- 2008 02 29, 14:44
sarlota123 rašė:sapnavau sapna,kuris susideda is 4 daliu(tiek prisimenu), viskas tartum surista,bet ivykiai vienas su kitu logiskai nesisieja....1 dalyje maciau mirusius gyvunus ismetytus mano kieme lietuvoje,bet atrode lyg gyvi..2 maciau juodas kiaunes kurios puole is visu pusiu,3 pasislepiau nuo ju pastete,o ten vyras kuri pazystu(realiame gyvenime tokio nera),ateina kitas vyras ir nusauna ta pazystama vyra...manes nesauna,nes sako kad ir taip apgailetina gyvenima gyvenu....bandau begti pro langa,bet bijau aukscio todel vel bandau gryzti atgal,pries akis stovi mano nusautas pazystamas(sveikas beja)4 as afrikoje susitinku drauga mes ilipam i autobusa ir vaziuojam,mane su draugu pamato tas pazystamas,ir visi mus pradeda persekioti,galu gale as nuo draugo atsiskiriu ir bandau viena begti...del ko mus persekiojo nesupratau...
p.sgal galetum issanalizuoti ir si sapna....dekui
1-
simboliskai tai tavieji iprociai, kurie "nubunda" tik lietuvoje? Musu aplinkybes, gyvenamosios salygos, zmones, kurie mus supa, labai daznai "vercia" mus elgtis tam tikru budu, kitaip tariant - fomuoja musu iprocius, nors tiesa pasakius - mes laisvi rinktis:)
2 - juodos kiaunes simbolizuoja neigiamus iprcus reaguoti i gyvenimiskas situacija, dar yra toks posakis "Visi tik ir tyko"...Vyriskio simbolis zymi musu pasamone
3-
slapstymasis rodo baime, nepasitikejima, pastatas simbolizuoja mus pacius - gal pameni kaip namas vidujai atrode? O kad vyriskis vyriski nusove, simboliskai rodo, jog esi sukaupusi daug pykcio ir greiciausiai tai siejasi su vyriskaja energija/gimine
4-
autobusu vaziuoti, simbolizuoja ejima su minia, daryma visa ko, ka daro visi, simbolizuoja prisitaikyma
Is sapno eigos ir simbolikos iseitu, jog tavoji pasamone yra stipri 9 dar galima butu ivardinti kaip vidine nuojauta, gal taip paprasciau butu suprasti).Man idomu, kodel toks prisitaikeliskumas, nes pacia tave as suvokiu , nors ir neopazystu, kaip labai sviesia, bet gyvenimo, zmoniu ir potyriu isgazdinta siela. Taip, esi kiek letesne, bet tai yra stabilumo zenklas.Tad nera reikalo jaudintis delto, ka daro ar kaip gyvenia visi kiti.Grysk prie savojo draugo is sapnelio ir pasistenk susitvakrtyi su savosiomis bvaimemis.Esi sugebanti sapnuoti samoningai, o ten begalo daug informacijos apie mus, mus supanti pasauli ir apie visata.Verta atsiverti:)