Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nėra_skirtumo rašė:Ar gali ką reikšt, jei sapnavau, jog turiu skylutę kojose ir galiu ten įkišt mažąjį pirštą? Toj vietoj po keliu vidinėj pusėj.

O ka tu pati manai?
:DD Pakinklis rodo musu lankstuma.Skylute gali reiksti jo trukuma
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autumn rašė:Ką tik atsiminiau, kokią schyzą sapnavau ką tik.
Ateinu aš į parduotuvę kažkodėl su daugyyybe savo daiktų (kompas, telefonai visi, dar visokių nesąmonių, pora knygų) ir pasidedu juos daiktų laikymo vietoj, bet kadangi parduotuvę sapnavau vieną, kuri prie mano namų ir labai maža, spintučių ten nėra, lieka pasitikėt žmonėm.
Akyvazidus poreikis atsiverti.Musu daiktai daznai simbolizuoja musu isgyvenimus, patirtis ir visa kita, uz ko mes laikomes uzsikabine ir nenorim paleisti.

Stoviu prie stendo su daugyyybe kvepalų ir pro mane praeina
trys mergaitės, ??? net susijuokiau atsiprasau
iš kurių viena padovanoja man gėlių puokštelę. Nieko nesuprasdama paimu, bet tada pagalvoju ir kyla įtarimas, kad jos pavogė mano daiktus, o ta puokštele norėjo mažiau mane supykdyti.
Viena smulkmena - tu rasai "norejo mane maziau supykdyti".As rasyciau "Kad as nepykciau" .Skirtumas yra tas, kad tu tiki jog zmones mus pykdo, as tikiu, jog as pati renkuosi supykti.Zodziu as tikiu, jog turiu laisva valia pasirinkti kaip man jaustis ( buna, kad nesugebu ne-pykti ir tai mano pacios "kalte").Dar kitaip - as zinau, kad manes niekas negali supykdyti jei as nenoriu pykti... :))) Tai ganetinai svarbus momentas musu visu gyvenimuose.Bet gryskim prie simboliu ir tavo jo sapno...

Nuėjau prie parduotuvės įėjimo ir pamačiau, kad įtarimas buvo teisingas, tada aš dar spėjau tas mergaites pačiupt (bent jau vieną iš jų, kuri turėjo mano kuprinę), tikrinau, ar visi daiktai ten tebėra, bet daug ko nebuvo. Su ta mergaite sutarėm, kad ji man visus juos grąžins.
Kazkas ka tu bandai suvokti, tau yra neprieinama.Protas blokuoja ir neleidzia pazinti.Neiko baisaus, tiesigo gal reikia truputi laiko ir per pasamone suvoksi kas yra keistina.Gal tiesiog supersamone tave saugo nuo per didelio kiekio informacijos is praeities.IR tai saunu.Su laiku vistiek viskas issiprendzia

Po to veiksmas persikelia pas ją į namus, kur ateinu pasiimti tų savo pavogtų daiktų, mes ten bendraujam, atseit, draugiškumas prieš reikalą, o tada aš einu ieškot pati tų savo daiktų, nes ji kažkodėl tyli ir man jų neduoda.
NA va, ir pasitvirtina tai ka parasiau auksciau - tu pati uztektinai samoninga, jog susitavrkytum su isgyvenimasi
Staiga kitas epizodas - aš, tos mergaitės, dar kažkas lauke, netoli tos parduotuvės, tada iš kažkur atsiranda įvairių mano giminių, net dėdė, kuris jau miręs. Epizodas nutrūksta.

Patikek, visa ka tu isgyveni ir per ka eini susitvarkys. Gimines sapnuojam tada, kai sujudinami vaikystes isgyvenimai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#57038 Na stai ir baigiau siam kartui.Dekui uz kantrybe.
Jei ka praleidau, nesikuklinkit - klauskit.Ieskosim atsaku drauge
ML
Parašė egle
#57672 labas Zuvele :)

akys,kuriu negaliu atmerkti vel sianakt uzkamavo. po dvieju savaiciu vaziuosiu i draugo vestuves. o sapnas:
kambarys,kuriame dvigule ir viengule lova. kambaryje mes keturi draugai: draugas,kurio bus vestuves,mano drauge,kuri siuo metu jav ir vaikinas,kuri buvau isimylejusi.tarsi ruosiames visi draugo vestuvems.as prasau drauges,kad man leistu miegoti dvigulej lovoj,bet ji atsigula ir sako:tu miegosi toj(viengulej). draugas,kurio vestuves bus-ziuri i mane asaru pilnomis akimis ir sako:man labai gaila A (ketviro musu draugo). tada as lieku dviese su tuo vaikinu A,kuri buvau isimylejusi, jis stovi man uz nugaros, musu rankos susipina,as laikausi tvirtai i jo ranka,jis pradeda dainuoti kazkokia meiles daina. as noriu atmerkti akis,bet negaliu,as vel jas plesiu pirstais,negaliu atplesti,kad pamatyciau jo akis.bet as matau musu susikibusias rankas. klausausi dainos,o laisva ranka plesiu savo akis-nes netikiu,kad jis nuosirdziai dainuoja. tada jis nueina i kiema, atsigula po kaldra. pykstu ant jo,kad nepakviete manes. o noreciau atsigulti salia,tada atrodo buciau saugi.bet as negaliu pasirinkti uz ji:ko jis nori.o pati eiti prie jo nenoriu,nes visada gyvenime realybej rodziau iniciatyva. ir tada pamatau,kaip per kambari pasieniu nusliauzia dvi gyvates. is pradziu pasidaro neramu.po to nusiraminu,nes suprantu,kad tai zalciai-o zalciai geri...

ir pabudau....

priveliau,kaip ir sapnas susiveles.
Paskutinį kartą redagavo egle 2008 07 24, 10:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57730 Oi, Žuvele, ačiū už paaiškinimus! :flo Bet turiu keletą klausimų:

1. Kaip suprasti "Įdomu, kokie tavieji archetipai yra išryškėję?" Čia tu manęs klausi ar šiaip svarstai? :) Kaip suprasti "manieji archetipai"?
Kiekvienas is musu turim archetipus - tai dominuojancios savybes - sakysim - mokaisi ir dirbi, bet pinigu truksta.Kadangi tau svarbiau karjera, tu nenori prisipazinti, kad tau truksta pinigu, tu sau sakai, kad ai va, pakentesiu, dar nera taip blogai , baigsiu mokslus, tada gausiu geresni darba, tada ir pinigu bus daugiau. Toks archetipas vadinamas "PROSTITUTES"archetipu, kada viskas ka reikia padaryti taitik atideti mokslus ir susirasti geriau apmokama darba arba mesti mokslus is viso, nes seima reikia rupintis dabar, ne vakar ar rytoj - cia ir dabar. TAip labai daznai galvoja moterys, kurios neturi savimeiles ir yra santykiuose su agresyviu vyru, kuris yar agresyvus moters atzvilgiu iki tokio laipsnio, kad moters gyvybei gresia pavojus - kai ji mano, kad geresnio neras, kai mano, kad viena pati neissilaikys, kad jis vistiek ja suras - tai tipisklas prostitutes archetipas...Patikek - progu daug musu gyvenime geriau gyventi.

2. Kodėl asilas yra toks neigiamas simbolis? Man šis gyvūnas labai mielas ir labai patinka. Gal jis sapne tapo manim dėl to, kad aš daug kur kitur vadinuosi Nulėpausiu pagal tą iš Mikės Pūkuotuko. :) Labai mielas padaras. :)

Puiku jei taip - cia velgi - archetipas.NEs siaip jau aslias is naturos ganetinai savotiskas sutverimas - ir tikrai uzsispyres, is ko kyla asociacija su kvailumu.
3. Kaip suprasti "Turi visas galimybes sapnuoti sąmoningai"? Čia kalbi apie sapnų valdymą? Šitą nuo vaikystės moku. Iš pradžių išmokau sumirksėjus akimis pabusti net iš pačio baisiausio sapno, po to sugalvojau nepabusti ir žiūrėti, kas bus toliau, po to jau keisti sapną pagal savo norą ir t. t. Bet man gal įdomiau tikri sapnai, nes prisapnuoju tokių dalykų, kokių niekad neišgalvočiau. :)

TAip, butent apie tai ir rasiau
Na va, tu ir sapnuoji tik delto, kad isgalvoji, tik nesuvoki kad pati isgalvoji...sapnai tai musu minciu vaizdiniai miego metu atsipalaidavus

Keli lobiai iš šios nakties lobyno:
1. Su mama po pavasarinę pievą vaikštom ir iš po sniegų ima dygti ir žydėti baltos gėlytės.
Akyvaizdziai vilties simbolis is depresijos vaduojantis. Grazus rezultatai. Mama siuo atveju simbolizuyoja abejones - pamastyk, kokia tau nauda is depresijos, nes kitu atveju tu sviektum ir neabejotum.Kazkoks yra "pay off"...tik nezinau kas tai - tau namu darbams surasti kas ir kodel?

Imu jas skinti, o mama sako, neskink, nuvys. Nes jos neva tai nuskintos greitai nuvysta. Nu ir tikrai, žiūriu, kad nuskyniau dar neišsiskleidusias kelias, o dabar jau baigia nubyrėt žiedlapiai. Po to jos pavirto į grūdų varpas ir aš bandžiau krapštyt grūdelius, valgyt ir nepaspringt tais aištriais tokiais, neatsimenu, kaip jie vadinasi.
Tie astrus vadinami asakais. Vaisiai tavo pastangu yra akyvaizdus, tik va tos abejones...grudai simbolizuoja dvasini pena - pamastyk apie tai:)
2. Mušėsi dvi gulbės.
Gulbes simbolis yra begalo teigiamas -tikroji tu pasizymi gailestingumu, teigiamu elgiasiu ir mastymu, kas ateityje zada gausius teigiamus pokycius, prestiza ir turtus.Dar gulbe labai istikimas paukstis...jei gulbinas zusta, gulbe nusizudo, bent taip jau yra sakoma.
Dabar gulbe robotas yra tavoji seseline puse - kuri nori valdyti ir neigti tai, kas tu esi is savo prigimties...tikek savimi, pasitikek gyvenimo procesu ir pamatyis greitu laiku p[asikeitimus ir is pagrindu

Viena buvo robotas, o kita tikra. Kuri laimėjo, nežinau, bet tuo momentu, kai jas stebėjau, tikroji gulbė smarkiai gavo į kaulus.

3. Bandžiau apsiavus vieną savo batą apsiauti ant viršaus dar ir kitą. Apsiaviau. Eiti sekėsi sunkiai, bet galvojau:
Nenuostabu, kad sunku buvo vaikscioti - neatitikimas ir susikirtimai bei konfliktas akyvaizdu kai senos paziuros nebetarnauja, o naujosios kaip tas batas sudedamos ant virsaus.Visa kas atitarnave turi buti atiduota transformacijai toms auksteniosioms jegoms, kurios tavyje ir aplink tave tiki tu tuo ar en... jos gezistuoja.

o, dabar žinosiu, kad realybėj tie batai irgi vienas į kitą telpa. Po to pagalvojau: nesąmonė, jie tikrai vienas į kitą negali tilpti, ir tada sapne irgi nebetilpo. :)

Tai va mieloji... pasidarbuok ir tai kas nebetinka be dideliu emociju sudek i maisa ir palik galiniame kieme, kompsoto kruvoje perdirbimui:)
Parašėnegative
#57988 Auksinezuvele, sapnavau, jog su kitais dviem žmonėm kažkokioj sodyboj nužudžiau mergaitę. Mes išsinešėm į lauką jos kūną ir kažkokį jos daiktą(o gal šunį, nežinau...) ir mus pamatė du vyrai. Tie du kiti mano bendrininkai ėmė bėgt ir mane paliko, nepalaukė manęs, man nieko daugiau nebeliko kaip apsimest sportuojančiai ir šiaip apibėginėjančiai ratus. Taip ir neįkliuvau, o juos sugavo. Ką galėtų reikšti?.. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58022 paskutiniu metu nuolat sapnuoju žėrintį ir mane persekiojantį po didžiulį pastatą drakoną.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:paskutiniu metu nuolat sapnuoju žėrintį ir mane persekiojantį po didžiulį pastatą drakoną.

Tai tavieji vidiniai lobiai, kuriuos tu ignoruoji ir nenori prisiimti atsakomybes uz ju panaudojima...baugini mane Agni
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58046 kodėl?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#58108 Todel, kad begi pati nuo saves ir nesuvoki...Rutina ir gyvenimo budas yra musu vidinis atspindys.Kaip manai ka rodo fizine negalia bet kuriuo atveju? Intelektas ne patarejas jei truksta inteligencijos.Neseniai turejom progos su jaunele apie tai kalbeti...Intelektas suformuojamas, inteligencija atsiensama gimstant, tik ja ne visi sugebam puoseleti, nes kaip galima puoseleti to, ko manai neturintis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#58197 Oho, giliai kapstot :) bet man patinka :) primena senąją mane hi.. Paskutiniu metu sapnuoju tik įtampą, kuri ištisom dienom manęs nepaleidžia.. Ir nieko čia nepadarysi..
ParašėTomash
#58229 sapnavau vel jog esu univeresitete ir sugebu skraidyti, poto kazkaip vel atsiduriau mokykloje
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau vel jog esu univeresitete ir sugebu skraidyti, poto kazkaip vel atsiduriau mokykloje

Puiku, reiskia samoningumas pleciasi, nes mokykla, universitetai ir kitos mokymosi istaigos simbolizuoja gyvenimo pamokas, isbandymus ir vidini augima... :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58280 šiąnakt: puošiausi, prausiausi, dažiausi, rengiausiai, prisirišau daugybę blizgančių kaspinų, visi gyrė, o ir pati jaučiausi labai graži, turėjau eit pas gydytoją, bet galiausiai vis kažko nerasdavau, laiko beveik nebeliko, o ligoninė kitam miesto gale, bandžiau bėgti, bet vos vos galėjau pajudėt dėl keisto nuovargio, taksi visi nuvažiuodavo iš panosės, suplyšdavo kojinės ir turėdavau persimaut kitas. vėlavau jau dvi valandas, bet vistiek atkakliai ėjau, nors jau nebeturėjau vilties, kad gydytojas nebus išėjęs. galiausiai pagavau aplūžusį taksį, į kurį įsėdo dar dvi merginos, tiesa turėjom dėl jo kovot ir su kitais žmonėm, bevažiuojant pro kažkokius šiukšlynus, per kažkokią gilią duobę, ant mūsų užgriuvo autobusas, man vienai pavyko iššokti, o kitus mano akyse sutraiškė. apsidairiusi pamačiau, kad esu savartyne, aplinkui vien kalani ir dangoraižiai šiukšlių. likau ten gyventi, apėmė keista ramybė, kad pagaliau atradau savo vietą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:labas Zuvele :)

akys,kuriu negaliu atmerkti vel sianakt uzkamavo. po dvieju savaiciu vaziuosiu i draugo vestuves. o sapnas:
kambarys,kuriame dvigule ir viengule lova. kambaryje mes keturi draugai: draugas,kurio bus vestuves,mano drauge,kuri siuo metu jav ir vaikinas,kuri buvau isimylejusi.tarsi ruosiames visi draugo vestuvems.as prasau drauges,kad man leistu miegoti dvigulej lovoj,bet ji atsigula ir sako:tu miegosi toj(viengulej). draugas,kurio vestuves bus-ziuri i mane asaru pilnomis akimis ir sako:man labai gaila A (ketviro musu draugo). tada as lieku dviese su tuo vaikinu A,kuri buvau isimylejusi, jis stovi man uz nugaros, musu rankos susipina,as laikausi tvirtai i jo ranka,jis pradeda dainuoti kazkokia meiles daina. as noriu atmerkti akis,bet negaliu,as vel jas plesiu pirstais,negaliu atplesti,kad pamatyciau jo akis.bet as matau musu susikibusias rankas. klausausi dainos,o laisva ranka plesiu savo akis-nes netikiu,kad jis nuosirdziai dainuoja. tada jis nueina i kiema, atsigula po kaldra. pykstu ant jo,kad nepakviete manes. o noreciau atsigulti salia,tada atrodo buciau saugi.bet as negaliu pasirinkti uz ji:ko jis nori.o pati eiti prie jo nenoriu,nes visada gyvenime realybej rodziau iniciatyva. ir tada pamatau,kaip per kambari pasieniu nusliauzia dvi gyvates. is pradziu pasidaro neramu.po to nusiraminu,nes suprantu,kad tai zalciai-o zalciai geri...

ir pabudau....

priveliau,kaip ir sapnas susiveles.

Sapnai labai daznai susivele, bet tai nieko nereiskia.Kuo maziau aiskumo prote, jausmuose, tuo labaiu susivele sapnai.

Greiciausiai nenori matyti tikruju santykiu su tais zmonemis, kurie tavajama sapne
KAldros simbolis rodo , jog bandai sleptis pati nuo saves, pasamone negali pasireiksti, nes klaidzioji savu jausmu labirintuose.Atsipalaiduok, nes siaip jau vestuviu simbolis reiskia pasizadejima kazkam .TAd geriau nezadeti, nei pazadejus neteseti.MEdituok, tikrai daug naudos gausi is to