Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#317919 Į sapnų aiškintojas nepretenduoju-bet kiek skaičiau - lemiamas dalykas yra ne vaizdai - o sapno nuotaika. Nes vaizdiniai dažnai būna ne tiesioginiai, lyg ir užkoduoti. Tai jei nuotaika sapne gera-neturėtų pranašauti kažko blogo.
Parašė slibinėlis
#317933 O man kaip tik atrodo, jog jei sapne nuotaika bloga, tai ir gerai, nes na išgyveni kažkokį blogumą, iš visos susikaupusios įtampos, kurį vienaip ar kitaip turi išgyventi, tai geriau per sapną gal? :?
ParašėŠiršė
Būsena rašė:Tai jei nuotaika sapne gera-neturėtų pranašauti kažko blogo.

O man regis, kad sapnai apskritai nieko nepranašauja. Tiesiog simboliais atskleidžia vidinius išgyvenimus.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#317950 Ne visada tai tik vidiniai išgyvenimai... Kai dukra buvo dar maža - prieš jos ligą susapnuodavau košmarą su dukra centre.
Prieš išsiskiriant su vienu iš draugų, kelios dienos prieš tai - susapnavau sapną, kuriame jo ieškojau ir neradau.

Nepavadinčiau to pranašiškais sapnais, bet manau, kad mūsų pasąmonė kai kuriuos dalykus pagauna anksčiau, nei suvokia sąmonė - ir įpina tai į sapnus.
Vartotojo avataras
Parašė gymka
#318136 tęsiu mintį apie sapną, analizuojam:
sapno niekaip negaliu susiet su įvykiais gyvenime. Vidiniai išgyvenimai visada maždaug tie patys, imant ilgą laiko tarpą tai jausmas jog vėluoju ir nespėsiu persekioja jau senai, čia viskas suprantama, čia ir durnam aišku kas ir kaip. Tai kyla klausimas ką ta pasąmonė nori pasakyt? Juk ir sąmonė tą puikiai supranta, tik nesiima veiksmų, nes mato kitokį įvykių išsirituliojimą ir todėl jai visiškai vienodai ta „teisinga“ pabaiga.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#318146 Kartais gyvenime numiršta nereikalingos baimės, santykiai, nereikalingi užsiėmimai ir įsitikinimai... Gal tai simbolizuoja tavo kapinės ?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320576 Sapnavau, kad mokausi pas savo psi- vyrą kažkokios specialybės ar tai gyd. ar tai pedagogikos. Ir kompleksuoju dėl savo svorio, nors prisitraukimus sapne dariau labai lengvai. Svajojau, kad prisikačialinsiu iki vasaros. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#327731 Sapnavau, kad dalį žmonių perkėlė į tam tikrą vietą, kuri buvo labirinto formos, buvo viskas atimta išskyrus vieną dalyką, vieniem paliko kažkokius gebamus amatus, kitiem kažkokius konkrečius daiktus, bet tam, kad išgyventų žmonės turėjo bendradarbiaut su savo kaimynais, mainytis žiniomis ir turimais daiktais, buvo visiem žiauriai sunku, bet visi išgyveno, tada tas Kažkas paleido visus žmones namo į savo šalis, namus ir tai kas vyko paskui... tai buvo tiesiog tobula, nes žmonės pamatė, kad gali būt kur kas sunkiau gyventi ir visi dėkojo tam Kažkam kas juos buvo įkišęs į tą terpę ir nebuvusius ten žmonės jie mokino gyvent paprasčiau. Viskas buvo tiesiog puiku, bet pasaulis nėra toks paprastas ir visi ėmė primiršt ko išmoko... ir tas Kažkas nusprendė daugiau nebemokyt o paleist į pasaulį karus... pabaiga...
Parašė Tomas2222
#329898 Vis sapnuoju ryškius, šlykčius ir nemalonius sapnus, daugiausiai tai būna
nužudymai, savižudybės, daug kraujo, gyvačių prigrūsta, poltergeistas koks siautėja kambaryje, nepavyksta artimų žmonių igelbėti.
Baisu. Net sapnais neina pasidžiaugti... :death
Parašė Psichoanalitikas
#329901 Sapno aiskinimas susideda, is pagrindines motyvacijos, ir prielaidu, apie asmenybes riba;) jeigu asmenybes ribos, yra funkcija, kuri yra sutrikusi, kiekvienas galime apibrezti tos asmenybes simpotumus, ar ne?:) teigiu, kad kiekvienas, kuris nori, kad paaiskinciau, ka Jusu sapnai simbolizuoja, galit kreiptis, i mane ;).
Parašė Tomas2222
#329902 Nemanau, kad sapnai kažką galėtų reikšti, tai tiesiog sapnai ir nereikia į juos kreiptų dėmesi, neseniai sapnavau epilepsijos priepuolį, ir kad kažkas man suleido nuodų su švirkštu, bandau nekreipti dėmesio į sapnus, nes man jie nepatinka,. :death
Parašė Psichoanalitikas
Tomas2222 rašė:Nemanau, kad sapnai kažką galėtų reikšti, tai tiesiog sapnai ir nereikia į juos kreiptų dėmesi, neseniai sapnavau epilepsijos priepuolį, ir kad kažkas man suleido nuodų su švirkštu, bandau nekreipti dėmesio į sapnus, nes man jie nepatinka,. :death

Sapnai, tai pasamones kalba, kaip ir riktai..
Galeciau transformuot is sapno, tai kas ateina i realybe;)
Jeigu atsiras norinciu;D :da :aciu
Parašė Tomas2222
#329927 Iš dalies su tavim sutinku, bet 100% to neteigiu bet ir 100% to neneigiu. :da
Parašė Psichoanalitikas
Tomas2222 rašė:Iš dalies su tavim sutinku, bet 100% to neteigiu bet ir 100% to neneigiu. :da

tai norit isbandyt mano zinias?:)