiu ta jausma. stoviu uzsimerkusi ir negaliu atsimerkti,kad ji pamatyciau.tada su pirstais pradedu plesti akiu vokus,kad jie atsimerktu.bet negaliu praplesti. tada toks dvigubas jausmas, is salies stebiu,kaip jis lipa laiptais ir veda mane apkabines per liemeni. bet as tokia lengva,kad rodos skrendu pakilusi virs laiptu. kai uzlipame i virsu jis mane apkabina is nugaros.ir tada ne stebiu save,o jauciu jo rankas, ji stovinti man uz nugaros ir pries save platu iejima i koridoriu. ir atsibudau.
du simboliai is sito sapno labai uzsifiksavo:akys,kuriu negaliu atplesti; ir lipimas laiptais, tarsi mane prilaiko ir padeda uzlipti laiptais,bet is kitos puses as tokia lengva,kad tarsi skrendu jais, bet tik todel,kad mane prilaiko jo ranka.
po sito sapno norisi sakyti kazkam:israizgyk mane is sapnu...nes per kelias savaites koks ketvirtas sapnas su to vaikino ranka:palaikancia,prilaikancia,isvedancia...

Noreciau parasyt, kad tave moko ziureti sielos akimis, todel kuniskosios akys yra uzmerktos.Tavoji pasamone labai islavejus, mokykis girdeti sirdimi ir matyti sielos akimis, o tam nereikalinos nei kuniskosios ausys nei akys. Prilaikanti ranka galima sakyti yra zenklas, mokantis pasitiketi ausktesniosiomis jegomis.Kas tai butu tau nesugebesiu atsakyti, nes kiekvienas is musu turim globejus , vedlius bei mokytojus.Tavieji mato, jog esi pasiruopsusi atsiverimui, tad ir rupinasi.Nebijok, nieko pavojingo sapnuose tavuose nerasta...;)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau, kad turiu vyrą ir dukrą ir kad buvom nepaprastai laimingi, kol viena dieną mūsų laiptinėje kažkas nugriovė visus turėklus laiptų, o visi laiptai apaugo storais voratinkliais, negalėjau įveikti pasišlykštėjimo, kai lipant jie tave apraizgo, tokie glitus ir lipnus, nors ir bandžiau. todėl jie nuėjo namo, o aš likau viena apačioje. tada prasidėjo karas, iš visų pusių šaudė, aš stovėjau tarp kulkų, prie manęs artėjo pasibaisėtinas monstras. ir galiausiai aš pamačiau, kad tai mano motina, ji juokėsi ir šaudė į mane.

Voratinkliai rodo, jog nesi pasiekusi net mazos dalies savo potencialu, kur trukdymai isplaukia is kaltinimu motinai.Kitaip sakant tu kaltini motina, kad negali buti tuo, kuo gimei buti, kad negali tureti normalios seimos ir panasiai.
Sakyciau rimti kaltinimai plaukiantys is gilios pasamones