Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
Auksinezuvele rašė:
enigma rašė:O ką reiškia sapnuot, kad esi kažokios populiarios pop grupės narė, tokia viena iš yvinių, nors neatitinki standartų. Esi pavargus nuo dėmesio, bijai, kad visą gyvenimą turėsi gyvent su tiek daug dėmesio. Lyg per prievartą kažkoks Bžeskas į tą grupę atvedė.

Greiciausiai taip ir yra - esi pavargusi nuo demesio ir yra gilus poreikis asmeninei erdvei, ko nesugebi sau leisti, del to gali buti tokia simbolika
Dar gali buti, kad save nuvertini, todel bijai pokyciu, nes manai, jog nesi verta, ir kad nesugebesi , tai panasu i lukesciu pildyma, kas taip pat laikui begant tampa nasta

Ačiū. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#76821 sapnavau, kad laukiuosi ir gimdau, isgyvenau visas emocijas su tuo susijusias, skausmo baimę ir laukimą, galiausiai pagimdžiau berniuką. paskutiniu metu dažnai sapnuoju savo gimdymą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:sapnavau, kad laukiuosi ir gimdau, isgyvenau visas emocijas su tuo susijusias, skausmo baimę ir laukimą, galiausiai pagimdžiau berniuką. paskutiniu metu dažnai sapnuoju savo gimdymą.

Agni, mes atgimstam kiekviena karta kai pasineriam savyje vis giliau vidujai.Su kiekvieno subtilaus kuno atsinaujinimu mes isgyvenam atgimima. Kai vibracijos susilygina visuose kunuosi, ivyksta galutnis virsmas, todel nenuostabu, kad tai sapnuoji.Siuo atveju berniukas butu aukstesnysis tavasisi AS aukstesniojoje samoneje...man tai nauja, tad nesu tikra ar sugebeciau suvokiamiau tai paaiskinti, bet jauciu jog tu ir pati zinai apie ka tas gimdymas...siek sviesos :heart
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#77225 sapnavau tamsa, mano rankos lipnios.. siltos.. Buvo ziema, iseinu kur yra sniego, ziuriu rankos kruvinos iki alkuniu.. valausi jas su sniegu.. Jutau net skoni, turbut ir veidas buvo kruvinas.. Tryniau ilgai, ziuriu dar kazkoks zmogus salia ta pati daro.. nespejau pamatyti veido, buvo tamsu ir sapnas baigesi.. (kraujas buvo ne mano)
Parašė egle
#77732 sapnavau, kad visa nakti vaikstau su maza mergyte po parduotuves,knygynus,kur daug labai mielu ir jaukiu dalyku. po to supratau,kad atejo laikas su ja atsisveikinti, pasilenkiau prie jos,ji apkabino mane,pabuciavo-ir toks idomus jausmas mane apeme,kad ji mano busimas vaikas,kurio dar nepazistu. tada sakau:koks tavo vardas? - Patricija.-pasake mergyte. ir atsibudau. visa diena vaikstau su tuo jausmu ir ilgesiu,apie kazka kame tustuma realybeje.
antra karta gyvenime sapnuoju,kad turiu vaika...pirma karta pries du metus sapnavau berniuka,kuri nesiojausi ir jausmas atsibudus toks pats,kaip po siandienio sapno.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#77847 Labai keistas mano sapnas : Sapanavau kad esu moteris (mergina) kuri prikauso labai dideliai šeimai . Jos tėvas yra labai turtingas ir jis pagalvojo kad jo dukra susirado vaikiną . O ji pati nežino ar susirado vaikiną . Tylėjo ir nieko nesakė kaip ir neigė kaip ir ne . Dar tėvas pasakė kad nusipirko lenktininį motocilą aš nepatikėjau kadkodėl , nes tai ne jo tipas .. Visi nuėjom miegoti . Toje didelėje šeimoje buvo labai daug žmonių , kačiu ir suniukų . Regis tėvas(turtingas žmogus kuriam viskas priklausė) pažiūrėti ar nieko nėra lyg kas susjudėjo . Pas kui jį atsekė katė lyg būtų pasį į leopardą .. O ten apačioje buvo mažo ugio šunukius kuris nemiegojo su savo visa šeima , toks silpnas ir su labai geromis akimis . Tada aš tarsi persikunijau į tą suniuką . Kai susnkiukas pažvelgė aukštin matydamas tata pagalvojo kad jam riesta bus . Staiga to šuniukio vietoje atsirtadau aš tarsi išlindau iš šuniško pavidalo , mane puolė ta pati katė tik atrodė kad ji 5 kartus didesnė . Jį mane sužei apdraskė visą mano kūną paliko stipres žaizdas , bet skausmo nejaučiau .. Tada supratau kad aš su ją kovoti nesugebėsiu , jos valdyti irgi . taip pat ir kartu su ja eiti .. Tai pats nusprendžiau kad aš pats turiu būti tarsi katė .. Tuo metu kai padariau tokią išvadą tose vietose kur buvo žaizdos ėmė želti katės kailis .Tada tapau pusiau žmogus pusiau katė .. Supratau kad galiu rinktis , valdyti savo sapnus . sapno pabaiga
ParašėTomash
#79153 sapnavau jog esu mokslininkas, buvau labai protingas, kaip priedanga turejau drabuziu parduotuve, kurioje dirbo visa mano seima visus buvau ikalbejas baigti dizaineriu kursus tai parduotuve klestejo.. poto nukeliavau i praeiti, kur gyvenu atkeliavau, jojau ant arklio, prijojas savo mokykla pamaciau ant arkliu jojancius gaidzius be galvu tada as suzverejau ir tapau liutu ar tai tigru ir pradejau nevaldomai begioti ir riaumuoti...
Parašėnegative
#79154 Sapnavau kad turiu labai labai ilgus kaštoninius plaukus ir jie garbanoti, ploni. :bloga
Parašė egle
#79160 hm, ir vel neiskaitau simbolikos sapno. sapnavau, kad mano desines rankos nykscio pagalvele labai didele, pastebejau, kad nagas kairej pusej truputi atsilupes, patraukiau uz jo ir taip lengvai viena juostele nago nuplyso, o kartu ir visa oda, kuri denge nyksio pagalvele. ir tada, nukrito visa nykscio pagalvele, kuri pasirodo, ne is raumens sudaryta, o is kempines, ji buvo kazkuo persigerus, sutrukinejusi, labai standi,atrodo, kad kelios tonos kazkokio skyscio ten buvo susigere: zalio, juodo,geltono. tada pasidejau ta kempine ant palanges, nedrisdama prisiliesti prie nykscio tokio palengvejusio ir su nauja oda. atejusiems draugams rodziau ir sakiau, cia mano nykstys, po oda buvo tokia kempine, kai pameme i rankas ja mano sese, ta kempine jau buvo sausa ir suluzo i kelias dalis.
dabar sedziu, ziuriu i savo nyksti ir galvoju... ka nesiojuosi jame?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
Tomash rašė:sapnavau jog esu mokslininkas, buvau labai protingas, kaip priedanga turejau drabuziu parduotuve, kurioje dirbo visa mano seima visus buvau ikalbejas baigti dizaineriu kursus tai parduotuve klestejo.. poto nukeliavau i praeiti, kur gyvenu atkeliavau, jojau ant arklio, prijojas savo mokykla pamaciau ant arkliu jojancius gaidzius be galvu tada as suzverejau ir tapau liutu ar tai tigru ir pradejau nevaldomai begioti ir riaumuoti...

O aš jau galvojau, kad man fantastika sapnuojasi kartais :D

Išanalizuot nemoku, bet siužetas geras, super :D
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Tomash rašė:sapnavau jog esu mokslininkas, buvau labai protingas, kaip priedanga turejau drabuziu parduotuve, kurioje dirbo visa mano seima visus buvau ikalbejas baigti dizaineriu kursus tai parduotuve klestejo.. poto nukeliavau i praeiti, kur gyvenu atkeliavau, jojau ant arklio, prijojas savo mokykla pamaciau ant arkliu jojancius gaidzius be galvu tada as suzverejau ir tapau liutu ar tai tigru ir pradejau nevaldomai begioti ir riaumuoti...

Ne koki tavo prisiminimai apie mokyklą. Gaidžiai ir dar be galvų :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovo.dukra.
#79241 Sapnavau, kad bėgau su era gaudyti dramblių, bet niekaip negalėjom praeiti pro tvoras ir purvynus... todėl jie pabėgo...
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#80416 Sapnavau kad turiu du brolius dvinius vienas nelaibai geras prasizengė istatymams kitas aukštai iškėlęs galvą ( doras ir stiprus žmogus ) , o aš buvau tiesiog aš . Ir taip mes abu padėjom pabėgti šiam broliui nuo teisėsaugos . Tas negeras brolis pabėgo į mano tėvo gimtinę , ten radau jį besimaudanti nedideliam bet labai skaidriam vandinyje ..Ir aš šokau į ta vandinį . prasižengęs brolis išlipo iš vandens o aš nutariau dar panardyti . Benardant pamačiau kažkoki boltumą ten pasirodė kad gyvatė , aš nuo jos jau bėgsiu o mano kuna nesuūregovao taip geitai kaip mano mintis ir ji man įgėlė į krutinę .. Pasižiūrėjau telefonas veikia nors ir sušlapo . Liepiau prasižengusiam broliui iščiulpti iš mano krutinės nuodus jis taip ir darė .. Kuo jis daugiau čiulpė kuo aš daugiau spaudžiau tą vietą tuo jį didėjo. Tada atėjo sena moteris ir sakė kad tuoj padarys priešnuodį .. Aš jos sename namuke kažko ieškojau , varščiau visas spineteles. antras mano brolis nepasirodė
Kazkokiu tai budu tu sugebi sapnuoti samoningai, nors tuo nesinaudoji.Skaidrus vanduo yra aiskiausiai susivokimas situacijoje. Gyvate tera nieksiskumo ir apgaules simbolis sioje sapno dalyje.Tave tai suzeide, bet pasamoneje tu susigaudei jog tai neta gyvybiskai svarbu ir paleidai situacija, kas tave tik isgelbejo is susidariusios situacijos
Vartotojo avataras
Parašė naintyna
#81356 o as sianakti sapnavau pussesere,jos mama ir drauga (kurio nemegstu net nezinau kodel) mes buvom turguje. buvo naktis bet kazkoks vyras prekevo darzovemis ir vaisais,daugiau zmoniu nebuvo... ir as labai daug isleidau pinigu. as pati visko dejausi ir jis is akie sman sako 150lt. as jau padaviau 140lt ir ieskojau daugiau,bet jis man sako uzteks ir dar 20lt atidave,bet man atrode kad as isleidau 110lt.... zodziu tik as tokios pievas galiu sapnuoti ;duchai
Vartotojo avataras
Parašė naintyna
#81359 o ana nakti sapnavau drauge savo gera,klasioke. jos jau menesi nemaciau. buvo daug zmoniu, mane kazkas buvo apkabines bet as kai ja pamaciau irgi norejau apkabinti... tiesiau rankas bet ji buvo nusiskukus net i kita puse ir stovejo salia manes.
kita diena ji man pasakojo kad ji mane spamavo kad mes susitikom ir stipriai pasikabinom....
man si tie sapnai keisti pasirode...
gal kas zino ka reiskia?