Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 08 25, 14:21
Pasirodysiu kvailiukė, bet... Nežinau, kas tai: tiek ankščiau, tiek dabar pasitaiko, kad sapnuoju tą patį žmogų. Aš jo nepažįstu, niekada nesu mačiusi. Sapnai būna ir geri ir nelabai, bet mes ten visada draugai. Kai kada tuose sapnuose kartojasi ta pati vieta - kažkoks pajūrys (jo erdvė, kaip ir dažnai būna sapnuose, kažkokia iškreipta). Kartais tą pajūrį sapnuoju ir šiaip, bet jis visada toks pats. Šiaip savo sapnų nelabai prisimenu, bet jei sapnuoju tą žmogų ar vietą - lieka tamintyje. Nesu linkus į metafiziką, į visokius pranašavimus žiūriu "skersom" akim. Ar tas sapnas gali nešti kažkokią informaciją? Ką galėtų simbolizuoti? Nes tą žmogeliuką sapnuoju jau gana seniai, pirmą kartą "aplankė" prieš kokius pora metų.
- 2008 08 25, 14:41
Taip, sapnuose pilna ivairiausios informacijos.Tai musu gyvybines veiklos tik jau miegant tesinys.
BE detaliu ir sapno aprasymo eigos nesiimu nieko rasyti, nes nesu pranase ar burtininke.Tiek kie zmogus pamena, apraso, tiek ir izvelgiu per simboliu reiksmes ir ju susideliojima sapno eigopje.Tik tiek.
Rėja rašė:Pasirodysiu kvailiukė, bet... Nežinau, kas tai: tiek ankščiau, tiek dabar pasitaiko, kad sapnuoju tą patį žmogų. Aš jo nepažįstu, niekada nesu mačiusi. Sapnai būna ir geri ir nelabai, bet mes ten visada draugai. Kai kada tuose sapnuose kartojasi ta pati vieta - kažkoks pajūrys (jo erdvė, kaip ir dažnai būna sapnuose, kažkokia iškreipta). Kartais tą pajūrį sapnuoju ir šiaip, bet jis visada toks pats. Šiaip savo sapnų nelabai prisimenu, bet jei sapnuoju tą žmogų ar vietą - lieka tamintyje. Nesu linkus į metafiziką, į visokius pranašavimus žiūriu "skersom" akim. Ar tas sapnas gali nešti kažkokią informaciją? Ką galėtų simbolizuoti? Nes tą žmogeliuką sapnuoju jau gana seniai, pirmą kartą "aplankė" prieš kokius pora metų.
Taip, sapnuose pilna ivairiausios informacijos.Tai musu gyvybines veiklos tik jau miegant tesinys.
BE detaliu ir sapno aprasymo eigos nesiimu nieko rasyti, nes nesu pranase ar burtininke.Tiek kie zmogus pamena, apraso, tiek ir izvelgiu per simboliu reiksmes ir ju susideliojima sapno eigopje.Tik tiek.
- 2008 08 26, 08:00
užmigau paryčiais iš naujo ir sapnavau be galo realų sapną. kad prabundu ir matau kambary (kambarys siaubingai sujauktas) ant durų sėdinčią ir besijuokiančią mergaitę, sakau kaip tu čia patekai, o ji sako, tu neužrakinai durų, bet sakau, kodėl tu sėdi ant durų viršaus, o ji sako slepiuosi nuo tavo šuns. po to ji dingsta ir kambary matau vadovą ir bendradarbę (mes visi trys rytais geriam kavą darbe), jie duoda man išgerti stikliuką degtinės ir liepia kelitis, bet atsikėlus suprantu, kad nuo jo pasigėriau ir nebegaliu paeit, šiaip ne taip susirandu rūbus ir einu į dušą, per tą laiką jie nuima galybę šiukšlių nuo mano stalo, tada mes su vadovu kažkur išeinam, eidami nuoširdžiai kalbamės apie darbą, jis pasako, kad į mano vietą nori ateiti dirbti kitas žmogus, aš mokau jį kaip su tuo žmogum elgtis. galiausiai prieinam jo mašiną, galvojau, kad ji sena ir baisi, o ten visiškai naują, prabangi i didelė. jo mašinoje esu palikusi raktus ir maišą obuolių. toks jausmas, kad mes atsisveikinam. pasiimu raktus, jis įsėda į mašiną, aš dar kuičiuosi po maišą, nes noriu jam padovanoti obuolį, bet visi negražiai apipuvę, galiausiai randu geltoną gintaro spalvos su besisunkiančiomis sultimis, jis irgi tuoj ims pūti, bet kol kas dar geras ir atiduodu jam. aš sakau, kad aš tuoj grįšiu į darbą, tik nueisiu į polikliniką, o jis sako, ne tu niekad nebegrįši ir nežinau kodėl, bet jaučiu, kad jis teisus, jis nuvažiuoja, kartu su mano obuoliais. aš lieku stovėt, nors reikia eit ir grįžt. prabundu.
- 2008 08 26, 12:15
bet prieš tai sapnavau ką kitą. šiąnakt sugrįžo mano demonas. po ilgo bėgimo, sprogimų, slapstymusi ir kito siaubo, atsidūrėm vienoje psichiatrinėje ligoninėje. kraupus senas medinis namas, kur tualetai giliai rūsyje, tamsoje reikia lipti supūvusiais mediniais laiptais, ir pereiti per aklinai tamsius koridorius, kurių užkaboriai purvini, pilni vorų ir voratinklių, ir kuriuose neaišku kas tiko. ir tik kelios seselės. aš vienintelė žinau kas jis, kad jis nesustabdomas, kad jis visas mus nužudys, bet manim niekas netiki, visi sako, ša, tu tik sergi, todėl ir guli ligoninėje, bet aš nesergu!!!! jis mane vejasi tais klaikiais koridoriais, slepiuosi tarp purvo ir voratinkliu, girdžiu jo artėjanti kvėpavimą, jis bado mane su adatomis, kaskart vis skaudziau, vis giliau idurdamas, jis juokiasi ir pasakoja apie tai ka darys savo sekanciai aukai, baisiausia, kad zinau, jog busiu pati paskutine, kasdien dingsta po moteri ir as zinau, kur jis slepia ju kunus, ir zinodama, kas galiausiai laukia manes, pavydziu toms, kurios jau mire.
- 2008 08 26, 15:48
Agni, is sapnu matau, jog esi sureiksminusi dvsaine kancia, arba kiatip vidini skausma. Kancia pati is saves yra niekas - visiskas nulis, o va perleistas per ego prizme tampa nepakeliama kancia.Jei perznegsi per savaji ego, atsidursi saugioje vietoje,.Tavo visos jegos dabar turetu buti sutelktos fizinio kuno gydymui ir gyvybines energijos atstatymui.Parasyisu smulkiau , bet tik gyrzuis po darbo:)
- 2008 08 26, 19:11
na paskutiniu metu sapnuoju zmones, kurie yra mire (realybeje), o sapne gyvi. paskutinis sapnas buvo apie drauge.,kuri mire nuo vezio pries dvejus metus, sapne as atvykau pasiimti ja po sunkios operacijos ir mes labai sunkiai isejome is ligonines ir vos ne vos pasiekieme namus.
ir kiti sapnai su zmonemis, kurie yra mire, as jiems sapnuose padedu ir jie labai dziuagiasi mane matydami kazkodel......
ka tai galetu reiksti..?
ir kiti sapnai su zmonemis, kurie yra mire, as jiems sapnuose padedu ir jie labai dziuagiasi mane matydami kazkodel......
ka tai galetu reiksti..?
- 2008 08 27, 01:12
Buna, kad sapnuose mes ne tik padedam, bet ir patys sprendziam begales reikalu ir problemu.
Pazystu zmoniul, kurie sapne keliauja po kitas salis, ir dirba, gudo, globoja, gelbsti.Nezinau kaip tai paaiskinti, bet tikiu kad turim neribotas galimybes , tik nesugebam ju isnaudoti
Dabar dar kilo mintis, jog tau suteikta aiskiaregystes dovana ir tokiu budu ji tavyje atsiveria.Yra zmoniu , kurie padeda mirusiems zmonems iseiti is sio pasaulio, nes buna, kad zmones labai prisirisa ir jiems sunku iskeliauti:) Tad tavo darbas ir butu padeti jiems bet kokiu budu, kuris suteiktu jiems reikalinga pagalba
sava rašė:na paskutiniu metu sapnuoju zmones, kurie yra mire (realybeje), o sapne gyvi. paskutinis sapnas buvo apie drauge.,kuri mire nuo vezio pries dvejus metus, sapne as atvykau pasiimti ja po sunkios operacijos ir mes labai sunkiai isejome is ligonines ir vos ne vos pasiekieme namus.
ka tai galetu reiksti..?
Buna, kad sapnuose mes ne tik padedam, bet ir patys sprendziam begales reikalu ir problemu.
Pazystu zmoniul, kurie sapne keliauja po kitas salis, ir dirba, gudo, globoja, gelbsti.Nezinau kaip tai paaiskinti, bet tikiu kad turim neribotas galimybes , tik nesugebam ju isnaudoti
Dabar dar kilo mintis, jog tau suteikta aiskiaregystes dovana ir tokiu budu ji tavyje atsiveria.Yra zmoniu , kurie padeda mirusiems zmonems iseiti is sio pasaulio, nes buna, kad zmones labai prisirisa ir jiems sunku iskeliauti:) Tad tavo darbas ir butu padeti jiems bet kokiu budu, kuris suteiktu jiems reikalinga pagalba
- 2008 08 27, 12:04
Per neapsiziureijima praleidau viena svarbiausia zodi, kuris keicia visa esme - ATSIPRASAU
Tai nurodo trukuma saviraiskos, sugebejimo komunikuoti, issakyti savus poreikius taip, kad nesukeltum konflikto ir nesijaustum egoiste ar savimyla.Tad tai rodo , jog tave sis trukumas itakoja ir veikia
Skruostas jei tai kairys tai moteriskoji energija ir visa kas su ja susyje, desinys - vyriskoji energija,Yra posakis - jei sudave per viena skruosta, atsuk ir kita.Matyt tu nepilnai suvoki to pasakymo prasme o ir esme. Pamedituok, paieskok atsako viduje, tikrai rasi tai, kas tau reikalinga.
era rašė:Žuvele, mano sapnuose mane dažnai sužeidžia į kaklą, gerklę, skruostą.
Kartais nuo to net mirštu.
Ką tai galėtų reikšti?..
Per neapsiziureijima praleidau viena svarbiausia zodi, kuris keicia visa esme - ATSIPRASAU
Tai nurodo trukuma saviraiskos, sugebejimo komunikuoti, issakyti savus poreikius taip, kad nesukeltum konflikto ir nesijaustum egoiste ar savimyla.Tad tai rodo , jog tave sis trukumas itakoja ir veikia
Skruostas jei tai kairys tai moteriskoji energija ir visa kas su ja susyje, desinys - vyriskoji energija,Yra posakis - jei sudave per viena skruosta, atsuk ir kita.Matyt tu nepilnai suvoki to pasakymo prasme o ir esme. Pamedituok, paieskok atsako viduje, tikrai rasi tai, kas tau reikalinga.
Paskutinį kartą redagavo Auksinezuvele 2008 08 31, 13:51. Iš viso redaguota 2 kartus.
- 2008 08 27, 12:13
Sapnas persipynes baimemis del savo pacios sveikatos ir kas bus, jei negalsi dirbti ir ateis kitas i tavo vieta... Esi pasinerusi i darba ir taip giliai, kad net savus raktus pasiimi is svetimos masinos.Masina - tai musu gyvenimo kryptis.Ja reiktu vairuoti paciam. Durys ir mergyte - sieju su ego, kuris puikiai zino kokia tu stipri jei sutelki demesi i tai ko tu nori.Tada tu esi nesustabdoma, todel ji supuojasi ant duru, nes atseit bijo tavojo suns
Obuoliai metafizikoje simbolizuoja abejinguma (supuve) , nes tai ka tu darai , ka dirbi taves netenkina, bet neziurint to tu vistiek darai.Tai ne tik nenaudinga ir netenkina, bet tave dar ir zeidzia
Jei tu sugebesi susiimti ir pazvelgti tiesai i akis, tu laimesi bet kuriuo atveju.Viskas ka reikia padaryti tai pazvelgti tiesai i akis...
Agni rašė:užmigau paryčiais iš naujo ir sapnavau be galo realų sapną. kad prabundu ir matau kambary (kambarys siaubingai sujauktas) ant durų sėdinčią ir besijuokiančią mergaitę, sakau kaip tu čia patekai, o ji sako, tu neužrakinai durų, bet sakau, kodėl tu sėdi ant durų viršaus, o ji sako slepiuosi nuo tavo šuns. po to ji dingsta ir kambary matau vadovą ir bendradarbę (mes visi trys rytais geriam kavą darbe), jie duoda man išgerti stikliuką degtinės ir liepia kelitis, bet atsikėlus suprantu, kad nuo jo pasigėriau ir nebegaliu paeit, šiaip ne taip susirandu rūbus ir einu į dušą, per tą laiką jie nuima galybę šiukšlių nuo mano stalo, tada mes su vadovu kažkur išeinam, eidami nuoširdžiai kalbamės apie darbą, jis pasako, kad į mano vietą nori ateiti dirbti kitas žmogus, aš mokau jį kaip su tuo žmogum elgtis. galiausiai prieinam jo mašiną, galvojau, kad ji sena ir baisi, o ten visiškai naują, prabangi i didelė. jo mašinoje esu palikusi raktus ir maišą obuolių. toks jausmas, kad mes atsisveikinam. pasiimu raktus, jis įsėda į mašiną, aš dar kuičiuosi po maišą, nes noriu jam padovanoti obuolį, bet visi negražiai apipuvę, galiausiai randu geltoną gintaro spalvos su besisunkiančiomis sultimis, jis irgi tuoj ims pūti, bet kol kas dar geras ir atiduodu jam. aš sakau, kad aš tuoj grįšiu į darbą, tik nueisiu į polikliniką, o jis sako, ne tu niekad nebegrįši ir nežinau kodėl, bet jaučiu, kad jis teisus, jis nuvažiuoja, kartu su mano obuoliais. aš lieku stovėt, nors reikia eit ir grįžt. prabundu.
Sapnas persipynes baimemis del savo pacios sveikatos ir kas bus, jei negalsi dirbti ir ateis kitas i tavo vieta... Esi pasinerusi i darba ir taip giliai, kad net savus raktus pasiimi is svetimos masinos.Masina - tai musu gyvenimo kryptis.Ja reiktu vairuoti paciam. Durys ir mergyte - sieju su ego, kuris puikiai zino kokia tu stipri jei sutelki demesi i tai ko tu nori.Tada tu esi nesustabdoma, todel ji supuojasi ant duru, nes atseit bijo tavojo suns
Obuoliai metafizikoje simbolizuoja abejinguma (supuve) , nes tai ka tu darai , ka dirbi taves netenkina, bet neziurint to tu vistiek darai.Tai ne tik nenaudinga ir netenkina, bet tave dar ir zeidzia
Jei tu sugebesi susiimti ir pazvelgti tiesai i akis, tu laimesi bet kuriuo atveju.Viskas ka reikia padaryti tai pazvelgti tiesai i akis...
- 2008 08 31, 13:53
Tai teigiamas simbolis, nes nurodo i iprociu ir veiklos pasikeitimus.Rodo teigiamus poslinkius
LinaS rašė:Sian sapnavau kad buwau pas daktara man 2 dantis isrowe ir istate 2 naujus labai grazus buvau. Ka jis reiskia? Jei is aplinkos tai db mano busena daug darbo jausmu kitam zmogui ir maziau poilsio.
Tai teigiamas simbolis, nes nurodo i iprociu ir veiklos pasikeitimus.Rodo teigiamus poslinkius
- 2008 09 06, 22:23
Balansuokis pati, jei esat artimai susyje, daznai jo jautrumas yra to priezastis.Pabandyk isirasyti ar nusipirkti CD su vandens telkinio garsais, ezero ar vandenyno osimu, ir uzleisk miegamajame tyliai tyliai, kad tik atsipalaidavus girdetusi... bandyk valerijonu saknu arbatos pagirdyti, nepergyvenk, isaugs, vaikams nutinka tokie dalykai.As vaiksciodavau miegodama ir neatsimindavau, vis eidavau laisku i pasto dezele pasiimti
Kokio jis amziaus? Ar ziuri TV? GAl buvo koks knfliktas darzelyje, jei ji lanko? Bandyk atydziau pasekti jo rezima ir mityba, tai turi itakos taip pat
Medeja rašė:mano vaikas visa savaite sapnuoja kosmarus ir po to neprisimena. neramu.
Balansuokis pati, jei esat artimai susyje, daznai jo jautrumas yra to priezastis.Pabandyk isirasyti ar nusipirkti CD su vandens telkinio garsais, ezero ar vandenyno osimu, ir uzleisk miegamajame tyliai tyliai, kad tik atsipalaidavus girdetusi... bandyk valerijonu saknu arbatos pagirdyti, nepergyvenk, isaugs, vaikams nutinka tokie dalykai.As vaiksciodavau miegodama ir neatsimindavau, vis eidavau laisku i pasto dezele pasiimti
Kokio jis amziaus? Ar ziuri TV? GAl buvo koks knfliktas darzelyje, jei ji lanko? Bandyk atydziau pasekti jo rezima ir mityba, tai turi itakos taip pat