Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69041 ji tv neziuri beveik, nes as neziuriu siuo metu. jai 7 metai ir pirmoji savaite mokykloj. sako, kad jai ten patinka ir mokytoja sako, kad ji labai rami. bet matyt stresas vistiek.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Medeja rašė:ji tv neziuri beveik, nes as neziuriu siuo metu. jai 7 metai ir pirmoji savaite mokykloj. sako, kad jai ten patinka ir mokytoja sako, kad ji labai rami. bet matyt stresas vistiek.

Ups, nezinojau kad mergyte, nes vaikas man visada buvo berniukas. :D
ParašėTomash
#69205 as labai daznai sapnuoju jog as moku labai aukstai ir toli nusokti ir sapnuose vos ne kas naktis labai daug sokineju taip. dar sapnavau jog esu teroristas pasivadines kompozitoriumi, nes visada viska sprogdintavau pagal klasikine melogija, tipo ji uzgrodavo ir pagal jos taktus viskas sprogdinedavo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:as labai daznai sapnuoju jog as moku labai aukstai ir toli nusokti ir sapnuose vos ne kas naktis labai daug sokineju taip. dar sapnavau jog esu teroristas pasivadines kompozitoriumi, nes visada viska sprogdintavau pagal klasikine melogija, tipo ji uzgrodavo ir pagal jos taktus viskas sprogdinedavo

SImboliskai galima tai ivardinti kaip pykti is papratimo, dar kaiop berikalinga, tiesiog taip patogiau - supykai, pasisalinai ir nereikai prisiimti atsakomybes... vaikiska ir grazu, bet ar sveika?
Sokinjimas rodo, jgo truksta pastovumo - tai vien, tai kita ir nieko iki galo bei stabilaus
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69301 Sapnavau labai keistą audrą jūroje. Aš stoviu namo verandoje, paskui įeinu į vidų, nes išsigąstu kylančių bangų, namas pačioje pakrantėje. Kiekvieną kartą bangos kyla vis didesnės, kol pasiekia nenormalų dydį, dūžta tiesiai į namo langus, apsemia stogą. Aš visų langų nespėjau uždaryti, tai vieną stoviu ir laikau iš vidaus, o į namą ritasi viena po kitos smaragdinio žalumo saulės apšviestos bangos. Žinau, kad namuose turi būti tas žmogus, kurį vis kartas nuo karto susapnuoju, bet jo nėra, o kodėl - nežinau. Žiūriu į tas bangas, man labai baisu, bet kartu ir grožiuosi - jų tokia nuostabi žalia spalva, jos pačios tokios galingos, tokios didelės. =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Sapnavau labai keistą audrą jūroje. Aš stoviu namo verandoje, paskui įeinu į vidų, nes išsigąstu kylančių bangų, namas pačioje pakrantėje. Kiekvieną kartą bangos kyla vis didesnės, kol pasiekia nenormalų dydį, dūžta tiesiai į namo langus, apsemia stogą. Aš visų langų nespėjau uždaryti, tai vieną stoviu ir laikau iš vidaus, o į namą ritasi viena po kitos smaragdinio žalumo saulės apšviestos bangos. Žinau, kad namuose turi būti tas žmogus, kurį vis kartas nuo karto susapnuoju, bet jo nėra, o kodėl - nežinau. Žiūriu į tas bangas, man labai baisu, bet kartu ir grožiuosi - jų tokia nuostabi žalia spalva, jos pačios tokios galingos, tokios didelės. =)

SImbolika idomi tuo, jog per visus penketa metu kai pradejau dometis sapnais, neteko skaityti kad bangos butu milzinikos ir smaragdines , apsviestos saules. Siaip jau tokios bangos simbolizuoja stiprias emocijas, bet zalia spalva, o ypac smaragdine simbolizuoja sveikima, poreiki sveikti.GAl vidujai atsivere kazkokie resursai, kuriu tu bijai? Paprastai kai nubunda pasamone, ima keistis ne tik sapnu eiga, bet ir simboliai, gali buti, kad sis atvejas butent toks ir yra
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#69320 la norejau paklaust as daznai sapnuoju, kad as mirusi, guliu karste, paskui mane imeta i duobe, uzkasa... ar tai yra mirties baime, gal nesamoningai kazkur viduje as apie ja galvoju ir todel sapnuoju? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#69324 Sveika, Žuvele :flo
Norėjau paklausti, ką reiškia sapnuoti, kad esu šuo. Viską darau žmogiškai, bet esu šuo. O su manim dar mažas (dydžiu ir gyvenimiška patirtim) šunytis. Mes su juo lipom į elektros bokštą. Ne stulpą-bokštą. Užlipus maždaug 3/4 jis nuvirto į sodą. Aplink buvo pilna balų, einant elektra trenkdavo per kojas. Viskas baigėsi pasislėpimu name, kuris paskui sudegė.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69553 Iškilo klausimėlis - ar sapno reikšmė keičiasi nuo to, suvokiu aš sapnuodama, kad tai sapnas, ar ne? Ar nėra visiškai jokio skirtumo?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
lorke rašė:la norejau paklaust as daznai sapnuoju, kad as mirusi, guliu karste, paskui mane imeta i duobe, uzkasa... ar tai yra mirties baime, gal nesamoningai kazkur viduje as apie ja galvoju ir todel sapnuoju? :bloga

Didele tikimybe.
Dar - kaip daznai ir po kokiu ivykiu gyvenime ar situaciju?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Sveika, Žuvele :flo
Norėjau paklausti, ką reiškia sapnuoti, kad esu šuo. Viską darau žmogiškai, bet esu šuo. O su manim dar mažas (dydžiu ir gyvenimiška patirtim) šunytis. Mes su juo lipom į elektros bokštą. Ne stulpą-bokštą. Užlipus maždaug 3/4 jis nuvirto į sodą. Aplink buvo pilna balų, einant elektra trenkdavo per kojas. Viskas baigėsi pasislėpimu name, kuris paskui sudegė.

Va cia tai galvosukis... uzdavei tu man misle -keturgysle... :lakstau
Bandyk mastyti - suo - simboliskai musu sugebejimai, talentai. - kodel dabar tu esi tas suo ir dar su mazuciu sunyciu salia - ar gali buti taip, jog tavieji talentai ir sugebejimai yra tokie akyviazdus, kad nebeimanoma ju toliau slopinti ir ignoruoti?
Lipimas i boktsa simbolizuoja augima tiek protu, tiek ir siela, elektra galima sieti su sviesa, o sviesa visada siejama su saves pazinimu.Greiciausiai saves neivertini.Kazkodel noriu oarasyti jog elektros kretimas tai sokas tavajame gyvenime, tik nesuvokiu kur tu ji ir del ko tu ji isgyveni.Balos siejasi su vandeniu tai yra emocijomis.Kojos yra isizeminimo simbolis, ejimo per gyvenima, atramos simbolis.Namas simboliskai kalbant butu tu pati su visomis paziuromis, isgyvenimasi ir tikejimu , o kad sudege tai akyviazdziai rodo vidujai sukaupta pykti:) Bandykim galvoti drauge :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Iškilo klausimėlis - ar sapno reikšmė keičiasi nuo to, suvokiu aš sapnuodama, kad tai sapnas, ar ne? Ar nėra visiškai jokio skirtumo?

Reiksme keisis tiek, kiek sugebesi keisti sapno eiga, tik tiek.Samonignumas yra kaip irankis sapnu eigai koreguoti:)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69600 Diiidelis ačiū :flo
Vartotojo avataras
Parašė era
Auksinezuvele rašė:
era rašė:Sveika, Žuvele :flo

Va cia tai galvosukis... uzdavei tu man misle -keturgysle... :lakstau
Bandyk mastyti - suo - simboliskai musu sugebejimai, talentai. - kodel dabar tu esi tas suo ir dar su mazuciu sunyciu salia - ar gali buti taip, jog tavieji talentai ir sugebejimai yra tokie akyviazdus, kad nebeimanoma ju toliau slopinti ir ignoruoti?
Lipimas i boktsa simbolizuoja augima tiek protu, tiek ir siela, elektra galima sieti su sviesa, o sviesa visada siejama su saves pazinimu.Greiciausiai saves neivertini.Kazkodel noriu oarasyti jog elektros kretimas tai sokas tavajame gyvenime, tik nesuvokiu kur tu ji ir del ko tu ji isgyveni.Balos siejasi su vandeniu tai yra emocijomis.Kojos yra isizeminimo simbolis, ejimo per gyvenima, atramos simbolis.Namas simboliskai kalbant butu tu pati su visomis paziuromis, isgyvenimasi ir tikejimu , o kad sudege tai akyviazdziai rodo vidujai sukaupta pykti:) Bandykim galvoti drauge :)

Ne tiek pyktį, kiek agresiją. Nors turbūt jos nebūna be pykčio, tad...
Dalį apie šunis suprasčiau kaip polinkį, norą dalintis su kitais tuo, ką moku geriausiai. Taip ugdant save tiek protų, tiek siela. Nors tai, kad bokštas nugriuvo, turbūt perspėja, kad Jei elgsiuos neatsakingai, bus blogai (aš leidau tam ŠUNYČIUI lipti Į bokštą. Buvo vėjuota ir nesaugu. Jaudinaus, bet leidau.). Elektros krėtimo ir kojų dar nesugebu "iššifruoti" ir sudėlioti į lentynas.
Ačiū tau :jap
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#69631 Sapnavau baisų sapną. Kažkodėl atrodo, kad jis galėtų turėti kažkokią gilesnę reikšmę.

Kažkokioj ligoninėj dirbu sesele, o joje pilna žmonių, sergančių kažkokia nauja tuberkuliozės forma. Ten pamatau vieną vaikiną, kuris man kažkur labai matytas ir atrodo artimas, bet neprisimenu kas jis. Jis irgi apie mane sako tą patį. Jo ligos istorijoj perskaitau, kad jam buvo ištrinta atmintis. Suprantu, kad man taip pat. Kai kitą kartą jį pamatau, jis jau miršta, vemia pūliais. Po truputį atgaunu atmintį, prisimenu, kad mes buvom įsimylėję. Labai blogai jaučiuosi matydama,kaip jis miršta, norisi verkti, bet žinau, kad turiu slėpti savo emocijas, kad niekas neįtartų, jog atgaunu atmintį.
Daugiau neprisimenu, atrodo šitas sapnas taip ir baigėsi.