- 2007 11 15, 12:52
is tikruju zinok taip ir yra. vien internete pasiziurek ka raso. atseit jogos mokytoja atvere kazkokia ciakra ir zmogus dabar vaiksto kaip paklaikes. arba kai as vienoj mokykloj mokiausi, tai instruktore mums sake negalima uzsiimineti savarankiskai per anksti atversit trecios akies ciakra ir jums tada iki gyvenimo galo psichiatrinej ligoninej guleti. arba kaip ta vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobaciuviene sake be mokytojo praktikuosit ir siela atsiskirs nuo kuno ir nesugris. zodziu visi gasdina ir mokytojai ir net tie, kurie su ta joga visai nesusije ir suprask dabar zmogus, bet va knygose as tokiu dalyku neradau. o mokytojas mano manes niekad negasdino ir kai apie tuos isprotejimus klausiau tik juokesi. bet paumejimas man buvo ir fizinis ir dvasinis kai joga tik pradejau uzsiiminet.
Medeja rašė:AUmba rašė:Medėja - taip, jeigu priimsi filosofiją.. Tikrą o ne adaptaciją vakariečiams bet dažniausiai užtenka paviršiaus..
matai, aš prisiskaičiusi knygų, kurias man draugė tysė iš Tibeto vienuolynų, kuriuose daug laiko praleido... kurių kitur ir nerasi, tik ten... tai va, visur ten rašoma, kad mistifikuojant jogą ir meditaciją yra iškreipiama jų prasmė, kad vakariečiai taip iškraipo, nes jie be mistikos negali... kad meditacijos metu pvz negali rodytis jokie "stebuklai" ir jokio transo neturi būt - jei taip atsitinka - tai jau bėda galvoje, o ne meditacija... viskas žymiai paprasčiau, nei mes čia Vakaruose manom. sumazginam viską baisiausiai ir pridedam dar sugedusio telefono efektų, plius yra žmonės, kurie pelnosi iš silpnesnių žmonių lengvatikystės... taip ir gaunasi baisi dezinformacija.
is tikruju zinok taip ir yra. vien internete pasiziurek ka raso. atseit jogos mokytoja atvere kazkokia ciakra ir zmogus dabar vaiksto kaip paklaikes. arba kai as vienoj mokykloj mokiausi, tai instruktore mums sake negalima uzsiimineti savarankiskai per anksti atversit trecios akies ciakra ir jums tada iki gyvenimo galo psichiatrinej ligoninej guleti. arba kaip ta vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobaciuviene sake be mokytojo praktikuosit ir siela atsiskirs nuo kuno ir nesugris. zodziu visi gasdina ir mokytojai ir net tie, kurie su ta joga visai nesusije ir suprask dabar zmogus, bet va knygose as tokiu dalyku neradau. o mokytojas mano manes niekad negasdino ir kai apie tuos isprotejimus klausiau tik juokesi. bet paumejimas man buvo ir fizinis ir dvasinis kai joga tik pradejau uzsiiminet.
Geriau uždegti bent vieną žvakę, negu keikti tamsą.
Kinų patarlė
Kinų patarlė