Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#90367 sapnavau, kad mane partrenkė girtas genys :-(
ką tai galėtų reikšti?

aš čia rimtai, jei ką...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:sapnavau kad perku dovana savo draugei,tai buvo zalias ,labiau salotinis rankinukas,toks paprastas ir su gelytem,i ji dejau pliusini suniuka kuris taip pat buvo salotinis o ausys buvo tamsesnes zalios spalvos...

Atsiprasau, svenciu surmulyje praziopsojau spnelius - zalia spalva simbolizuoja gyjima.Suniukas aiskinamas kaip sugebejimasi, talentai, gabumai:) Daug zadanti simbolika =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:sapnavau, kad mane partrenkė girtas genys :-(
ką tai galėtų reikšti?

aš čia rimtai, jei ką...

Vienu ar kitu atveju nezinau ka reiskia genys, bet goirtumas visada simbolizuoja nesusivokima, nesusigaudyma ir neaiskuma bei stabilumo ir balnaso trukuma.Gal tiesiog koks periodas?
Vartotojo avataras
Parašė linn
#93806 sapnavau kad miegu su dabartiniu savo draugu,ir pamaciau kad prie lovos stovi vyras,juodos kelnes su geltonais dryziais is sonu,tas vyras mano draugo mires senelis,sapne supratau kad jis vaiduoklis ir pasakiau drauga kad jis mane apkabintu nes man labai baisu...mano draugas pasake kad jam sudiege sirdi...sapnas baigesi
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
linn rašė:sapnavau kad miegu su dabartiniu savo draugu,ir pamaciau kad prie lovos stovi vyras,juodos kelnes su geltonais dryziais is sonu,tas vyras mano draugo mires senelis,sapne supratau kad jis vaiduoklis ir pasakiau drauga kad jis mane apkabintu nes man labai baisu...mano draugas pasake kad jam sudiege sirdi...sapnas baigesi

Linn, paglvosiu ka cia prisapnavusi, siandien , pries pilnati, tikgulys mane suemes, tai nenoriu fantazuoti, o pajusti kolkas nepavyko.Buna, kad astralinis pasaulis priarteja prie musu, tada sapnuose lankosi mirusiu zmoniu simboliai...IDomiau tos geltonos juosteles ant kelniu, nes ne kiekvienas tokias ir devi...Dar - tas dieglys sirdiyje, gal dar ka prisiminsi?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93875 aš sapnavau savo du labai gerus draugus, vienas is ju yra muzikantas. sapnavau, kad esu koncerte jo. pilna zmoniu, bet visi visiskai vienodi ir pilki, kaip negyvi. aš stoviu atsirėmus į didžiulę koloną ir stebiu koncertą. staiga iš kažkur atsiranda tas antrasis draugas, ir paima mane už rankos, o nuo scenos nulipa pirmasis ir paima mane uz kitos. antrasis sako: eik su juo, nes jis eina.... ir as labai noriu eiti su juo, nors zinau, kad jis eina i maza tamsu ir purvina kambareli, pilna tusciu buteliu, nuoruku, purvinu rubu, ir tas noras toks stiprus, kad atrodo, jog mano kojos pačios prieš mane valia eina su juo. bet kažkas viduje man sako ne. turi likti ir atlikti savo pareigas. ir as su liudesiu paklustu tam grieztam vidiniam balsui. ir lieku prašmatnioje saleje su didziulemis kolonomis ir koncertu. tada prabundu.
Vartotojo avataras
Parašė linn
Auksinezuvele rašė:
linn rašė:sapnavau kad miegu su dabartiniu savo draugu,ir pamaciau kad prie lovos stovi vyras,juodos kelnes su geltonais dryziais is sonu,tas vyras mano draugo mires senelis,sapne supratau kad jis vaiduoklis ir pasakiau drauga kad jis mane apkabintu nes man labai baisu...mano draugas pasake kad jam sudiege sirdi...sapnas baigesi

Linn, paglvosiu ka cia prisapnavusi, siandien , pries pilnati, tikgulys mane suemes, tai nenoriu fantazuoti, o pajusti kolkas nepavyko.Buna, kad astralinis pasaulis priarteja prie musu, tada sapnuose lankosi mirusiu zmoniu simboliai...IDomiau tos geltonos juosteles ant kelniu, nes ne kiekvienas tokias ir devi...Dar - tas dieglys sirdiyje, gal dar ka prisiminsi?

sapne pagalvojau kad as ir vel matau vaiduokli,kad as juos jauciu,ir jie pasirodo tik man,ta akimirka kai jis pasirode prie musu lovos as buvau padejus galva draugui ant pilvo ir istiesus rankas kvieciau ji mane apkabinti,beje vaiduoklis virsutiniu rubu neturejo tai matesi pilvas,draugui sapne sudiege sirdi kai as nuvau atsitraukus nuo jo...tai viskas kas buvo sapne nes sapnus prisimenu visada beveik viska gerai...
Parašėnegative
#93894 Sapnavau, kad nusikirpau plaukus ir laikiau juos visus delne. Dar sapnavau, kad man prasivėrė spenelis ir ėmė bėgt kraujas, ir dar sapnavau, kad gydytoja mane pamylėjo su kažkokia šlanga, tipo procedūra tokia.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#94786 Sapnavau sianakt ,kad dalyvavau realybes sou =) Lyg reikejo eit i pacius baisiausius pastatus ,keliausi su stikliniu liftu i 1000 -aji auksta ,ir tokia stipri baime buvo ,kad as alpau ir vemiau,paskui is jo isejus kitas salia didelis pastatas pradejo griuti,mes pradejom saukti ,kad visi trauktusi ,bet apgriuvo kiek ir sustojo tada puoliau skambint artimiesiems kur jie randasi ar saugus ir staiga nugriuvo visas pastatas ir darbininkas tvarkes ji zuvo.(nezinau ar aiskiai cia susapaliavau)
Vartotojo avataras
Parašė era
#94787 O aš šiąnakt sapnavau, kad mama liepė pakurti krosnį. Jos prižiūrima prisirinkau į glėbį daug daug malkų, atidarau krosnies dureles, o ten jau dega. Labai graži, kaitri ugnis. Įdėjau dar tris malkas ir uždariau :) Likusį glėbį tiesiog šalia padėjau.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#96190 Sapnavau, sapnavau, kad mėnulyje buvau... mačiau ten kalnus ledų, upes limonado... o alaus jūroje buvo daugybė sūrio salų, kuriose ganėsi riebios dešrelės... =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#96367 Mmm.. papasakok dar.. :D :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#96685 jau daug kartų sapnavau, kad einu ratais aplink vilniaus katedra, nes niekaip nerandu kelio, vedančio į senamiestį, kuriuo bepasukčiau, jis tik apveda ratu arba nuveda į aklavietes, kurios baigiasi baisiais šiukšlynais.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Agni rašė:jau daug kartų sapnavau, kad einu ratais aplink vilniaus katedra, nes niekaip nerandu kelio, vedančio į senamiestį, kuriuo bepasukčiau, jis tik apveda ratu arba nuveda į aklavietes, kurios baigiasi baisiais šiukšlynais.

Atsakymas antroje dalyje

(pasiekus puslapiu limita, tema uzrakinta.)