- 2008 06 09, 17:53
Gyvenimo prasmes galima sakyti isvis nera, jeigu jos nesugebi susirasti arba tiesiog nerandi...
Tai taip ir nugyvenam savo gyvenimus kazko bejieskodami...
O jei nebeieskome nors biologiskai dar gyvi , viduje jau mire..
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 06 11, 20:59
Мы не можем быть сильнее чем самый слабый из нас.
Nežinau kodėl, bet man šis posakis - visos gyvenimo prasmės esmė.
----------
Ir dar šitas mane nerealiai ramina.
Aš nestatau namų,
Aš nevedu tautos,
Aš sėdžiu po šakom
Akacijos baltos.
(H.Radauskas)
----------
Aš nestatau namų,
Aš nevedu tautos,
Aš sėdžiu po šakom
Akacijos baltos.
(H.Radauskas)
- 2008 06 12, 22:59
O kas autorius siu eiluciu? DEkui
- 2008 06 17, 04:00
Labai tikslus zodziai, nes stiprus tik tas, kuris sugeba buti silpnu.Kaip ir nendre, atlaiko didziausias audras, nes linksta vejo pucia, o va azuolas... ziu, ima ir paluzta, nes gali lenktis pavejui:) nuostabu., dekui tau
costa rašė:Мы не можем быть сильнее чем самый слабый из нас.
----------
Aš nestatau namų,
Aš nevedu tautos,
Aš sėdžiu po šakom
Akacijos baltos.
(H.Radauskas)
Labai tikslus zodziai, nes stiprus tik tas, kuris sugeba buti silpnu.Kaip ir nendre, atlaiko didziausias audras, nes linksta vejo pucia, o va azuolas... ziu, ima ir paluzta, nes gali lenktis pavejui:) nuostabu., dekui tau
- 2008 06 18, 21:09
Aš įsivaizduoju mus visus lipančius į kalną. Dieną ir naktį. Mes nežinom, kodėl mes į jį kopiam, bet kažkodėl nenustojam to daryti. Kartais mes tiesiog klaidžiojam patamsy, klupdami vienas ant kito. Kartais mes krentam, ir tada – tada aš suprantu, kad mes neturim rankų. Nei vienas iš mūsų. Kai kas nors iš mūsų nukrenta, jam labai sunku atsikelti. Bet jei kitas sugrįžta ir pasilenkęs pakiša nukritusiam žmogui petį, tai mes visi prilaikydami vienas kitą, vėl galim atsistoti ant kojų ir tęsti kelionę. Ir kartais šitie momentai yra baisūs, nes tas, kuris stengiasi padėti, kartais pats krenta praradęs pusiausvyrą ir daugiau nepakyla. Tačiau kartais tai yra ir geri momentai, artumo akimirkos. Ir taip mes vis kylam, ir ateina diena, kai rūkas išsisklaido ir mes galvojam, kad tolyje matom gyvenvietes kurias norime pasiekti. Bet po to ateina naktis, rūkas grįžta, ir mes klausiam savęs ar nepasivaideno mums visa tai. Tačiau vistiek daugelis iš mūsų nesiliauja eiti ir stengiasi padėti kitiems
J. Bugental
J. Bugental
Paskutinį kartą redagavo Marse 2008 06 19, 08:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
- 2008 06 19, 01:08
Ar tu zinai kas turi didziausia kontrole? O gi tik tas, kuris neturi poreikio kontroliuoti.Paziurek kaip Dievas mus sugano visus - ka jis mums dave? Ogi laisva valia rinktis, reiskia kaip norim taip galim legtis, tik va pasekmes jau musu paciu atsakomybe.Va tada ir imi save kontroliuoti, galvoti, kad sprando pirma laiko ennusisuktume.PRotingas tas Dievulis, kad ji galai
TAip ir tu - pasistenk jai leisti rin ktis ka daryti su tuo ka tu jauti ar mastai ar isgyveni...paziurek kas nutiks
TAip ir tu - pasistenk jai leisti rin ktis ka daryti su tuo ka tu jauti ar mastai ar isgyveni...paziurek kas nutiks
- 2008 06 20, 11:48
Tai tada nors mylek save, o visak kita susitvarkys, tik siek tiek laiko reiks
- 2008 06 29, 18:49
Hm. Netyčia prisiminiau,kaip kažkada skambinau atsitiktiniams žmonėms iš telefonų knygos ir klausdavau : 'Kur gyvenimo prasmė?'
Tai visi lb sutrikdavo. Pvz viena moteriškė atsakė: 'Nežinau,aš namuose sėdžiu.'
Reiks vėl kada pakartot. Smagu.
Tai visi lb sutrikdavo. Pvz viena moteriškė atsakė: 'Nežinau,aš namuose sėdžiu.'
Reiks vėl kada pakartot. Smagu.