Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#86615 Štai ir sulaukė O.O

Tik ką sapnavau, kad esu laivas. Bet vienu metu ir jo keleivis. Manyje buvo baseinas, labai aukštas. Jame plaukiojo mažas pilkas žąsiukas. Viena iš keleivių norėjo jį užmušti, nes neva, jis mums pavojingas. O aš tarsi žaidžiau dvigubą žaidimą ir visaip mėginau jį nuo jos apsaugoti.
Keistas jausmas būti laivu o.O
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
era rašė:Štai ir sulaukė O.O

Tik ką sapnavau, kad esu laivas. Bet vienu metu ir jo keleivis. Manyje buvo baseinas, labai aukštas. Jame plaukiojo mažas pilkas žąsiukas. Viena iš keleivių norėjo jį užmušti, nes neva, jis mums pavojingas. O aš tarsi žaidžiau dvigubą žaidimą ir visaip mėginau jį nuo jos apsaugoti.
Keistas jausmas būti laivu o.O

Era, esi pereinamajame laikotarpyje.Protu bandai suvokti tai, ka sirdis jaucia ir jautiesi kaip tas pilkas zasiukas...su visais bet atskirai, minioje, bet vienisa - lauksim kol apsiplunksnuosi ir tada paaiskes, kad esi gulbe =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#86824 Jau kelinta karta sapnuoju seimininku pas kuriuos gyvenu vaika....realiai jis tik kelis zodzius normaliai pasako,bet sapnuose sneka....
Dar sapnavau kad man zinute buvo pranesta apie vieno zmogaus mirti,paskui tai ir forume perskaiciau....
Sapnuoju ir vel daug ir keistai...matyt teks i sasiuvini susirasineti....o paskui tau darbelio duoti =)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#86843 sapnavau balta maza kaciuka..kuri turejau saugoti nuo visu nes ji norejo visi uzmusti..tai musiau draugus kad tik to kaciuko neliestu..dar maitinau ji ir girdziau...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Laukinuke rašė:Jau kelinta karta sapnuoju seimininku pas kuriuos gyvenu vaika....realiai jis tik kelis zodzius normaliai pasako,bet sapnuose sneka....
Dar sapnavau kad man zinute buvo pranesta apie vieno zmogaus mirti,paskui tai ir forume perskaiciau....
Sapnuoju ir vel daug ir keistai...matyt teks i sasiuvini susirasineti....o paskui tau darbelio duoti =)

As jauciu jei tu kasdien sukalbetum bent po 3 Sveika Marija ir 10 Teve musu, tavyje atsivertu gludintys ekstrasensoriniai gebejimai.Jie uzslopinti dabar vidinio nerimo, baimes, nepasitikejimo ir aplinkiniu zmoniu nuomoniu...
O kudykiai su mumis bendrauja telepatiskai, tik mes nesuprantam...todel nenuostabu, jog kalba sapne
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:sapnavau balta maza kaciuka..kuri turejau saugoti nuo visu nes ji norejo visi uzmusti..tai musiau draugus kad tik to kaciuko neliestu..dar maitinau ji ir girdziau...

Sunku pasakyti, kodel taip atkakliai gini savuosius sunkus savajame gyvenime...siuo atveju aiskiai atsiskleidzia pasakymas - turim tai, ka patys sutveriam...
Parašė egle
#87028 Aciu, uz labai taiklius paaiskinimus. Medziagos pamastymams apsciai. Stiprybes, tau, Zuvele :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:Aciu, uz labai taiklius paaiskinimus. Medziagos pamastymams apsciai. Stiprybes, tau, Zuvele :flo

Pazadu, kol visi drauge, busiu stipri... dekui jums visiems uz galimybe augti ir tvirteti

:jap
Vartotojo avataras
Parašė era
#87528 Prisimenu tik epizodą.. Neprisimenu, kaip pakluvau į tokią patalpą, kurios dvie sienos iš keturių buvo plytinės, o išėjimo sienos-su grotom. Na,kaip kanalizacijoj būna. Aš kažkokiu būdų ten patekau kaip ir į spąstus. Kažką kalbėjau su žmogum, jis man išdėstę kažkokias sąlygas ir grąsino, kad taip čia ir numirsiu. Išėjo. Likau viena. Pradėjo sparčiai kilti oro temperatūra. Pasirodo, oro kondicionieriai pūtė karštą ora. Per porą minučių temperatūra pakilo taip, kad kvėpuoti darėsi neįmanoma. Susiradau kažkokią vietelę, kur tie karšto oro srautai manęs nepasiekė. Vienas kondicionierius buvo prie išėjimo grotų iš vidaus, o kitas-prie įėjimo grotų į laisvės pusės. Tai aš įsitaisiau maždaug trečdalio patalpos linijos prie sienos. Paskui man įmetė kažkokį žmogų, kurį turėjau nužudyti, bet mes susivienijom ir kažkaip ištrūkom. Išrūkom į smėlynus, berods... Daugiau nepamenu o.O
ParašėTomash
#87540 jau menesi sapnuoju, kad man sunku vaikscioti ar isvis negaliu paeiti dazniausiai sapnuoju jog negaliu eiti del kaires kojos, ji nesilanksto buna kaip paralizuota arba sustingusi ir taip labai daznai sapnuoju :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:jau menesi sapnuoju, kad man sunku vaikscioti ar isvis negaliu paeiti dazniausiai sapnuoju jog negaliu eiti del kaires kojos, ji nesilanksto buna kaip paralizuota arba sustingusi ir taip labai daznai sapnuoju :bloga

Mane begalo dziugina tavo judejimas pirmyn...
Tomash, kaireje zmogaus kuno puseje teka moteriskoji energija.,Kojos mus nesa per gyvenima, kojos mus laiko stovinicus, jos simbolizuoja ir yra atsakingos uz judejima pirmyn, atgal arba ratais, kas daznam is musu nutinka.Tavuoju atveju jei surasi priezastis, kas tave pririsa per moteriskaja energija prie zemes ir sukelia skausma, manau, jog sulauksi ir pokyciu, ka as vadinu virsmu...Puikus sapnai, nesijaudink,skasumas tai zenklas, kad kazkas ne tvarkoje, tad tavo pareiga surasti ir issiaiskinti kas tai yra
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#87683 Sianakt sapnavau ,kad vaziavau masina pagrindiniu keliu ir issuko priesais mane ''fura '' ir as visiskai nestabdziau ir trenkiausi i ja ,po avarijos nenukentejau ,bet apsimeciau kad esu suzeista atseit gulejau be samones,zmones aplink visi vaiksciojo bet i mane jokio demesio nekreipe ,kad suteikt pagalba,niekas nekviete nei greitosios nei policijos,o as gulejau toj suknezintoj masinoj ir galvojau ka pasakys vyras del masinos
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sianakt sapnavau ,kad vaziavau masina pagrindiniu keliu ir issuko priesais mane ''fura '' ir as visiskai nestabdziau ir trenkiausi i ja ,po avarijos nenukentejau ,bet apsimeciau kad esu suzeista atseit gulejau be samones,zmones aplink visi vaiksciojo bet i mane jokio demesio nekreipe ,kad suteikt pagalba,niekas nekviete nei greitosios nei policijos,o as gulejau toj suknezintoj masinoj ir galvojau ka pasakys vyras del masinos

Tai kur savajame gyvenime apsimetineji, Oksana? lol
O kas jei islys yla is maiso? Ka tada darysi? lol juokingas sapnas
Vartotojo avataras
Parašė era
#87809 O mano sapnas?.. :(
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#87815 Tai kur savajame gyvenime apsimetineji, Oksana? lol
O kas jei islys yla is maiso? Ka tada darysi? lol juokingas sapnas[/quote]
Apsimetineju pries artimuosius visus ,kad su manim yra viskas puiku,einu su kauke ,nes nebenoriu ju liudinti ,nervinti ir taip jau jie prisikentejo per ana mano krize