Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
#101230 offtopic.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
enigma rašė:offtopic.

Keliaukit i "kinas" tema ir ten diskutuokit. Admin..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Morpheus rašė:
Besimutuodamas prisikure ginklu, kuriu pats nebesugeba suvaldyti.Ir i kokia kategorija tai telpa? Jei jau gyvenam sia diena ir be dievo?

Ginklus sugeba suvaldyti, juk kalasnikovas veikia tik tuo atveju jei kazkas ji laiko rankose. Tai biznis ir politika, Jusu amerikoniski $ tuos dalykus valdo. Ka dabar atrasysit, kad dievulis toks didis, kad nesikisa ir jam giliai dzin. Jus turite tikejima ir daugiau nieko. As turiu abejones ir kruva klausimu, i kuriuos kol kas negavau nei vieno atsakymo.
Zuvele, turi pripazinti jog vien tikejimu gyva nebusi, arba tavo artimiesiems patekus i avarija, vien tikejimu neisgelbesi ju.
Kas nutiks, kai viskas issivystys ir sumutos iki to, kas nebetilps i proto remus?
Nieko nenutiks. Tokia galimybe menkai imanoma. Paimkim toki dalyka kaip kompiuteri ir duokim ji vaikui, manau jam ilgai aiskinti nereikes kas tai yra ir kam naudojama, o jei paduotume nendartalieciui, jis net nesuprasku is kurio galo i ji ziureti. Tobuleja ne tik musu atsparumas uzterstumui, bet ir protas.

O kodel tamsta vel bandai man suversti beda, aiskindamas apie kalasnikova? Ar be kalasnikovo daugiau nera ginklu? Kalbant apie kompiuterius ir nendartaliecius - vaikai visur yra vaikai, o va jau suaugeliai kas kita, bet ar apie tai tema? Kazkaip sunkiai tamsta islieki ant begiu - tema apie tai, kaip padeti itiketi, o tu tamsta niekaip nesusitaikai su tuo, kad as jau tikiu ir man jokios pagalbos siuo klausimu nebereikia.Net jei tamsta ir visiskai ir niekada neitikesi, mano tikejimas nuo to nei kiek nepasikeis, nebent laikui begant jis stipres ir giles
( apie visus kitus tamstos pastebejimus net jau ir rasyti nebepatogu, kokie jie nelogiski ir iskrintantys is konteksto - atsiprasau uz tiesmukiskuma, bet kad nebeapsikenciau... :D )
O siaip , atvirai pasakius - isidrasinkit ir itikekit, kaip tai padarysit, kiekvieno is jusu asmeninis reikalas, o tada ir padiskutuosim apie tikejima, Dieva ir Tiesa:)
O dabar turiu apleisti sia tema kuriam laikui, jums leidus, parasinesiu sapnu temoje:)
ParašėKatinas
#121274 as irgi noriu itiketi.noriu zinoti,kas viskas turi prasme,kad kazkas mane saugo ,kad nesu viena,kad mano noras jaustis saugiai bus patenkintas,kad viskas bus gerai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė comes
#169980 - Tiek daug baimes, nes mes nenuleidziame inkaro prie amzinybes uosto.
- Mes taip labai bijomes mirties, nes per mazai mylime Ta, kuris nugalėjo mirti.
- Tiek daug abejoniu, nes mes neprasome paaiškinimo pas Ta, kuris viska zino.
- Tiek daug klausimu, nes savo sirdyje neturime vienintelio ir svarbiausio atsakymo.
- Tiek daug nevilties, nes mes pamirstame, kad turime danguje Teva.
Audros ir vejai, baime ir vargas, kentėjimai ir mirtis, atsiskirimas ir uzmarstis – visa tai kankina zmogu be paliovos. Mes didziaja savo gyvenimo dali blaskomes, blaskomes kaip pieniu pukeliai vejo nesami.... Bet jei zmogus iesko, reiskia ir beldziasi.... „Ieskantis ras, beldzianciam bus atidaryta...“. Tik nereikia sustoti ir nusivilti. Manau, kad ne mes matuosim ir sversim savo tikejima. Turbut vienintelis dalikas kuri mes galim savyje patikrinti, santikis su savimi.... su zmonemis... ir tuomet su musu Kureju (tureciau surasyti kitoki pirmaeiliskuma, bet kol kas samoningai parasiau butent taip). Visi esam Dievo vaikai.... ir anksciau ar veliau sugrisim pas Ji.
O kas liecia maldos, gal isivaizduokit jog tai kaip senai lauktas laiskas nuo mylimo vaiko – tevui.
Nors ka nors, savo zodziais, is sirdies..... Ir taip „atodusis“ po „atodusio“.....
Ir bus lengviau.
:)