Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Lestatas rašė: Čia nėra skyrelio apie masonus ir iliuminatus?
tu paklausk pas moderatorius ,gal gali pradeti nauja tema ,butu idomu.
(bet kodel mane velniai domina,turbut gundo... :bloga )
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#273135 ,,bet kodel mane velniai domina,turbut gundo...'' - aga - va tokie vat ;boba ;misha
Parašė mariusss
#273137 Domėtis velniais ne nuodemė, svarbu nepritarti jų filosofijai :) Pažinti priešą naudinga.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273139 eisiu kunigo paklausiu ,kodel mano galvoj velniai... :bloga
Parašė mariusss
#273144 Ko gero jis paklaustų, o ką tu galvoji apie juos :) ?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273149 as apie velnius galvoju tik blogai... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#273153 Šiaip į masonus priima tik vyrus nuo 18 metų, bet yra ir išimčių. Anglijoje netgi veikia internetinis skyrius masonams, kurie negali atvykti į susitikimus. Čia įvairiai. Lietuvoje kiek žinau yra tik 50 masonų ir 5 ložės, bet tik vyrų. Taigi....diskriminacija Lietuvoj kaip eilinį kartą, todėl einu su savo Tamsiuoju Lordu ir naikinti tokią diskriminaciją.

Knygų stengiuosi rasti. Turbūt iš Amazon kokią užsisakysiu. Pilna ten demonologijos knygų. Vieną jau nužiūrėjau. Lietuvių kalboj beveik nieko nėra, net Vilniuj neradau.... Echhhh.... Jei rasiu yra knygų klube dar viena apie antikristą, vokiečių autoriaus. Plona gan.... O taip kažko rimtesnio norėčiau. Ir dar kažko iš juodosios magijos. Reikia užkeikimų ir veikiančių. Nieko nerandu....
Parašė mariusss
#273154 Letsatai, jeigu ne paslaptis, kiek tau metų?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Lestatas rašė: O taip kažko rimtesnio norėčiau. Ir dar kažko iš juodosios magijos. Reikia užkeikimų ir veikiančių. Nieko nerandu....
pas tave Lestatai ,tik tokios mintys... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#273158 ,,Reikia užkeikimų ir veikiančių'' - ir as noriu...pavaryciau... :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#273160 Maingirdai, kas cia keisto. Man irgi idomu visokie tokie dalykai, bet turiu labai lakia vaizduote ir siaip jautri visokiom energetikom, tai....kai viena gyvenu ir taip su sviesele miegu...bet labai, nezinau kaip pasakyt, traukiantys ir masinantys ir man tokie dalykai...:)
Parašė mariusss
#273162 Po tokių seansų, labai daug praktikuotojų tiesiai eina pas Alekseičiką. Taigi geriau nedarykite to.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#273163 Man atrodo satanistai nesuvokia, kuo tiki. Tikriausiai nera patyre meiles, gave psichologine trauma. Nes kitaip nezinau, kas gali priversti garbinti blogi.
Vartotojo avataras
Parašė fingertrips
#273205 dovanok uzh klausima, Lestatai, bet norechiau suzhinoti ar satanizmas - tai religija, kuria ishpazhisti, ar tiesiog teorinis prijautimas, simpatija tikejimo formuluojamom tiesom?

priezhastis, del kurios klausiu labai paprasta - norechiau paneigti arba patvirtinti savo iki shiol susidaryta satanizmo pasekeju tipazha. : )

o atsakant i tema, galechiau pasakyt, kad mano nuomone, teologine prasme okultinis satanizmas yra gan primityvi sritis, tachiau literaturiniame ir meniniame kontekste, jis fantazija pralenkia Neverlanda ir Brolius Grimus. visai neseniai skaichiau Aleister Crowley rashinius, domejausi jo Thelemos laikotarpio akibrokshtais ir visu tuo stebuklingu nonsensu, kuri jis sugebejo sukurti aplink save praejusio shimtmechio pradzhioj. neitiketina! highly recommended bunch of crap.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
fingertrips rašė:tachiau literaturiniame ir meniniame kontekste, jis fantazija pralenkia Neverlanda ir Brolius Grimus.

:super :D :D