Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#72945 šiandien sapnavau kad teko žudyti , sapnavau kad nukirtau žmogui galvą , ir jis per sapną prašė, kad aš jam nukirščiau galvą kadangi jis pralaimėjo kovą , galvą atsimenu kad nukirtau labai lygiai( kaista bet vienintelis dalykas per sapną buvo tai kaip aš liksiu nebaustas) .kai mes su dar vienu žmogumi kovojom su su grupepe žmonių.. Pakui veiksmas persikėlė į kažkokius apleistus namus kur mes vėl kartu su tuo žmogumi kovojom prieš vieną žmogų , tas žmogus prieš kurį kovojom turėjo paukšį kurį paleido . Sapno pabaiga
Paskutinį kartą redagavo Marko-7 2008 10 02, 22:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėTomash
#72953 sapnavau kad esu savo seneliu name kuris jau parduotas ir tu seneliu gyvu nebera.. buvau daktaro hauso padejejas formanas :D isejau is senelio namo ramsciausi lazdele, poto nuejau i kaimynu nama o jis buvo negyvenamas ir lyg prakeiktas, uzejau i vidu ir pas pasirade baugu ir lyg buvau prakeiktas pradejo vaidentis, gryzau i seneliu nama uzlipau i 2 auksta ir sakau hausui jog as prakeiktas ir man vaidenasi o hausas apsirenges kaip klaunas tyciojasi is manes ir sako kad tai vaistu poveikis ir as visur girdziu balsus ir matau violetini zmogu kuris mane gasdina... hausas kazkur eina o as nespeju paskui ji man pasidaro baisu, vaidentis pradeda girdisi nebuti dalykai...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#72960 Auksinezuvele, sapnavau toooki keista sapna kad eina sau... jis buvo toks tikroviskas kad net prisibudus ispraziu maniau kad tai tikrove...

tai stai man rado augli galvoj, ne neviena, ju ten buvo pilna . pilna mazu augliuku. manes net negyde nes mano nuosprendis buvo vienas-mirtis. sake man like koki du menesiai . priemiau visaka ramiai, juk nuo vaikystes toskau is cia pasitraukti. priemiau tai kaip naturalu gamtos desni. taciau masciau daug apie tai, kad turbut jau neisvysiu sniego, nesulauksiu kaledu, nauju metu , gimtadienio , neuzbaigsiu 10 klases , nelaikysiu egzaminu , nesulaugsiu taip laugtos vasaros . niekad neisimilesiu , nedirbsiu mylimo darbo , nepamatysiu , neapkabinsiu , nejausiu savo gyvenimo meiles, nejusiu motinisko dziaugsmo , nebemokysiu savo vaiku kaip gyventi , nepaguosiu ju , nebusime jau grazi seima, nebus nei atostagu seimyniniu , nei isvyku , nei paprasciausio pasisedejimo prie pusryciu stalo , neturesime suns, nebus nei buto kureme gyvensim , nei masinos nieko nebus. negalesiu apkebint ta ka miliu , ir pykt ant to ko turiu teise pykt. nebematysiu parskerndant pauksiu , nebesimaudysiu ezere. nebusiu senele susavo senuku ... viso to nebus nes mane po dvieju menesiu jau ir nebus.
kai svarsciau apie savizudybe apie visa tai ne nebuvau pagalvojus , tqai atrode toki beverciau ir man nerupimi dalykai. maniau bet ka padarysiu kad dievas leistu dar pagyventi bent metus , bent menesiu daugiau nei man nustatyta. ( visas tas sapnas nebuvo kelios akimirkos , o kazkur apie savaite rodes man visakas vyksta )
na va as prabudau ryte , visdar maniau kad mano galva pilna augliuku ir as kazkur uz dveju menesiu mirsiu . poto vel greit uzmigau pabudau ... apsidairiau po kambari suvokus kad tai tik sapnas ... kokios emocijos mane aplange, =) maniau is dziaugsmo plysiu pusiau. jauciaus lyk gavus antra oro gurksni , antra sansa gyvenyi...
Parašėnegative
#73005 Ką reiškia sapnuoti, jog kabu ant kažkokio geležinio drabužių džiovinimo strypo(nu, kur kiemuose būna) nuoga ir rankom laikaus. Negaliu paslėpt krūtinės, nes tada nukrisiu. Ir taip laikaus, o kiti žmonės į mane žiūri.

Va kokie sapnai po Respolept'o vartojimo.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#73359 Sapnavau ,kad ejau i kapines ,apziurejau kazkieno kapa ,kad labai grazus ir sakiau ,kad man taip reikia pasidaryti,o paskui niekaip neradau iejimo i kitas kapines taip beieskodama atsiduriau laidotuvese mazo vaikelio
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sapnavau ,kad ejau i kapines ,apziurejau kazkieno kapa ,kad labai grazus ir sakiau ,kad man taip reikia pasidaryti,o paskui niekaip neradau iejimo i kitas kapines taip beieskodama atsiduriau laidotuvese mazo vaikelio

Oksana, sapnas nurodo i laukima kazko, kas nepasiteisino, kitaip sakant, jog pati turejai su savimi padirbeti ir pasiknaisioti praeityje, tokiu budu padedama sau aguti, ks butu tas maza vidnis tavasis vaikelis, kuris numire, nesulaukes pagalbos is salies, kas ir buvo tavo knaisiojimas ne po savo, o po svetimus praeities prisiminimus.Suvokit visi sapnuotojai viena, kad pirmiausia reikia pasirupinti savimi, ir tik tada galit ideti pastangu rupintis kitais.Dar kitaip - norin gydyti reikia buti sveiakm, noirnt skleis sviesa, reiia tureti jos saltini, norint padeti sau, reikia leisti sau pamilti save tokiu , kokie esat is tikruju,m o ne tokie, kokius jus mato kiti. TAs vaikelis uzgims, niekur tu nedingsi, bandyk dar lkarteli "ATSIGREZTI ISAVE" suvokti savus poreikius ir pamatysi, kad viskas susitvarkys.Leisk sau save PAMILTI
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
enigma rašė:Ką reiškia sapnuoti, jog kabu ant kažkokio geležinio drabužių džiovinimo strypo(nu, kur kiemuose būna) nuoga ir rankom laikaus. Negaliu paslėpt krūtinės, nes tada nukrisiu. Ir taip laikaus, o kiti žmonės į mane žiūri.

Nuogumas simbolizuoja atsiverima, atsidengima, jautruma, faktas jog esi visu demesio centre, tave gazdina, o bereikalo.Turi nuspresti kas tau svarbiau - ar tai, jog turi islikti ir nenukristi, ar tai kad i tave visi ziuri... o as tik pridursiu - lai ziuri, eis nuostabus Dievo sutverimas, o zmones, kurie turi akis ir nori ziureti, jei turi teise rinktis ka daryti ziuri, lai ziuri jei nemate... nesirupink tuo, ko pakeisti negali, ziurek saves ir tai kas reikalinga tau.Laikykis tol, kol reikes, visu kitu bus pasirupinta:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
yze rašė:Auksinezuvele, sapnavau toooki keista sapna kad eina sau... jis buvo toks tikroviskas kad net prisibudus ispraziu maniau kad tai tikrove...

tai stai man rado augli galvoj, ne neviena, ju ten buvo pilna . pilna mazu augliuku. manes net negyde nes mano nuosprendis buvo vienas-mirtis. sake man like koki du menesiai . priemiau visaka ramiai, juk nuo vaikystes toskau is cia pasitraukti. priemiau tai kaip naturalu gamtos desni. taciau masciau daug apie tai, kad turbut jau neisvysiu sniego, nesulauksiu kaledu, nauju metu , gimtadienio , neuzbaigsiu 10 klases , nelaikysiu egzaminu , nesulaugsiu taip laugtos vasaros . niekad neisimilesiu , nedirbsiu mylimo darbo , nepamatysiu , neapkabinsiu , nejausiu savo gyvenimo meiles, nejusiu motinisko dziaugsmo , nebemokysiu savo vaiku kaip gyventi , nepaguosiu ju , nebusime jau grazi seima, nebus nei atostagu seimyniniu , nei isvyku , nei paprasciausio pasisedejimo prie pusryciu stalo , neturesime suns, nebus nei buto kureme gyvensim , nei masinos nieko nebus. negalesiu apkebint ta ka miliu , ir pykt ant to ko turiu teise pykt. nebematysiu parskerndant pauksiu , nebesimaudysiu ezere. nebusiu senele susavo senuku ... viso to nebus nes mane po dvieju menesiu jau ir nebus.
kai svarsciau apie savizudybe apie visa tai ne nebuvau pagalvojus , tqai atrode toki beverciau ir man nerupimi dalykai. maniau bet ka padarysiu kad dievas leistu dar pagyventi bent metus , bent menesiu daugiau nei man nustatyta. ( visas tas sapnas nebuvo kelios akimirkos , o kazkur apie savaite rodes man visakas vyksta )
na va as prabudau ryte , visdar maniau kad mano galva pilna augliuku ir as kazkur uz dveju menesiu mirsiu . poto vel greit uzmigau pabudau ... apsidairiau po kambari suvokus kad tai tik sapnas ... kokios emocijos mane aplange, =) maniau is dziaugsmo plysiu pusiau. jauciaus lyk gavus antra oro gurksni , antra sansa gyvenyi...

Puiki tikroviksa pamoka, padedanti perzvlegti musu vertybiu sistema. TAi pagalba is aukstybiu, matyt Dievas ivertino tavasias pastangas ir suteike galimybes isgyventi ir giliai suvokti kas yra GYVYBE ir kokios ji vertes. Nuostabus isgyvenimai.As jau rodos rasiau kazkur, kad apie puse metu miegos metu sapnuose "taisiau ir gydziau" savo santykius su mano buvusiu vyru, o rezultatai akyviazdus, nes jo elgesys mano atzvilgiu pasikeites, jau normaliai gali kalbetis su manimi telefonu, nors anksciau ant manes pyko ir turbut uz tai, kad pats vede kita moteri, pats prieme sprendima priimti jos vaikus, kaip savus i musu namus, nors as net neprasiziojau del to, zodziu- miego metu daznai nors ir nesamoningai mes toliau tesiam savaja kelione is cia i anapus, kur tik MEILE, ramybe ir viltis:)
Jei kas neaisku, nesivarzyk, klausk, ieskosim atsaku drauge :jap
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73527 užpraeitą naktį sapnavau, kad mes (mano dukra ir draugas, kurio realybėje nėra), atsidūrėme Ispanijoje. Ten vyko karas, bet ka\koks keistas. Visi, kas nepanašūs į ispanus arba yra kariai (kaip tas mano draugas), turėjo būti sunaikinti. Sunaikinimas vyko įdomiaia: iš pradžių jie savo noru turėdavo šokti į labai gilų šulinį ir ten nuskęsti, bet kadangi kkai kurie išsigelbėdavo (atsimenu išsigelbėjusią ryža strazdanotą mergaitę), tai buvo priimtas kitas sprendimas ir jie patys, taipogi savo artimųjų verčiami turėjo bristi į nuostabaus grožio ežerą, aplink kurį viskas vyko ir ten nuskęsti. MAn pavojus negrėsė, aš buvau tamsi. PAvojus grėsė mano draugui ir mano vaikui. Ypač vaikas. Mudu abu turėjom ją paskandinti. Ta jėga, liepianti tai padaryti, buvo mūsų galvose, tarsi mūsų smegenys gautų įsakymus, kurių nevalia nevykdyti. Sužinojau, bendraudama su vietinėmis moterimis, kad mano mylima dėstytoja iš universiteto ten gyvena. Bet ji gyvena su baskais, o tie grįžta rudenį ir būna labai triukšmingi. Pagrindinis jausmas tame sapne buvo baimė. Didžiulėę baimė, džiaugsmas, kad nė vienam mūsų nepavyko to padaryt ir vėlgi baimė. Netgi siaubas apėmęs sakyčiau. Staiga sapno pabaigoje man nušvito protas ir pasakiau savo draugui "skrendam namo į Lietuvą", jis atsakė "Taip" ir tuo viskas baigėsi. Grįžus dar buvo kažkokia painiava su kažkokiom nemaloniom senom bobutėm, bet tai jau nebesvarbu atrodė ir taip ryškiai neprisimenu.
Paskutinį kartą redagavo Medeja 2008 10 05, 17:32. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašėnegative
Auksinezuvele rašė:
enigma rašė:Ką reiškia sapnuoti, jog kabu ant kažkokio geležinio drabužių džiovinimo strypo(nu, kur kiemuose būna) nuoga ir rankom laikaus. Negaliu paslėpt krūtinės, nes tada nukrisiu. Ir taip laikaus, o kiti žmonės į mane žiūri.

Nuogumas simbolizuoja atsiverima, atsidengima, jautruma, faktas jog esi visu demesio centre, tave gazdina, o bereikalo.Turi nuspresti kas tau svarbiau - ar tai, jog turi islikti ir nenukristi, ar tai kad i tave visi ziuri... o as tik pridursiu - lai ziuri, eis nuostabus Dievo sutverimas, o zmones, kurie turi akis ir nori ziureti, jei turi teise rinktis ka daryti ziuri, lai ziuri jei nemate... nesirupink tuo, ko pakeisti negali, ziurek saves ir tai kas reikalinga tau.Laikykis tol, kol reikes, visu kitu bus pasirupinta:)

Ačiū labai. :heart Pirmi tavieji sakiniai išvis buvo ir taip padėti kaip ant lėkštutės, o aš nesugebėjau įskaityt.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau kad esu savo seneliu name kuris jau parduotas ir tu seneliu gyvu nebera.. buvau daktaro hauso padejejas formanas :D isejau is senelio namo ramsciausi lazdele, poto nuejau i kaimynu nama o jis buvo negyvenamas ir lyg prakeiktas, uzejau i vidu ir pas pasirade baugu ir lyg buvau prakeiktas pradejo vaidentis, gryzau i seneliu nama uzlipau i 2 auksta ir sakau hausui jog as prakeiktas ir man vaidenasi o hausas apsirenges kaip klaunas tyciojasi is manes ir sako kad tai vaistu poveikis ir as visur girdziu balsus ir matau violetini zmogu kuris mane gasdina... hausas kazkur eina o as nespeju paskui ji man pasidaro baisu, vaidentis pradeda girdisi nebuti dalykai...

TAi atspindi nesamoninga vidine vbaime ir persiduoda per tokius savotiskus isvaizdzius kaip daktaras, seni negyvenami namai, tai simboliai, kurie tereiskia, kad turi pasistengti suvokti savajai prigimti ir suvokti, pasistenk, suvokti tai, kad esi saugus neziurinti nieko, kad zemiau zemes nenukrisi ir kad antrasis aukstas tai jau yra pazangos zenklas, ne mes cia gyvenam, mokomes ir rupinames savo pirmiasiais keturiais kunais, kas yra fizinis, astralinis (energijos), emocinis , ir dvasingasis, na jie dar yra vadinami kitaip, bet manau, jgo tokiu budu jie lengvaisuiai suvokiami:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:šiandien sapnavau kad teko žudyti , sapnavau kad nukirtau žmogui galvą , ir jis per sapną prašė, kad aš jam nukirščiau galvą kadangi jis pralaimėjo kovą , galvą atsimenu kad nukirtau labai lygiai( kaista bet vienintelis dalykas per sapną buvo tai kaip aš liksiu nebaustas) .kai mes su dar vienu žmogumi kovojom su su grupepe žmonių.. Pakui veiksmas persikėlė į kažkokius apleistus namus kur mes vėl kartu su tuo žmogumi kovojom prieš vieną žmogų , tas žmogus prieš kurį kovojom turėjo paukšį kurį paleido . Sapno pabaiga

MArko-7 - tavyje akyvaizdus savo jegu, proto, pajegumo, intelekto, samoningumo menkinimas, sakyciau visiskas nuvertinimas .Nezinau is kur tokie tavieji isgyvenimai, toks noras gyventi pagal zmoniu lukescius, kas mano galva yra neimanoma, o ir netikslinga, bet va tokia simbolika butent ir rodo ta fakta, kad nevertini nei saves, nei savo sugebejimu, nei gyvenimo, kuri gyvendamas dar ir komplikuoji viska aplink save. KA pats manai? PAsidalink - dekui :)))
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Werehuman rašė:Ką reiškia NUOLAT sapnuoti tą patį žmogų, apie kurį realybėje visai negalvoju, niekas nesieja etc.? Gan seniai jį mačiau ir bendravimas buvo oficialus etc. O sapnuose aš jį įsimylėjus, jo vis ieškau arba jis mane išgelbsti iš kokios nelaimės, na žodžiu kaip kaip koks pasakų princas. :D :bloga
Ir tai jau tęsiasi kokius 3-4 mėn. Nekasdien, bet dažnai.

TAi reiskia, kad neivertini pasamoneje gludinciu galiu.TAs zmogus uyra tau savrbus, tik tu nesuvoki, kitu atveju jo nesapnuotum.Dar galimas varianats, kad tu jam savrbi, bet vienu ar kitu atveju tu ji isileidi i savo sapnus.Pabandyk su juo pasilkalbeti sekancio sapno metu.Buk jam nuosirdi, buk begalo svelni ir rami ir paklausk - kuo gali jam pdeti ir kokia zinute jis tau turi.O tik nubudsi viska uzsirasyk.Ziuresim kas nutiks.Lauksiu tesinio
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Mano sapnas : moteris pagimdė kūdikį (mergaitę) , ir jam jį jautė tiesiog neįsivaizduojamą neapykantą (kurios aš negalėjau tiesiog suvokti) , tuomet ji slaugytojai liepė kudikį nuskandinti ar kitaip jį nužudyti , slaugytoja keliavo palei upę bet kūdikio nenužudė , ji tiesiog negalėjo. (keista šitam sapne manęs nebuvo)

TAvieji sapnai siejasi su vidiniu konfliktu - moteris simbolsikai yra musu protas, tad pasamoneje matyt turi galinga intuicija , kuri tave veda, todel gimsta kudykis, bet ego, kas yra proto atributas yra be galo stiprus ir stengiasi ta kudiki nuskandinti ar nuzudyti, nes jaucia, kad jei tau pavyks atsiverti, busi nesustabdomas, iveiksi visa ka suplanuosi ir ka panoresi, Marko, esi NESUSTABDOMAS< issisamonink tai!!!
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Auksinezuvele rašė:
era rašė:Šiąnakt vėl sapnavau skerdynes.
Visai gali būti, kad tas pats "žmogus" buvo sapne.
Jis skerdė kates.
Vėl kažkokios apleistoj gamykloj.
Aš ėjau jų gelbėti.
Jos kažkodėl mirtinai nenorėjo atsistoti ant grindų.
Laikiau rankose.
Vos tik mėgindavau pastatyti-nudraskydavo rankas iki kaulų.
Pabudau pamačiusi "žmogaus" šėšėlį.

Daug galima is sapno pasakyti, bet siuo atveju parasysiu tik tiek, kad kol pati vidujai nesusisvoksi, jokie rasymai neatvres akiu.Bandyk sau leisti kuri laika jausti viska kas tik pasitaiko ir rasyk vakarais i dienorasti ir tik asmeniskai. BAndyk sudaryti klausimus ir i juos atsakymo prasykis per sapnus.Turetu per laika pasikeisti sapnu eiga bei simbolika, kitaip nezinau kaip tau padeti.KAtes, rankos ir grindys yra pagrindiniai simboliai.Visa kita ivardysiu siuo metu kaip mistika. Jei kas neaisku ka as cia parasiau, klausk, aiskinsimes

Ar darai ka as prasiau?
Greiciausiai kad ne, nes mes visi turim polinki i gatavus atsakymus.MAn reikalinga ta informacija, kad galeciau giliau pazvelgti i tavuju sapnu simbolika. PArasyk ka nuveikusi, net jei ir nieko, nieko tokio, bet noriu pasinaudoti proga ir parasyti issamu atsakyma