Moderatorius: Astro-Meška

Ar yra DIEVAS?

47
51%
9
10%
16
17%
11
12%
10
11%
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Lukrecija rašė:Mano gyvenime Dievas tai yra reali asmenybe, meldziuos kaip moku, kas ateina i galva, prasau ko reikia ir gaunu, tai taip gera, net del masinos gedimo meldziausi ir supratau kas jai gali buti ir pati be niekieno pagalbos sutvarkiau beda, o dar yra kvailiu kurie sako nera Dievo...

As td kvaile..
Nes sakau kad dievo nera...
Nepagalvoji kad keista jeigu dievas butu, manau jis daugiau stebuklingai gyditu mirstancius jaunus vaikus nuo kokio vezio negu klausytu tavo maldu apie sugedusia masina...
Nereali asmenybe? kodel? todel kad ji pildo tavo uzgaidas?
va cia ir zmoniu problema jei kazkas isipildo pora kart netycia, iskart pradeda tiketi ir melstis...Bet dazniausiai dieva prisimena kai kas nors nutinka ir niekas padet negali...abgailetina...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#46839 Dead, manau, kad niekam is cia besilankanciu nekliuva, kad tu netiki.Man gyvenimas be tikejimo gryna asaru pakalne...
O vaikucius, sergancius veziu reiktu palikti nuosaleje, tai visai kita tema.
Kalbant apie atsitiktinumus - jie yra atsitiktinumai tik iki to laiko, kai suvoki, kad visata, zmonija ir Dievas yra viena.Po to viskas ima kisti ir tokios smulkmenos, kaip sugedus masinai atsiranda jegu sukalbeti malda ir ateina suvokimas, gyvenime randasi viena po kitos, bet tai jau tikejimo klausimas, o ne Dievo buvimo ar nebuvimo klausimas.
Parašė vigintas
#46843 Dead - na dieva reiketu skirti nuo senelio salcio :) o de lsatebuklu ir visokiu prasymu, zinai ir man nelabai patinka uabgo ant baznycios laiptu role :)

Auksinezuvele - medziai misko vaikai, bet kiekviena smedelis, net pats maziausias turi savo likima ir savo kelia... Visdelto kiekviename kurinyje dalele kurejo... bet ne atvirksciai :)
ir zinai va del to samoningumo - kas tai yra ? ir kaip tai valgyti :)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vigintas rašė:Dead - na dieva reiketu skirti nuo senelio salcio :) o de lsatebuklu ir visokiu prasymu, zinai ir man nelabai patinka uabgo ant baznycios laiptu role :)

Auksinezuvele - medziai misko vaikai, bet kiekviena smedelis, net pats maziausias turi savo likima ir savo kelia...
Visdelto kiekviename kurinyje dalele kurejo... bet ne atvirksciai :)
ir zinai va del to samoningumo - kas tai yra ? ir kaip tai valgyti :)

Na samoningumo valgyti nepatarciau- geriau vagyti samoningai... :DD

O va sita sakini, jei gali, tai man paaiskink
" Visdelto kiekviename kurinyje dalele kurejo... bet ne atvirksciai :) "
Parašė vigintas
#46850 Dailininkas nutapes paveiskla ideda i ji dali savo dusios, dalelyte... Bet jei sudesim visus jo paveikslus mes negausime pacio dailininko dusios is tu dalelyciu... esant reikalui, ar kilus dailininkui noro, jis gali pakeisti paveiksla o paveisklas pakeisti dailinko negali...

o kaip tu valgai samoningai ?
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:Dead, manau, kad niekam is cia besilankanciu nekliuva, kad tu netiki.Man gyvenimas be tikejimo gryna asaru pakalne...
O vaikucius, sergancius veziu reiktu palikti nuosaleje, tai visai kita tema.
Kalbant apie atsitiktinumus - jie yra atsitiktinumai tik iki to laiko, kai suvoki, kad visata, zmonija ir Dievas yra viena.Po to viskas ima kisti ir tokios smulkmenos, kaip sugedus masinai atsiranda jegu sukalbeti malda ir ateina suvokimas, gyvenime randasi viena po kitos, bet tai jau tikejimo klausimas, o ne Dievo buvimo ar nebuvimo klausimas.

Na as ir nemanau , kad kliuva...
As nenoriu izeisi jusu tikejimo , tiesiog pasakau ka manau ir tiek...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vigintas rašė:Dailininkas nutapes paveiskla ideda i ji dali savo dusios, dalelyte... Bet jei sudesim visus jo paveikslus mes negausime pacio dailininko dusios is tu dalelyciu... esant reikalui, ar kilus dailininkui noro, jis gali pakeisti paveiksla o paveisklas pakeisti dailinko negali...

o kaip tu valgai samoningai ?

Negaliu sutikti su tuo faktu, kad paveikslas nekeicia dailininko...jau vien delto, kad viskas kinta, nieko nera pastovaus ir kad kuriant zmogus taip pat auga ir tobuleja bei keiciasi :) O kaip ideti "dusia" ir kas tai yra tavo nuomone?
O apie samoninga valgyma cia tikrai nekalbesiu, nes ne tam skirta tema, soriukas :)))
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#46988 Issivyscius diskusijai ir nuklydus nuo sios temos apie DIEVA, teko pradeti nauja tema, kur ir iskeliau Viginto ir Medejos dialoga
Vartotojo avataras
Parašė paranojikas
#79956 kas yra dievas? tas kuris viska gali? kuris gali viska kurt? as jum taip pasakysiu teoriskai zmogus ir yra dievas, nes jis pats kuria savo gyvenima. pabandykit pasakyt kokiam labai sekmingam zmogui ko jis negali padaryt? abejoju ar jis pasakys: man tai per sunku, as jau per senas, man tai per brangu ar panasiai.

as asmeniskai tikiu kad yra pomirtinis gyvenimas. tikiu kad buvo kristus ir dare stebuklus, bet tai neyrodo kad yra kad kazkas valdo musu gyvenima. gal tai aukstesnio lygio butybe, bet kam ja taip isaukstint? pavadinciau dieva ateiviu :D is kitos dimecijos :D ir man jis neaiskins ka man po mirties daryt :D sukursiu su setonu savo blogio imperija ]:]
Vartotojo avataras
Parašė linn
#79963 visiskai sutinku su paranojiku!!!!!!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė paranojikas
#79965 del blogio imperijos irgi sutinki? :D
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#79966 paranojikas, kad savo gyvenima valdai tu yra iliuzija, kaip ir iliuzija, jog tai daro dievas. visada turi kintama pasirinkimu skaiciu ir gali rinktis tik is ju. negali sukurti to ko nera. negali pasirinkti eiti keliu kurio nera. tai kur cia tavo dieviskumas?
Vartotojo avataras
Parašė paranojikas
#79976 reikia ne rinktis is galimybiu o jas kurti :]

zinoma sutinku su tavim. yra lengviau susiguzt kamputy, verkti ir gaileti saves, kad nieko negali padaryt :]]]]]]
Parašė Ramus
linn rašė:visiskai sutinku su paranojiku!!!!!!!!!!!!!!

aš irgi sutinku, bet nevisiškai.
Dievas yra žmogus, čia viskas tvarkoj, jei žmogus jau labai linkęs taip jausti. Geriau nesiginčyt su juo, kadangi tuomet žmogus gali elgtis su tavim tarsi tikrai būtų Dievas.
Nesutinku, kad Dievas ateivis, ar kad yra kažkokios šėtono imperijos.
Šėtonas tai gal ta tuštuma žmoguje, ar tai, ką tuštuma žmoguje pasekoja.
Žodžiu, Dievas - pusiau pilna ar pilna stiklinė, Šėtonas - pusiau tuščia arba tuščia stiklinė.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
paranojikas rašė:yra lengviau susiguzt kamputy, verkti ir gaileti saves, kad nieko negali padaryt :]]]]]]

tu čia apie ką?

o dėl galimybių tai supratau tave, o tu manęs ne. mastyk giliau.