Moderatorius: Astro-Meška

ParašėZaibuke
#278258 Pasistačiau sieną ne tam, kad atsiskirčiau nuo visų, bet tam, kad suprasčiau, kam rūpiu tiek, kad ją perliptų.
ParašėZaibuke
#278377 Gyvenime yra tokių akimirkų, kada akyse nėra ašarų, o širdyje - vandenynas.
ParašėZaibuke
#278378 Viena rožė - gali būti mano sodu ,vienas draugas - mano pasauliu.( Autorius Nežinomas)
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#278379 Vienas - ir vienintelis - geras depresijos bruožas tas, kad ji visada baigias.

Yalom, Irvin D.
ParašėZaibuke
#278380 Iš senatvės nesijuok – juk tu į ją eini. — [Menandras]
ParašėZaibuke
#278382 Nuostabiausios sąvybės: tesėti pažadą, nevėluoti į sutartą susitikimą ir laiku atsisveikinti.
ParašėZaibuke
#278383 Kartais lyjant lietui atrodo, kad verkia angelai...Kartais bandau isiklausyt, ka snabzda medziai...Kartais minioje jauciuosi vienisesne, nei klaidziodama miske...Kartais tyla buna iskalbingesne uz tukstancius zodziu...
ParašėZaibuke
#278388 Kartais, kai žmogus sako “Man viskas gerai” jis tenori, kad pažiūrėtum į jo akis ir tartum “Pasakyk tiesą”...
ParašėZaibuke
#278389 Gal pasidalinam pasaulį ?... Jūra tau... Bangos man... Dangus tau... Žvaigždės man, Saulė tau, o šiluma man... O gal padarom taip ! Visas pasaulis tau, o tu man... ???
:jap
ParašėZaibuke
#278390 Geriausia dovana, kurią galėtume įteikti savo vaikams – tai mūsų laikas. O viena brangiausių dovanų jums bus tas laikas, kai džiaugsitės savo vaikais ir juose matysite svarbiausia: mažą stebuklingą meilės kūrinį. (Iš Robin Sharma knygos "Kas verks, kai tu mirsi")
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#278400 Vakar buvo per anksti ,rytoj bus per velu,o siandien nera laiko.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Mints rašė:=====================
Sia tema sukuriau tam, kad pasidalintumem pozityviom frazem, posakiais, paveiksleliais, ir panasiai. Be jokiu diskusiju ir apsvarstymu. Sorry, visus aptarimus istrinsiu :oops: ... Kad pozityvus "postai" butu lengvai randami.
=====================
Negalia kaip vanduo, gali jame paskesti. Gali is jo niekad neislipti, bet jei ismoksi plaukti i sviesa retkarciais ikvepdamas pilnus plaucius sviezio oro, busi laisvas. Dar busi vandenyje, negalioje... bet ji nebus tavyje.

Paveikslėlis
Niekad nesakyk kad vilties nera.
as tik dabar radau si skyreli ,reiskia galima mintimis ,paveiksleliais dalintis...
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#278404 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#278440 Paprastai paskutinis juokiasi tas, kam priekyje stinga vieno danties. [B. Spinoza]
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#278446 Kaip greitai mano gyvenime viskas tapo per vėlu. [Marguerite Duras "Meilužis"]