- 2008 08 03, 14:30
era rašė:Labas rytas. Štai mano visai šviežias sapnas, kuriame pati matau daug simbolių, tik man sunkoka juos susieti. Prašau pagalbos..
Sapnavau, kad pakeičiau mokyklą.
SImboliskai tai rodo, jog kinta tavasis mastymas, poziuris i esme.
Mano pirmoji diena ten. Ji tokia milžiniška. Viename pastate ir klasės, ir parduotuvės, ir gyvenamieji butai.
Sapne gal kokius tris kartus lipdavau šoniniais-avariniais laiptais.
MAnau, jog yra tikslinga ir naturalu buti atsargiu, nors dalinai tai nepasitikejimo savo jegomis atspindys.
Pirmą kartą iš pirmo aukšto į trečia.
TRejetas simbolizuoja trejybe - siela, dvasia ir kunas - kazkuri is tu tryju elementu ignoruoji arba nepripazysti.
Ten susitikau su kažkokiomis kalbančiomis gyvatėmis. Iš pradžių su jomis buvo visai įdomu, smagu, bet kai jos pradėjo mane persekioti, o vieną jų (buvo dvi) net čiupau už kaklo, kad man nekąstų, tapo kiek nefaina. Pradėjau lipti žemyn, nešdamasi ją rankoje. Bjaurybė, priešinosi. Antro aukšto laiptų aikštelėje numečiau ant žemės. Kaip tik tuo metu pas mane lipo kažkoks pažįstamas. Dabar jau nelabai pamenu, koks. Berods, mama. Lipdama laiptais, netyčia užmynė tos laikytos gyvatės galvą. Girdėjau kaip trakštelėjo kaukolė. Mačiau, kaip ištižo geltonos smegenys. Antroji gyvatė pati pasiplovė mestelėjusi kažką panašaus į "žudikės..".
Su gyvates simboliu yra taip - tai gali buti veidmainystes ir pykcio simbolis, gali buti pagundos simbolis, o gali buri isminties ir atsinaujinimo simbolis.
Antram aukšte nuėjom į parduotuvę. Man išrinko raudonus batukus. Gražius tokius, lakuotus. Parduotuvės salės gale vyko banketas. Ar kažkas tokio... Ant visų stalų nematyti valgiai, tik ant vieno senos geros lietuviškos mišrainės. Mama, draugai pradėjo jas valgyti, o aš tiesiog pavargus kažkur kamputyje atsisėdau.
IS sapno eigos ir simboliu junginiu matosi jog esi persisotinusi informacija.Ji tau nauja, sunkiai suvokiama, netradinis poziuris i gyvenima, zemiskuma, ka rodo raudoni bateliai, kuriais dziaugiesi, issekino tave, todel norisi pailseti Tokia maisto simbolikuo siuo atveju. VAlganti mama - tai proto simbolis.
Po kiek laiko visi išsiruošėm tvarkyti dokumentų dėl mano naujos gyvenamos vietos tam pačiam pastate.
Visa kas susyje su dokumnetais, paparstai simbolizuoja zmogaus asmenybe, jo savivertes pripazinima.
Pasirodo, už dyką gavau du butus. Tik jie buvo skirtinguose aukštuose. Antram ir trečiam. Pabudau stovėdama prie buto, esančio trečiam aukšte durų.
NA va, visa kas sapnuota pradzioje , kur prasokai viena auksta , pasitvirtina dar karteli - manau, jog imi save suvokti kiek kitaip - pilniau, issamiau, tik truksta dar tikejimo.Pamastyk apie tai ka as rasau ir vis pasikartoju - esam sielos kunuose , per kuriuos teka energija arba kitaip - siela su dvasia, "apsigyvenusi" kune:)
Iš anksto ačiū..