Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#70461 Neradau, kur kitur paklausti, o kurti temos nesinori. Kaip manai, kas tai yra vadinamasis "Deja vu" ? Pakankamai neretai aplankantis jausmas, nepasakyčiau, kad nemalonus, bet keistas. :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Neradau, kur kitur paklausti, o kurti temos nesinori. Kaip manai, kas tai yra vadinamasis "Deja vu" ? Pakankamai neretai aplankantis jausmas, nepasakyčiau, kad nemalonus, bet keistas. :)

Isgyvenusi ir ne viena, stipriausias buvo per mociutes laidotuves kai man buvo 15 metu...susidare situacija, kurioje as pati "jau buvau dalyvavusi", tad jausmas buvo gilus, iki dabar pamenu...iejau i mazuti kamabreli kur ji gulejo pasarvota, mano rankose zibuokles, didziuliai ziedai, svyra, man nuo zvakiu kvapo darosi negera, as iseinu ir atsisukusi dar dirsteliu ir matau veidus nepazystamus bet taip gerai zinomus, kad ima svaigti galva, einu pro duris ir jau zinau ka sutiksiu ir tikrai, mane akimis pasitinka Tevuko pusbrolis, paskui ji dar dvi tetos, apkabina mane, paglosto skruosta, o as nuleidusi galva issiverziu is glebio ir neriu i kalneli... atisgrezusi dar matau viena vyriski, kuri pazystu iki kaulu ciulpu, tik nezinau kas jis toks...buna kad kvapai sukelia si reiskini, vaizdinys, garsas...taip, manau jog tai butent tai ir yra. Buna, kad tik akimirka, buna, kd nuotaika arba nugirsta fraze, bet balsas begalo pazystamas. Dabar kai tu uzklausei, pajutau poreiki daugiau pasidometi siuo reiskiniu, idomu ka suzinosiu, bet ka besuzinociau, butinai pasidalinsiu :) Dekui, idomus klausimas ;)
Vartotojo avataras
Parašė era
#72111 Sveika, Žuvele :)
Vėl sapne plaukiojau.
Vėl pastate.
Bet visas sapnas buvo it filmas.
Nuolat pagaudavau save, kad vienu metu žiūriu ir pirmu asmeniu, ir iš šono.
Sapnavau skerdynes.
Kažkoks išsigimęs "žmogus" mane gaudė po seną gamyklą, kuri buvo tokia apleista, kad net vidury jos buvo upelis, kuriame plaukiojo baisiai plėšrios mažos žuvytės. Įmetus kruviną pagalį jos jį suėdė.
Iš tos patalpos su upeliu bėgau toliau, mėginau nuvilioti jį nuo kitų žmonių, kad jie spėtų pasislėpti.
Teko plaukti per ežerą (jis buvo pastate. Viskas vyko pastate)
Plaukėm su indėnų valtele tryse ir šuo.
Ketvirtas žmogus buvo po vandeniu, pririštas prie valties taip, kad galėtų iškelti galvą ir įkvėpti.
Jis stebėjo, ar tas "žmogus" nepuls iš apačios.
Kaip tik tuo metu, kai iškėlė įkvėpti galvą, pro apačią praplaukė "žmogaus" aukos likučiai. Niekas nepastebėjo to ženklo, kad jis šalia.
Net ir aš nepastebėjau.
Ežeras užsibaigė staigia siena, už kurios buvo šliuzas, kurį kažkodėl turėjau atidaryti.
Kol "žmogus" draskė mano bendrakeleivius, mes su šunim pabėgom. Jei neklystu, buvau vyras.
Užsiropštėm siena, aš nuėjau atidarinėti šliuzo, o šuo mėgino sutabdyti "žmogų".
Atidariau. Pro šliuzą "žmogus" atėjo pas mane.
Tuo metu nei mačiau, nei žinojau, kad kažkokios karališkos šeimos ginkluotas kareivukų būry(maždaug 7-10 žmonių)" atskrido sraigtasparniu mūsų gelbėti.
Šuo mirė.
Paskutinę akimirką.
Nuskendo.
Kai vanduo pradėjo žemėti, jis buvo įkritęs. Nebegalėjo užlipti ant sienos.
Pabudau it po gero veiksmo filmo.

Galėtum paaiškinti šio keisto sapno reikšmę? :)
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#72112 Laba, Žuvele,
aš irgi turiu klausimuką. Mano mirusi močiutėir man labai sunkiu metu (turbūt pačiu juodžiausiu per mano gyvenimą) aplankė mane sapne ir pasakė "NEREIKIA BIJOTI LEMTIES BALTUMO"...........
Tą frazę nešioju savyje jau penketą metų , bet niekaip negaliu jos suprasti.... Gal turi kokių interpretacijų?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
cleo rašė:Laba, Žuvele,
aš irgi turiu klausimuką. Mano mirusi močiutėir man labai sunkiu metu (turbūt pačiu juodžiausiu per mano gyvenimą) aplankė mane sapne ir pasakė "NEREIKIA BIJOTI LEMTIES BALTUMO"...........
Tą frazę nešioju savyje jau penketą metų , bet niekaip negaliu jos suprasti.... Gal turi kokių interpretacijų?

Mirusiuju pasaulis yra labai artimiai ir tampriai su mumis susietas.Sie zodziai yra padrasinimas tau. Depresija yra BAIME nezinomo, nesuvokto, suspaudimas musu paciu vidines laisves.Tai tarsi remas, kuris mus varzo ir tai vyksta del to jog mes bijom gyvenimo .Gyvenima ji ivardyjo kaip lemti.Ten kur ji dabar yra nera jausmu.YRA ZINOJIMAS< pilnutinis zinojimas kas, kaip, del ko, is kur.Zodziu ji turi priejima prie bet kokios informacijos, bet turi ir suvokima kiek jai reikia zinoti, todel matydama tavaji skausma, ji sugebejo perduoti zinute, kas reikstu, jog tai ka isgyveni yra baimes pasekoje atsirade isgyvenimai
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Sveika, Žuvele :)
Vėl sapne plaukiojau.
Vėl pastate.
Bet visas sapnas buvo it filmas.
Nuolat pagaudavau save, kad vienu metu žiūriu ir pirmu asmeniu, ir iš šono.
Sapnavau skerdynes.
Kažkoks išsigimęs "žmogus" mane gaudė po seną gamyklą, kuri buvo tokia apleista, kad net vidury jos buvo upelis, kuriame plaukiojo baisiai plėšrios mažos žuvytės. Įmetus kruviną pagalį jos jį suėdė.
Iš tos patalpos su upeliu bėgau toliau, mėginau nuvilioti jį nuo kitų žmonių, kad jie spėtų pasislėpti.
Teko plaukti per ežerą (jis buvo pastate. Viskas vyko pastate)
Plaukėm su indėnų valtele tryse ir šuo.
Ketvirtas žmogus buvo po vandeniu, pririštas prie valties taip, kad galėtų iškelti galvą ir įkvėpti.
Jis stebėjo, ar tas "žmogus" nepuls iš apačios.
Kaip tik tuo metu, kai iškėlė įkvėpti galvą, pro apačią praplaukė "žmogaus" aukos likučiai. Niekas nepastebėjo to ženklo, kad jis šalia.
Net ir aš nepastebėjau.
Ežeras užsibaigė staigia siena, už kurios buvo šliuzas, kurį kažkodėl turėjau atidaryti.
Kol "žmogus" draskė mano bendrakeleivius, mes su šunim pabėgom. Jei neklystu, buvau vyras.
Užsiropštėm siena, aš nuėjau atidarinėti šliuzo, o šuo mėgino sutabdyti "žmogų".
Atidariau. Pro šliuzą "žmogus" atėjo pas mane.
Tuo metu nei mačiau, nei žinojau, kad kažkokios karališkos šeimos ginkluotas kareivukų būry(maždaug 7-10 žmonių)" atskrido sraigtasparniu mūsų gelbėti.
Šuo mirė.
Paskutinę akimirką.
Nuskendo.
Kai vanduo pradėjo žemėti, jis buvo įkritęs. Nebegalėjo užlipti ant sienos.
Pabudau it po gero veiksmo filmo.

Galėtum paaiškinti šio keisto sapno reikšmę? :)

TUriu isjausti ka cia prisapnavausi, nes dalinai tai samoningas sapnas, tad gali buti misinys isgyvenimu o ir informacijos.Luktelk, butinai atrasysiu :) Bet pagrinde tai emocijos tik jos susyje su kraujo simboliu kas yra gyvybines tavo pacios jegos.Kazkur jos nuteke, bet svrabiau yra rasti priezastis ir sustabdyti ta nutekejima nei zinoti kodel taip yra:)
NAMASTE
Vartotojo avataras
Parašė era
#72429 Labai labai laukiu.. :jap
Vartotojo avataras
Parašė cleo
Auksinezuvele rašė:
cleo rašė:Laba, Žuvele,

Mirusiuju pasaulis yra labai artimiai ir tampriai su mumis susietas.Sie zodziai yra padrasinimas tau. Depresija yra BAIME nezinomo, nesuvokto, suspaudimas musu paciu vidines laisves.Tai tarsi remas, kuris mus varzo ir tai vyksta del to jog mes bijom gyvenimo .Gyvenima ji ivardyjo kaip lemti.Ten kur ji dabar yra nera jausmu.YRA ZINOJIMAS< pilnutinis zinojimas kas, kaip, del ko, is kur.Zodziu ji turi priejima prie bet kokios informacijos, bet turi ir suvokima kiek jai reikia zinoti, todel matydama tavaji skausma, ji sugebejo perduoti zinute, kas reikstu, jog tai ka isgyveni yra baimes pasekoje atsirade isgyvenimai

aciu, zuvele, giliai tu cia parasei, einu virskinti tavo interpretacijos
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#72435 sapnavau, kad esu nescia ir bet kada galiu pardet gimdyti, zinau, kad gims mergaite, laukiu jos, bet ir nepaprastai bijau skausmo. padariau jai tort1, ant kurio užrašiau Viktorija, tačiau kūdikio tėvas kategoriškai nesutiko su šiuo vardu, reikalavo, kad js vardas būtų Tracy. jaučiau, kad jis su manim tik iš pareigos ir greitu laiku mane paliks. dar galvojau, kd šį kartą ištversiu bet kokį skausmą ir nerėksiu.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau, kad esu nescia ir bet kada galiu pardet gimdyti, zinau, kad gims mergaite, laukiu jos, bet ir nepaprastai bijau skausmo. padariau jai tort1, ant kurio užrašiau Viktorija, tačiau kūdikio tėvas kategoriškai nesutiko su šiuo vardu, reikalavo, kad js vardas būtų Tracy. jaučiau, kad jis su manim tik iš pareigos ir greitu laiku mane paliks. dar galvojau, kd šį kartą ištversiu bet kokį skausmą ir nerėksiu.

NEstumas simbolikoje siejasi su musu atgimimu, musu atsinaujimu kitoje kokybeje.Mane vis stebina tavoji baime, baime skausmo tiek fizinio, tiek ir davsinio. BAndyk suvokti, kad Dievas daugiau neduos, nei mes galime PAKELTI!!!
NEperseniausiai svetaineje ejo kalba apie skausma ir as nezinojau kas tai yra, tada lyg is dangaus gavau isbandyma - uzejo fizinis skausmas toks, kad neatlaikiusi kreipiausi i gydytojus, o jie nieko nerado, net morfijaus dviguba doze jo nesumazino, tad supratau, kad gavau to ko pasiprasiau, nors ir nesamoningai.Ir zinai, fizini skausma isgyvenau, o va dvasinio nesugebejau isgyventi, teko "numirti" ir prisikelti, dekui Dievui, kad fiznis kunas atlaike dvasini skausma.Ir man tai tik patvirtino tai, apie ka as galvojau.Jei skaismas sureiksminamas, jis pasidaro nepakeliamas tikraja to zodzio prasme.TAd naujoji tu uzgimsi ir labai greitai, Viktorija reiskia pergale, tad nenuostabu, jog tokia simbolika. Tik va vyras - vel baimes simboliai aplinkui, net jei tai yra pasamones simbolis. Kazkoks netolygumas tavajame gyvenime tave valdo.Begalo daug ivairiuasiu energiju persipyne ir tave "krato".As nekarta jau rasiau, kad kuo labiau kontroliuoji, tuo sunkiau islikti.Mokykis paleisti ir nevaldyti, atsiduok Dievo valion, juk zemiau zemes nenukrisi, o jei ir krisi, tai bent ant zemes atsistojusi galesi issitiesti.Esi begalo isvarginta kontroles proceso, nes visos jegos tik i tai ir sutelktos. :( Agni, saulele, gyvenimas duotas ne zaidimamas, gyvenimas duotas pamokoms :(
Retais atvejais moteris susapnuoja ateities sielas, kas butu tavojo sapno alternatyva
Vartotojo avataras
Parašė era
#72597 Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.

Daug galima is sapno pasakyti, bet siuo atveju parasysiu tik tiek, kad kol pati vidujai nesusisvoksi, jokie rasymai neatvres akiu.Bandyk sau leisti kuri laika jausti viska kas tik pasitaiko ir rasyk vakarais i dienorasti ir tik asmeniskai. BAndyk sudaryti klausimus ir i juos atsakymo prasykis per sapnus.Turetu per laika pasikeisti sapnu eiga bei simbolika, kitaip nezinau kaip tau padeti.KAtes, rankos ir grindys yra pagrindiniai simboliai.Visa kita ivardysiu siuo metu kaip mistika. Jei kas neaisku ka as cia parasiau, klausk, aiskinsimes
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#72764 Mano sapnas : moteris pagimdė kūdikį (mergaitę) , ir jam jį jautė tiesiog neįsivaizduojamą neapykantą (kurios aš negalėjau tiesiog suvokti) , tuomet ji slaugytojai liepė kudikį nuskandinti ar kitaip jį nužudyti , slaugytoja keliavo palei upę bet kūdikio nenužudė , ji tiesiog negalėjo. (keista šitam sapne manęs nebuvo)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#72851 Ką reiškia NUOLAT sapnuoti tą patį žmogų, apie kurį realybėje visai negalvoju, niekas nesieja etc.? Gan seniai jį mačiau ir bendravimas buvo oficialus etc. O sapnuose aš jį įsimylėjus, jo vis ieškau arba jis mane išgelbsti iš kokios nelaimės, na žodžiu kaip kaip koks pasakų princas. :D :bloga
Ir tai jau tęsiasi kokius 3-4 mėn. Nekasdien, bet dažnai.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#72854 Mielieji, sapnuotojai, butinai atsakysiu, bet gyvenimas reikalauja auku, ir manosios tokios, kad turiu iseiti "dykumon", kad susitvarkyciau, tad kai tik sugrysiu, atsakysiu i visus jusu klausimus, o i ta laika geru jums sapnu>Atleiskit uz neplanuota dingima :heart