Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Haris
#275911 pas psichologus dariau, ir ne viena..;) aisku, kai buvau 11..geras yra progresuojanciu raveno matricu testas..neverbaliniu testu, tirianciu induktyvaus mastymo gebejimus, tai tokie man sekas..kiek prasciau su verbaliniais, o sizofrenija sergu jau kokie 5 metai...tik paskutini pusmeti atsigavau, nes skyre gerus vaistus.. o siaip is psichuskiu neislysdavau...kiek teko gulet, tai ten koshmaras...prileidzia haloperidolio ir guli.. po paskutines psichozes atsiduriau naujoj vilnioj.. ten gydytoja ziuzina, kuriai dekingas ir dabar.. tikrai atitaike vaistukus..;) o del sizofrenijos neaisku..man kauno klinikuose nustate paranoidine sizofrenija, o internete susirasinejant, diskusijos.lt puslapyje.. ten buvo psichiatre, sako tau sizoafektinis, tai taip ir nenustato tinkamai.. :flo :))) :bloga =)
Parašė Haris
#275912 dar pries sizofrenija buvo nustate organini kliedesini sutrikima.. :kazokas :DD :x :angel :achtung :))) :jap
Parašė mariusss
#275913 Ar paranoidine sizofrenija, labai skiriasi nuo sizoafektinio? Koks yra skirtumas?
Vartotojo avataras
Parašė grincas
mariusss rašė:Ar paranoidine sizofrenija, labai skiriasi nuo sizoafektinio? Koks yra skirtumas?

Šizoafektiniai sutrikimai - Tai epizodiniai sutrikimai, kurių metu ir afektiniai, ir schizofreniniai simptomai yra ryškūs to paties ligos epizodo metu, pasireiškiantys kartu arba bent kelių dienų intervalu.
Paranoidinė šizofrenija - Būdingi kliedesiai, lydimi klausos haliucinacijų. Jausmų, valios, kalbos ir katatoniniai simptomai neryškūs.

Mano supratimu tai sizoefektinis sutrikimas panasus i šizofrenija tik dar prie jos simptomu dar prisideda ir nuotaikos kaita (afektiniai simptomai).
Parašė Haris
#275915 simptomai panasus..cia sizoafektinio sutrikimo..
Apatija
- Haliucinacijos
- Sumažėjęs miego poreikis
- Padidėjęs savęs vertinimas
- Kliedesiai
- Mąstymo nenuoseklumas
- Skurdžios emocijos
- Nevisavertiškumo jausmas
- Nerealių planų kūrimas
- Save žalojantis elgesys
o cia paranoidines sizofrenijos..
Haliucinacijos
- Kliedesiai
- Mąstymo nenuoseklumas
- Neadekvačios emocijos
- Valios sutrikimai
- Interesų rato susiaurėjimas
- Emocinis nestabilumas
testa dariau sveikas.lt
tai sizofrenija 71%
sizoafektinis sutrikimas 50%
bipolinis afektinis sutrikimas 50% tai tik kompiuterio paskaiciavimai....bet pagal kliedesius, kuriuos anksciau rasinedavau, speju, kad sizofrenija.. :jap :achtung :aciu
Parašė Haris
#275916 1) kiek naudos religija dave zmogui? tikriausiai, kad 0:) mano manymu, kad visi, kurie suvokia, tai kas yra religija.
gali buti sudoroti;)
juk niekas neatsiranda is nieko, o priezastingumas yra bipoline isvada, tu kurie masto;) jeigu daugianariais operuotume, iki paties logoso. tai kas jis?
nepazinus gyvybei protas.
kiek tai gali buti smalsu?
ir visa VISATA, kuri kuria;)
kiek tai gali dominti moksle?
as zinau, kad cia tema skirta plestis, tai dar pridesiu..
a) religija nesuvokia nei skaliaro, nei pacio jo suvokimo formos;) taigi, kad vienas samoneje uzstriges fragmentas, kuri tikimasi atremti, po nuosekliuju gnostiku..:)
jeigu gnosticizmas yra pozicija, tai ateizmas, gali buti tik jo plotme;)
kiek skeptiku pasiryzhe suvokti, tai kas yra nepazhinu? mano morale leistu netgi suvokti, kas yra eksperimentai, su samone, jeigu butu tikimybe, kad vezines metabolizmo stadijos bus uzgniauztos po sio suvokiamo eksperimentoopp;)
jeigu kas suvokiat, kas yra vezio lasteliu terpe;) tai mano mitochondriju baze, gali padeti. ji yra chia..,..,.., ir kas is jos isvestu, tai kas yra griezhta formuluote, iki pachios chemijos sintetinimo ir ekstraktinimo vaisto normoje;) as padarychiau didele staigmena..
ateizmas sako, kad ..
galime suvokti, tik pazhinius;)
galime suvokti, tik nepazhinius.
ir tik save. CHIA ISH MANO KLIEDESIU SERIJOS, O NE DABARTINIAI TEIGINIAI!!! :aciu
Parašė Haris
#275917 kas cia istryne nuorodas, kur buvau daves? ok.. jei kam idomu ka kliedydavau ir galite suprasti, ar padeti tiksliai diagnozuot liga .. slapyvardis mokslazmogis.. pastoviai i delfi komentuodavau..
Parašė mariusss
#275919 Na, bet vis vien matosi, kad filosofijos esi kiek ragavęs, bet kai tavo tekste maisosi skirtingų mokslų sąvokos ir terminai sukorealiuojami į vieną temą, tai gaunasi kosmaras :D
Parašė Haris
#275920 sumaisiau su nuoroda..CHIA..
http://mokslas.delfi.lt/science/article ... 1079&com=1
GAL KAS PAGAL KLIEDESIUS GALETU DIAGNOZUOT TIKRA LIGA? AS NEMOKU PAAISKINTI GYDYTOJAI KAS MAN DAROSI.. NORS KAUNO KLINIKUOSE TYRE, APIE SAVAITE LAIKO.. O ANKSCIAU VISKAS BAIGDAVOSI RANKU UZLAUZIMU, IR DARIAUS IR GIRENO PSICHUSKE.. O TEN PORA KUBU VITAMINO H :bloga
Parašė Haris
mariusss rašė:Na, bet vis vien matosi, kad filosofijos esi kiek ragavęs, bet kai tavo tekste maisosi skirtingų mokslų sąvokos ir terminai sukorealiuojami į vieną temą, tai gaunasi kosmaras :D

JO buvo tarpas, kai pastoviai tokius kliedesius visur rasydavau, siuo metu apie puse metu neateina i galva tokie kliedesiai;] viskas ten supainiota, o mokslu as tik 10 klasiu...bandau toliau mokintis;)
Parašė mariusss
#275923 :D :D :D
Parašė Haris
mariusss rašė::D :D :D

kas?
Parašė mariusss
#275925 Juokiausi iš tavo kliedesių, bet ne iš tavęs...
Parašė Haris
#275926 sorry, galvojau kad is manes.. ir man mano kliedesiai juokingi, bet kai sesuo pastoviai primena.. su tokia patyciu forma, tai del to gedijuos ziauriai, tik cia sitam forume nusprendziau isipasakot..ir siajp labai esu uzdaras, ir mazaj bendrauju..
o dabar apie tema dievas..
ka manote apie baznycios gydyma homoseksualu?
ar neturetu valstybe to uzdrausti??
Bažnyčia homoseksualumą gydo maldomis

Atsiuntė Oxious, penktadienį, 2012.09.14 10:39. Perskaityta 184 kartus

Tarptautiniame ligų klasifikatoriuje pabrėžiama, kad homoseksualumas nėra nei liga, nei sutrikimas. Vis dėlto nuo jo bandoma gydyti. Egzorcizmo seansai, važinėjimasis dviračiu, elektrošokas, hipnozė, šaltas dušas, kokainas, maldos – tai praktikoje taikomi metodai, turintys pakeisti gėjų ir lesbiečių elgesį. Jų veiksmingumą ginčija patys „gydytojai“, tačiau Lietuvoje vis dar vykdoma „Gyvojo vandens“ programa, kuomet homoseksualumo bandoma atsikratyti meldžiantis.

Irgi „gydytojos“Irgi „gydytojos“

Lrytas.lt žurnalistė mėgino susisiekti su „Gyvojo vandens“ programos organizatoriais, tačiau tai pasirodė neįmanoma – oficialiame programos tinklalapyje nurodytas tik elektroninio pašto adresas. Į laiškus programos vykdytojai atsakyti nepanoro.

Oficialiame „Gyvojo vandens“ tinklalapyje nurodoma, kad programos tikslas yra „parengti Bažnyčią perteikti tiesą, užuojautą ir gydančią Jėzaus galią, kad būtų visiškai atkurtas vientisumas tų, kurie buvo sužeisti lytiškumo ir santykiškumo srityse“.

Nuolatinė „Gyvojo vandens“ grupė renkasi į trisdešimt savaitinių susitikimų. Juose nagrinėjama dvidešimt religinių temų. Grupių užsiėmimus veda specialiai apmokyti vadovai. Taikomas griežtas konfidencialumo principas – susitariama nekalbėti apie kitų problemas ne susitikimų metu.

Kiekvieną savaitinį susitikimą sudaro laikas šlovinti Dievą, laikas Dievo žodžiui ir laikas, skirtas Jėzaus darbui.

Gydymas skirtas tiems, kurie, kaip rašoma gyvasisvanduo.lt, yra pasiryžę būti atviri ir sąžiningi su kitais dėl savo „sužeistumo, apimant su seksualumu susijusius jausmus ir patirtį, tapatumo suvokimą ir emocinį nebrandumą“.

Prieš dvejus metus vienas delfi.lt žurnalistas buvo susisiekęs su „Gyvojo vandens“ programos organizatoriais, prisistatė esantis gėjus. Pasak korespondento, dalyvavimas šioje programoje yra nemokamas, tačiau reikia įsigyti 50 litų kainuojantį vadovėlį. Tik kartais prašoma organizaciją paremti finansiškai.

Anot allout.org, „Gyvojo vandens“ programa užsienyje kainuoja 1,2 tūkst. JAV dolerių už kiekvieną gydymo seansą.

Plačiau: LRytas.lt.

Skaityti daugiau: http://www.gayline.lt/Ba%C5%BEny%C4%8Di ... z26Sauuk00