- 2015 02 13, 19:02
Sairusas rašė:Kokia laisva valia gimti ten kur tavo tėvai prasigėrė ir tu turi dėl to genetinį defektą, arba gimsti ten kur žmonės žudomi, vyksta karas arba nespėji gimti, nes tavo motina pasidaro abortą.
Čia veikia kitų žmonių laisva valia
Krikščionybėje labai miglotai aiškinamas kas yra Dievas, kas ta Šventoji trejybė. Kas tas Dievas tėvas, kuris paaukojo savo sūnų mirčiai?
Na jei pats nesi įsigilinęs tada taip, gana miglotai viskas gali atrodyti
man tai kažkaip viskas aišku toje krikščionybėje, na bent jau tavo aptariamuose klausimuose
Kodėl kiti gyvi padarai neturi sielos?
Pradėkime nuo to, kad užduosiu klausimą atgal: o kodėl gyvūnai turėtų turėti sielą?
Kur siela randasi žmogaus kūne? Kokio ji dydžio?
Siaubas koks materialistinis požiūris
Siela ir kūnas yra nedaloma visuma, sudaranti žmogų, jei kokios nors dalies trūksta tada tai nežmogus. Siela nėra metriali kad tūnotu kokioje nors kūno dalelėje ir ji neturi konkretaus dydžio ar formos. Na čia panašiai kaip klausti, kokios formos yra dujos
Vedos buvo parašytos daug seniau, nei Biblija, jos aprėpia ir paaiškina ne tik religinius aspektus, bet visas gyvenimo sritis ir teigti, kad Biblija yra aukščiau visko, vienintelė knyga kurią verta studijuoti yra nonsensas. Plėsk akiratį Insomnia, paskaityk Bhaga vad Gitą.
Kur aš teigiau kad biblija yra vienintelė ir nepakartojama knyga?
aš tik pasakiau, kad tavo guru, klaidina tave pasakodamas blėnius apie bibliją.
Aš laiau pagarboje bet kurios TIKROS religijos šventraščius. Deja Krišnos sąmonės judėjimas yra tokia pat sekta. Ir teigti, kad jie išpažįsta autentišką induizmą yra tas pats kas sakyti, jog Jehovos liudytojai yra tiri krikščionys
deja, krišnaitai taip iškraipę induistinį mokymą, kad net klaikas ima.
Kažkada lankydavausi pas krišnaitus, bet va kai pastoviai pasigirsdavo visokie blėniai apie tai ką universitete studijavau, tai labai nusivyliau tokiais"mokytojais".
Taigi, jei esi autentiško induizmo atšakos adeptas, pasakyk, kurioje vietoje esi pagal kastų sistemą? m?
Dar tiesa, siūlau nuvažiuoti į Krišnos šventyklą ir vietiniams šventikams pasakyti kad esi krišnaitas. Vienas buvęs krišnaitas pasakojo, kaip jie su keliais bendratikiais nuvažiavo į Indiją pagarbinti Krišnos. Jų ne tik kad neįleido į pačią šventyklą, bet išvadino apsišaukėliais ir kelis akmenis paleido.
Po to tas asmuo metė visas krišnaiybes.
P.S Apversta pentagrama, pas tave avatare - tai satanizmo simbolika
Nepyk, bet kažkaip an peršasi išvada, kad tu arba labai jaunas, arba negebi atsiriboti nuo stereotipinio mąstymo
Atsiųsiu tau vieno straispnelio nuorodą, ten galėsi pasiskaityti ir apie tai kas yra simbolis ir apie tai ar pentagrama išties yra satanistinis simbolis
paskiau privačiai galėsim apie tai padiskutuoti