Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
lakstute rašė:sapnavau, kad esu bažnyčioje ir dalyvauju mišiose, jose daug žmonių ir kunigų. Kaži ką tai galėtų reikšti ?

Tai labai stiprus ir teigiamas energetiskai sapnas.Pirmiausia tai simbolizuoja tavo paieskas savojo Dievo, vidinio as, harmonijos ir salycio su pasamone.Kadangi baznycioje buvo daug zmoniu, akyvaizdu, jog tau truksta asmenines erdves ir asmeninio laiko.Skirk laiko sau, visiskai ir isimtinai tik sau. Saunu, akyvaizdus progresas:)
Parašėlakstute
Auksinezuvele rašė:
lakstute rašė:sapnavau, kad esu bažnyčioje ir dalyvauju mišiose, jose daug žmonių ir kunigų. Kaži ką tai galėtų reikšti ?

Tai labai stiprus ir teigiamas energetiskai sapnas.Pirmiausia tai simbolizuoja tavo paieskas savojo Dievo, vidinio as, harmonijos ir salycio su pasamone.Kadangi baznycioje buvo daug zmoniu, akyvaizdu, jog tau truksta asmenines erdves ir asmeninio laiko.Skirk laiko sau, visiskai ir isimtinai tik sau. Saunu, akyvaizdus progresas:)

del slaiko sau - tai man jo truksta

aciu B) :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Auksinezuvele rašė:
oksana rašė:Sapnavau ,kad buvo kazkieno vestuves lyg ir brolio,o as niekur negavau issinuomot sukneles ,kur tik eiciau vis sako ,kad per velai atejai jau visos isnuomotos,nors nauji zmones eina ir jiems siulo tuos rubus

Labai daznai sapnuose pasirodanti simbolika.Metafiziskai aiskinant simbolius - brolis yra PASAMONE, vestuves yra pasizadejimas visam likusiam gyvenimui.Rubai simbolizuoja musu paciu paziuras i pasauli ir santyki su juo.
Kadangi esi linkusi vertinti, nes vadovaujies protu, su pasamone tau ne kaip sekasi -negauni tinkamu rubu, tai akyvaizdziai galima daryti isvadas, jog gyveni pastovioje baimeje vidujai, kas ir trukdo keisti poziuri i save, i gyvenima, i santykius ir i pacia liga

Aciu Auksine Zuvele ,kaip visada idomiai isklausyt ka protingo pasakys protingi zmones =) :flo
Parašė Praeive
#32928 ..ištiko stiprus sapnas...
Aš esu bažnyčioje, (mieloje Bernardinų bažnyčioje, kurioje visada randu sau atgaivą ir gerumą, kurioje stipriai pasistūmėjau iš depresijos), ir iš už kolonos mane pakviečia prieiti vaikinas, aš prieinu, jis paima mane už rankų ar tai kojų, jis laiko mane už rankų ir perverčia mane kūlvirsčiu, ten yra kažkokia pakiluma, bet aš nežinau, kuris iš mūsų yra aukščiau-aš ar jis, bet jis laiko mane ir perverčia, kažkurį laiko tarpą aš regiu bažnyčios erdvę iš viršaus, spėja prabėgti mintis-o ką mano aplinkiniai matydami kūliavirstį bažnyčioje? Kūlvirstis įvyksta, kaip jis tai padaro? Grįžtu į savo vietą, ieškau jos, ir nebematau savo rankinuko, jo nėra, taip, tikrai sėdėjau čia, bet rankinuko tai nėra, apeinu dar kelias vietas, galbūt aš susimaišiau kur sėdėjau, bet rankinuko nerandu, jį pavogė, mano mintis tik viena-jį pavogti galėjo tik šis vaikinas, jis tyčia sugalvojo tokį triuką ir tada pavogė. Man žiauriai gaila pinigų, dokumentų, visko, kas ten buvo, (toks jausmas, kad tame rankinuke buvo didžiulė dalis mano gyvenimo, ir dabar to nebėra,ne pirmas sapnas su pavogtom materialinėm vertybėm, atsikartojantis aidas iš realios situacijos, kurią sugebėjau šviesiai priimti, ir pinigai grįžo). Tada aš prabundu, apsidžiaugiu, jog tai sapnas, arba neprabundu, o pačiame sapne suvokiu, jog sapnavau. Ir po to regiu kadrą-šalia manęs atsisėda tas pats vaikinas, jis šypsosi, gal rodo kažkokius kontakto ženklus, suprantu, kad apsirikau-kad jis niekuo dėtas dėl pavogtosios tokios didžiulės ir brangios dalies mano gyvenimo.

Mano pamąstymai: mano svarbus vyriškis paskambino rytą po sapno, ir taip, po to skambučio aš pasijutau kaip Taro "Pakabintasis", tikras kūliavirstis bažnyčioje. Galbūt šis sapnas kažkaip susijęs su mano santykiu su katalikiškomis apeigomis, svarstymu apie išpažintį, ar buvo nuodėmė tai, ką darėme mes. Ir su praradimais bei jų atsakomybe.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#33022 Sianakti sapnavau ,kad po namu plaukioja labai didele baisi zuvis,ir labai garsiai pliuskedavo,galiausiai kai kazkoks vyras artai brolis ar vyras ja pagavo, pavirto i zmogu, i vyra,ir sake ,kad norejo jis mane nuzudyti,kad skandinti norejo mane
ParašėTomash
#33028 sapnavau jog mano namo2 puse isikrauste sekta (namas padalintas i 2 dalis) tai pastebejas skambinau i policija taciau man pareiske jog cia viskas legalu ir galima, pasakiau, kad surinksiu rajono parasus del iskraustymo ju. padejau rageli nuejau pas juos o jie ten jau kazkokiais suldu buldu uziimineja bandziau isprasyti bet nesigavo isejau trumpam, gryztu vel pilna pensininku einanciu i ten ir vos pro juos prasispaudziau emiau saukti jog tai sekta
tada ju lyderis paiimeme kazkoki ju naki uz nepaklusnuma sugebejo i klampinti i smeli iki kaklo ir poto isvis panardinti jame... prasidejo masines riauses..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Praeive rašė:..ištiko stiprus sapnas...
Aš esu bažnyčioje,
Bet koks baznytines instancijos ivaizdis aiskinamas, kaip zmogaus dvasingumo busena.
(mieloje Bernardinų bažnyčioje, kurioje visada randu sau atgaivą ir gerumą, kurioje stipriai pasistūmėjau iš depresijos), ir iš už kolonos mane pakviečia prieiti vaikinas,
Akyvaizdiziai tai tavosios pasamones simbolis.Kas man yra idomu tai tas faktas, jog jauciu stipria asmenybe - EGO
aš prieinu, jis paima mane už rankų ar tai kojų, jis laiko mane už rankų ir perverčia mane kūlvirsčiu, ten yra kažkokia pakiluma, bet aš nežinau, kuris iš mūsų yra aukščiau-aš ar jis,
Bet kas dar idomiau, jog tavo samoningumas taip pat labai akyvaizdus ir aukstas, tad visiskai suprantamas tas faktas, jog kulversciui tu esi pasiruosusi ir is to jog atsiranda pojutis, jog kartais tu, o kartais jis auksciau rodo tavo pastangas susibalansuoti .
bet jis laiko mane ir perverčia, kažkurį laiko tarpą aš regiu bažnyčios erdvę iš viršaus, spėja prabėgti mintis-o ką mano aplinkiniai matydami kūliavirstį bažnyčioje? Kūlvirstis įvyksta, kaip jis tai padaro? Grįžtu į savo vietą, ieškau jos, ir nebematau savo rankinuko,
Rankinukas simboliskai aiskinama kaip "gyvenimo bagazas" , rankinuko turinys rodo, jog tau begalo svarbu tavo asmenybe, taip pat ryskus poreikis kontroliuoti gyvenimiskas situacijas, kas beja visada eina koja kojon su stipria asmenybe/EGO.

jo nėra, taip, tikrai sėdėjau čia, bet rankinuko tai nėra, apeinu dar kelias vietas, galbūt aš susimaišiau kur sėdėjau, bet rankinuko nerandu, jį pavogė, mano mintis tik viena-jį pavogti galėjo tik šis vaikinas, jis tyčia sugalvojo tokį triuką ir tada pavogė. Man žiauriai gaila pinigų, dokumentų, visko, kas ten buvo, (toks jausmas, kad tame rankinuke buvo didžiulė dalis mano gyvenimo, ir dabar to nebėra,ne pirmas sapnas su pavogtom materialinėm vertybėm, atsikartojantis aidas iš realios situacijos, kurią sugebėjau šviesiai priimti, ir pinigai grįžo). Tada aš prabundu, apsidžiaugiu, jog tai sapnas, arba neprabundu, o pačiame sapne suvokiu, jog sapnavau. Ir po to regiu kadrą-šalia manęs atsisėda tas pats vaikinas, jis šypsosi, gal rodo kažkokius kontakto ženklus, suprantu, kad apsirikau-kad jis niekuo dėtas dėl pavogtosios tokios didžiulės ir brangios dalies mano gyvenimo.

Mano pamąstymai: mano svarbus vyriškis paskambino rytą po sapno, ir taip, po to skambučio aš pasijutau kaip Taro "Pakabintasis", tikras kūliavirstis bažnyčioje. Galbūt šis sapnas kažkaip susijęs su mano santykiu su katalikiškomis apeigomis, svarstymu apie išpažintį, ar buvo nuodėmė tai, ką darėme mes. Ir su praradimais bei jų atsakomybe.

:flo nesirupink, visa kas nutinka, nutinka ne veltui:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sianakti sapnavau ,kad po namu plaukioja labai didele baisi zuvis,ir labai garsiai pliuskedavo,galiausiai kai kazkoks vyras artai brolis ar vyras ja pagavo, pavirto i zmogu, i vyra,ir sake ,kad norejo jis mane nuzudyti,kad skandinti norejo mane

Tai simbolizuoja emocijas, pagrinde nepagrysta BAIME del kazko.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:sapnavau jog mano namo2 puse isikrauste sekta (namas padalintas i 2 dalis) tai pastebejas skambinau i policija taciau man pareiske jog cia viskas legalu ir galima, pasakiau, kad surinksiu rajono parasus del iskraustymo ju. padejau rageli nuejau pas juos o jie ten jau kazkokiais suldu buldu uziimineja bandziau isprasyti bet nesigavo isejau trumpam, gryztu vel pilna pensininku einanciu i ten ir vos pro juos prasispaudziau emiau saukti jog tai sekta
tada ju lyderis paiimeme kazkoki ju naki uz nepaklusnuma sugebejo i klampinti i smeli iki kaklo ir poto isvis panardinti jame... prasidejo masines riauses..

Neziurint didelio emocinio chaoso, tavyje stiprus rysys proto su pasamone.Del vidines agresijos yra atsirades poreikis asmeninei erdvei.Kazkas aplinkoje tave erzina ir tu nesugebi atsitraukti ir nereaguoti ir vietoje to, imi perleidineti per save.Minia simbolizuoja poreiki asmeninei erdvei ir poilsiui.
Zinai kas idomiausia? Tai yra tai, jog mes mano jog pasaulis pries mus, bet tiesa yra tai, jog mes sukylame pries pasauli...o bereikalo
Parašė Praeive
#33220 Ačiū, auksinežuvele, kontrolės tema, na taip, štai kabliukas, už kurio aš vis pasikabinu....
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#33248 O ka reiskia kai as sapnavau savo maciute mirusia kuri guli lovoje ir verkia, o man gaila jos? kazkaip pries sventes visad panasius sapnus sapnuoju...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
LinaS rašė:O ka reiskia kai as sapnavau savo maciute mirusia kuri guli lovoje ir verkia, o man gaila jos? kazkaip pries sventes visad panasius sapnus sapnuoju...

Tokie sapnai simboliskai retai aiskinami.
Kadangi sunku netekti artimu mums zmoniu, su kuriais mus sieja emociniai rysiai, pries sventes dazniausiai sapnuojame juos del to, jog gyvenime praleidziame kartu su jais laika metiniu svenciu metu,o metines sventes yra butent toks laikas kai mes susirenkame draugen ir noromis nenoromis prisimenam jau isejusius....

Jautresni ir giliai pazeidziami zmones retai sugeba uzbaigti gedejimo procesa, nes pritrukstama laiko, nes gyvenimas nelaukia... asmeniskai mane tas labai jaudina ir skaudina.Ir tai dazniausia nutinka vyrams.
Pagalvok, gal tau reikia tiesiog leisti sau isjausti ta netekti, isgyventi dar karta ir paleisti ta vidini prisirisima, kuris gali buti daline priezastis negalavimo, vadinamo depresija.Juk jau ir pats pavadinimas tereiskia "suspaudimas"
Parašė egle
#33539 Auksine Zuvele, kadangi tobulai aiskini sapnus, tai dar viena atnesiu i Tavo ausis...

yra vienas vaikinas, kuris man labai patinka.

SAPNAS: ateinu pas ji i kambari. Jis guli lovoje, ant lovos krasto sedi jo draugas. Vaikstineja aplinkui merginos. Tada as jam sakau: as noriu taves paklausti vieno klausimo, ar mes galime pasikalbeti. As norejau likti su juo dviese. ir issiaiskinti apie tai ar jausmai, kuriuos turiu jam yra tik mano, ar ir jis turi apie mane kazkokius jausmus. Bet man net neprasiziojus jis pasake: as zinau atsakyma dar neisgirdes klausimo: atsakymas - NE. As neturiu tau jokiu jausmu.
Man buvo keista, kad jis nepaprase savo draugo iseiti is kambario... man tai buvo zodziai, patvirtinantys, kas ir taip buvo aisku... bet labai skaudejo. as isejau... norejau susitabdyti taksi ir kuo greiciau dingti is tos vietos, bet kai paskambinau pasake, kad siandien didele svente ir taksi visai nakciai jau uzsakyti... tada sedu i troleibusa ir vaziavau, po to galvoju, kaip parsibelsti namo... nes namai uz penkiolikos kilometru, nuo tos vietos, kur isleis troleibusas...

Daugiau neatsimenu... tai vienas is tu sapnu, kurie laaabai stipriai isirezia ir apie kuri galvojau visa diena... pries metus, kai buvau ilgam iskeliavusi ir viena nakti vos nemiriau ir buvo labai bloga irgi ji sapnavau: jis pasake: gana apsimetineti, kad nieko nejauciame vienas kitam... -
sitas sapnas mane tarsi istempe is to blogumo i gyvenima atgal...
pasidalinau...
Parašė autodafe
#33580 Sapnavau kaimenę laukinių arklių, ką tai galėtų reikšti?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:Auksine Zuvele, kadangi tobulai aiskini sapnus, tai dar viena atnesiu i Tavo ausis...

yra vienas vaikinas, kuris man labai patinka.

SAPNAS: ateinu pas ji i kambari. Jis guli lovoje, ant lovos krasto sedi jo draugas. Vaikstineja aplinkui merginos. Tada as jam sakau: as noriu taves paklausti vieno klausimo, ar mes galime pasikalbeti. As norejau likti su juo dviese. ir issiaiskinti apie tai ar jausmai, kuriuos turiu jam yra tik mano, ar ir jis turi apie mane kazkokius jausmus. Bet man net neprasiziojus jis pasake: as zinau atsakyma dar neisgirdes klausimo: atsakymas - NE. As neturiu tau jokiu jausmu.
Man buvo keista, kad jis nepaprase savo draugo iseiti is kambario... man tai buvo zodziai, patvirtinantys, kas ir taip buvo aisku... bet labai skaudejo. as isejau... norejau susitabdyti taksi ir kuo greiciau dingti is tos vietos, bet kai paskambinau pasake, kad siandien didele svente ir taksi visai nakciai jau uzsakyti... tada sedu i troleibusa ir vaziavau, po to galvoju, kaip parsibelsti namo... nes namai uz penkiolikos kilometru, nuo tos vietos, kur isleis troleibusas...

Daugiau neatsimenu... tai vienas is tu sapnu, kurie laaabai stipriai isirezia ir apie kuri galvojau visa diena... pries metus, kai buvau ilgam iskeliavusi ir viena nakti vos nemiriau ir buvo labai bloga irgi ji sapnavau: jis pasake: gana apsimetineti, kad nieko nejauciame vienas kitam... -
sitas sapnas mane tarsi istempe is to blogumo i gyvenima atgal...
pasidalinau...

Mieloji, mes daznai labai klystame galvodami, jog jei tik tas zmogus mane myletu, mano gyvenimas butu tobulas...deja- mums tik taip atrodo.:( GAliu tik bandyti isivaizduoti ka jauti, nors pati iki siolei prisimenu skausma, nusivylima po poklabio su pirmaja meile, kai man buvo 16...

Tavajame sapne simbolikos aiskinamos beveik ir nera.Vienas ka noriu isskirti tai fakta, jog pasamoneje tu zinai, kad sioje situacijoje meile yra "i vienus vratus" kas yra tikrai skausmingas isgyvenimas. Viena smulkmena patrauke mano demesi - tai taxi nebuvimas - man tai rodo, jog sugebejimas valdyti gyvenimiskas situacijas tau siuo metu nera prieinamas, o gyventi su minia tau taip pat nera priimtina, nes gyveni toli nuo galutines stoteles - man tai sako, jog yra vidinis atotrukis tarp to kas tu esi ir kaip tu suvoki pasauli.Turiu galvoje tikraja tu ir ta, kuri prisitaiko gyvenime, kas ir sukelia vidini konflikta
Jei kils klausimu, nezivarzyk, rasyk aiskinsimes :)