Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#267899 Moraline skaistybe islaiko. :D
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267921 Tai jau taip... ir plastikos chirurgas...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#269798 Aš tai palaikau Katastrofos nuomonę.
Reikia rinktis žmogų, ne su kuriuo gali gyventi (ir maloniai kruštis), bet be kurio tu negali jau gyventi (tiek trumpo orgazmo, tiek gilesnės traukos bei betarpiškos draugystės prasme)
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Pamaldumas nėra pakaitalas meilei. Meilei nėra jokio pakaitalo. Su laiku, gyvenimas po gyvenimo, kiekvienas turėsim išmokti mylėti. Pamaldus (“dievotas”?) žmogus gali būti visiškai nedvasingas — jei nusižengi didžiausiuose dalykuose (meilėje), tai visai nesvarbu, kiek smulkių nurodymų ir ritualų laikaisi. O nereligingas žmogus gali būti net labai dvasingas — tiesiog tokiu atveju jo tikėjimas yra intuityvus, pasąmoningas.

S.Lazarevas. Karmos diagnostika
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#271348 ciaba, ziuriu irgi tokias knygeles paskaito... Man kadaise pavyko 11knygu verstu i lt kalba nupirkt ''pa pigiai''. Nors rusu skaitau puikiai, taciau negebu isisamonint kai kuriu savoku... Na, manau mumu bus patenkinta Ciabos pateikta istrauka.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#271450 Santykis su religija geras. Einu i baznycia, savanoriauju, meldziuosi ir zinoma, tikiu i Dieva ;)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
Ciaba rašė:O nereligingas žmogus gali būti net labai dvasingas — tiesiog tokiu atveju jo tikėjimas yra intuityvus, pasąmoningas.

Paukštis sako, kad turiu būt patenkinta, bet aš nesuprantu koks tas intuityvus, pasąmoningas tikėjimas? Ir kuo? Apie meilę čia viskas gražu ir kad pamaldumas yra tikrai ne viskas, tą irgi suprantu.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
bet aš nesuprantu koks tas intuityvus, pasąmoningas tikėjimas?

Čia aš citavau Lazarevą. Kaip aš supratau- tai nebūtina demonstruoti savo pamaldumo.Tu esi geras žmogus, tiki gėriu ir myli visų pirma kitus.
Tu jauti ir tiki, kad yra kažkas, kas valdo visatą, skleidžia visuotinę meilę.
Gal nelabai aiškiai išsireiškiau.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#271637 Ciaba, mumu tiki tik savimi ir savo motyvacijos jega. Nes tai ji gali bent zodziais pagristi. Jai kelia abejoniu kitu mirtinguju tikejimas ir ji iesko pagristu argumentu. Taciau nieks itikinanciu argumentu nepateike ir savo tikejimo saknu bei samprotavimu nesvaisto (nes tai ypac delikati tema, ne forumui).

Juolab, apie dvasinguma kalbeti reikia ne tokioje visuomeniskoje aplinkoje, kur kiekvienas svaistosi komentarais ir iskreipia kitiems svarbius aspektus.

Mumu, as manau, jog tu ieskai dingsciu ir irodymu tam, kam esi priesiskai nusistaciusi.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#271694 Paukšti, negaliu pasakyti, kad tavo įžvalgos apie mane teisingos.
Aš nesu nusiteikusi priešiškai, bet mėgstu, kai pagrindžia savo nuomonę. Nemanau, kad tu ne forume sugebėtum man paaiškinti, ką jauti.

Ciaba, ačiū už paaiškinimą, dabar supratau tavo mintį.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
mumu rašė: Nemanau, kad tu ne forume sugebėtum man paaiškinti, ką jauti.

Nemanau, kad sugebėtum mane suprasti.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#271700 Mergaitės...peace. Please.
Jūs abi geros ir mielos. :jap
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#271717 Paukstis išdėstė savo poziciją, o mumu - savo.

Paralelinėje temoje stengtasi perteikti mintis, tačiau kiekvienas interpretuoja savaip. O aš - Paukštis su maža galva, akys ir snapas daug vietos užima, tad smegenims vietos neliko... O mumu labiau pasisekė... tad tiesiog NESUSIKALBĖJIMAS faunos pasaulyje... B)
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Paukstis rašė:Paukstis išdėstė savo poziciją, o mumu - savo.

Paralelinėje temoje stengtasi perteikti mintis, tačiau kiekvienas interpretuoja savaip. O aš - Paukštis su maža galva, akys ir snapas daug vietos užima, tad smegenims vietos neliko... O mumu labiau pasisekė... tad tiesiog NESUSIKALBĖJIMAS faunos pasaulyje... B)

=) :) ;bird ;aciu
ParašėŠiršė
Nemanau, kad tu ne forume sugebėtum man paaiškinti, ką jauti.

Aš tai tikrai galiu nuodugniai paaiškinti, kuo, kaip ir kodėl tikiu, bet asmeniškai man forumas tam neatrodo tinkama vieta, nes santykis su Dievu yra vienas asmeniškiausių dalykų, o internete viso vidaus išversti ranka nekyla.