- 2008 12 20, 16:35
sapnavau, kad mane partrenkė girtas genys :-(
ką tai galėtų reikšti?
aš čia rimtai, jei ką...
ką tai galėtų reikšti?
aš čia rimtai, jei ką...
Make a change kill yourself
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
linn rašė:sapnavau kad perku dovana savo draugei,tai buvo zalias ,labiau salotinis rankinukas,toks paprastas ir su gelytem,i ji dejau pliusini suniuka kuris taip pat buvo salotinis o ausys buvo tamsesnes zalios spalvos...
parijas rašė:sapnavau, kad mane partrenkė girtas genys :-(
ką tai galėtų reikšti?
aš čia rimtai, jei ką...
linn rašė:sapnavau kad miegu su dabartiniu savo draugu,ir pamaciau kad prie lovos stovi vyras,juodos kelnes su geltonais dryziais is sonu,tas vyras mano draugo mires senelis,sapne supratau kad jis vaiduoklis ir pasakiau drauga kad jis mane apkabintu nes man labai baisu...mano draugas pasake kad jam sudiege sirdi...sapnas baigesi
Auksinezuvele rašė:linn rašė:sapnavau kad miegu su dabartiniu savo draugu,ir pamaciau kad prie lovos stovi vyras,juodos kelnes su geltonais dryziais is sonu,tas vyras mano draugo mires senelis,sapne supratau kad jis vaiduoklis ir pasakiau drauga kad jis mane apkabintu nes man labai baisu...mano draugas pasake kad jam sudiege sirdi...sapnas baigesi
Linn, paglvosiu ka cia prisapnavusi, siandien , pries pilnati, tikgulys mane suemes, tai nenoriu fantazuoti, o pajusti kolkas nepavyko.Buna, kad astralinis pasaulis priarteja prie musu, tada sapnuose lankosi mirusiu zmoniu simboliai...IDomiau tos geltonos juosteles ant kelniu, nes ne kiekvienas tokias ir devi...Dar - tas dieglys sirdiyje, gal dar ka prisiminsi?
Agni rašė:jau daug kartų sapnavau, kad einu ratais aplink vilniaus katedra, nes niekaip nerandu kelio, vedančio į senamiestį, kuriuo bepasukčiau, jis tik apveda ratu arba nuveda į aklavietes, kurios baigiasi baisiais šiukšlynais.