Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nulis rašė:Neseniai sapnavau štai taip: prasidėjo koks tai karas, aš parbėgu į namus ir skubiai kraunu į kuprinę visokius daiktus, kurių man gali prireikti: rūbai, maisto atsargos, vanduo, baterijos, peilis, etc. Ir vis lakstau po namus, ir galvoju, ko čia dar galėtų prireikti. O po to sapnavau, kad pažiūriu pro balkoną, o ten pilna pieva visokių šunų. Ir žiūriu, kad tarp jų daug niūfaundlendų, ir skaičiuoju juos, ir šaukiu mamą, kad pažiūrėtų į šitą stebuklą, kad jų 7 ar gal 9 (jie ten labai maišėsi, niekaip negalėjau suskaičiuoti). O po to vienas jų atsirado mūsų balkone, ir aš jį visaip išgniūsyjau, išmylavau, o pabudus galvojau, kad čia štai mano šuo mane aplankė. :bloga
O šiąnakt vėl sapnavau, kad artėja koks tai uraganas, toks didžiulis sūkurys oro ir lietus, ir man reikia iš vieno namo perbėgti kažkur toliau, ir aš vėl bandau susirinkt daiktus, kurių man galėtų prireikti. Ir vėl ieškau maisto, rūbų, muilo, etc. Vis ruošiuos kokiam tai pavojuj. O po to žiūriu pro langą, kad audra jau atėjo, ir kruša ledo gabalais mirtinai užkapoja žmones lauke, o aš iš šito namo jau pavėlavau išeiti.

Tai visiskas ir pilnutinis tavojo mastymo atspindys - bandymas protu suvokti sielos gelmes, ko dar nei vienam nepavyko padaryti.Kitaip tariant bandai susivokti protu, atmesdama ir ignoruodama savaja prigimti.Daiktai, begimas, namas, vanduo tai yra simboliai ,kurie rodo, jog is vieno krastutinumo patenki i kita, kada tereikia sustoti akimirkai, ikvepti-iskvepti ir nurimus protui, isiklausyti ko tau is tikruju reikia.O tai tegali pasakyti sirdis, gali pajusti tik kunu, nes emociju sukelti virpesiai uzsifiksuoja musu lasteliu lygmenyje ir pasilieka be galo ilgam, tad velgi - uzburtas ratas - vargina isnaujo kuna.Jei suvoksi jog esi SIELA KUNE , toks blaskymasis praeis ir ganetinai greitai
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#52512 Dėkoju auksinezuvele ,kad išanalizavai mano sapnus
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Dėkoju auksinezuvele ,kad išanalizavai mano sapnus

I sveikata, kad tik padetu :)))
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#52820 sapnavau sianakt, kad man pradejo augti barzda:(( tokie vyriski seriai :((
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau sianakt, kad man pradejo augti barzda:(( tokie vyriski seriai :((

Barzdos augimas simbolizuoja vyryskaji tavo asmenybes aspekta.Nori buti uztikrinta ir sugebanti valdyti...
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#53080 Ką galėtų reikšti sapnuoti kosmosą? Na,kad kylu kylu kylu kažkur į begalybę. Iš pradžių dar matosi planetos kažkokios, vėliau jau tik tamsa ir kilimo jausmas.
Šitas motyvas dažnas mano sapnuose, dažniausiai pabaigoj.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#53287 Mano sapnai su tesiniais. Vis Nauji metai, kuriu ner kur svest ir vis kraustausi i siaubingos kokybes namus
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#53361 Ar gali papasakoti apie tuos namus trumpai?
Parašėnegative
#53524 Sapnavau, kad kažkokiu būdu atsidūriau kokiam tais narve. Į mane spoksojo mama ir kažkokia moteris. Ji dėl viso pikto, kad nesiveistų gyvūnai, man nukirpo plikai plaukus. Aš gan purvinokai atrodžiau. Toks kaip ir kalėjimas... Sugrįžau į mokyklą. Ten pažšįtami iš manęs tyčiojosi. Ypač klasiokės. Jos buvo su ilgais ilgais plaukais kurie joms kalbant banguodavo.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Phobophobia rašė:Ką galėtų reikšti sapnuoti kosmosą? Na,kad kylu kylu kylu kažkur į begalybę. Iš pradžių dar matosi planetos kažkokios, vėliau jau tik tamsa ir kilimo jausmas.
Šitas motyvas dažnas mano sapnuose, dažniausiai pabaigoj.

Manau, jog tai nesuvokto samoningo sapno isgyvenimai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:Mano sapnai su tesiniais. Vis Nauji metai, kuriu ner kur svest ir vis kraustausi i siaubingos kokybes namus

KAdangi nesulaukaiu papildymo, bandau rasyti tai ka suvokiu - naujieji metai visada zada naujo pradzia, bet - jauciasi "uzstrigimas" ir tai greiciausiai depresija, todel namai siaubingos kokybes , nes kol senas nenumirsta ir nepasitraukia, tol naujo gero nesulaukiam, nors ir kazin kiek stengtumes
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Sapnavau, kad kažkokiu būdu atsidūriau kokiam tais narve. Į mane spoksojo mama ir kažkokia moteris. Ji dėl viso pikto, kad nesiveistų gyvūnai, man nukirpo plikai plaukus. Aš gan purvinokai atrodžiau. Toks kaip ir kalėjimas... Sugrįžau į mokyklą. Ten pažšįtami iš manęs tyčiojosi. Ypač klasiokės. Jos buvo su ilgais ilgais plaukais kurie joms kalbant banguodavo.

NEzinau kodel, bet jautiesi visiskai "neprotinga", paluginus su kitais zmonemis...jautiesi kvaila ir neisprususi, kas matosi is simboliu.Sakyciau esu nustebusi, nes tik kvailiai viska zino, tad nera reikalo is saves tiek daug reikalauti
Parašėnegative
#53848 Sapnavau,jog vyresni pusiau pažįstami iš gimnazijos atėjo į mano butą ir niekaip negalėjau jų išprašyt. Tiesiog sėdėjo svetainėj. Tada kažkuris vienas paėmė mamos kotletą ir gal valgyt norėjo, nežinau. Aš pamaniau, kad tyčiojas iš mamos, ir jį pradėjau mušt. Tas išsigando.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Sapnavau,jog vyresni pusiau pažįstami iš gimnazijos atėjo į mano butą ir niekaip negalėjau jų išprašyt. Tiesiog sėdėjo svetainėj. Tada kažkuris vienas paėmė mamos kotletą ir gal valgyt norėjo, nežinau. Aš pamaniau, kad tyčiojas iš mamos, ir jį pradėjau mušt. Tas išsigando.

Laiudiskai aiskinant musimasis yra zinia.Metafizikoje valgymas , maistas simbolizuoja dv asini pena.Kazkas ka tu dabar darai, ar dirbi su savimi , tavyje atpalaiduoja vidini sukaupta pykti, kuri isliejai ant vargsu vaikinu, nes nesupratai ju intenciju. Vyriskis ir moteriske/mama - siuo atveju tai samones ir pasamones simboliai
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#53893 Pragarą sapnavau :D
Šiaip ne viską prisimenu,gaila.
Pagavau velnią už kojų ir bandžiau ką nors naudingo sužinot.
Man atrodo,kad jis kalbėjo prancūziškai ar kažkokia maišyta prancūzų ir ispanų k., nelabai ką supratau.