- 2014 12 22, 23:52
Tomas2222 rašė:ŠIZOFRENIJA
Atsiprasau, ar tu ja irodytum? Turi toki isilavinima, kaip as? Kaip tarkim, kad ir medikai, ir ar tu isvis dar suvoki ka sneki?
as tau paaiskinau nuosekliai, kiek galima paprasciau, ir neisikalinedamas, o kur tu cia matai nelogiska, ar koki netikra impulsa?:) zinau, kad sizofrenija tau itaria, tai ir nagrinek save. turi tokia projekcija, kuri atspindi tai kas neigiama?:} funkcionuojantis ego tavo leido ta padaryt, bet tas buvo tiketina. spausiu tave i morales rema.. neatsiprasaj? mano advokatas Jasiulevicius, gali susipazint, jeigu as tau sakiau, kad mano diplomas reiskia, kiek as mokslo ir pastangu padejes, ir galeciau net paaiskint tavo paprasta ta reakcija, kur tu matai savo veidrodi, jeigu jo ner?:) sizofrenija? aiskus pavydo, ir didybes kliedesys. toks nuovokus esi, kad man itarineji, bet pats savo psichikos netvarkaj.. as dar gal karta pakartosiu, ar mano mokslinis laipsnis, kuri gerbia visoje zemej, ir netik;) zinau, kad tau mokslinis laipsnis nieko nereiskia. bet tie, kad akredituoja save mokslo profesinej veikloj, turi savo atsakomybes ir morales pareigas, ir turi suvokti, dar daugiau, tai kas yra tikra instancija..
IQ TESIASI AMZINAJ, KAIP IR PATI KOSMOSO VERSIJA, O SUKODUOTI I KVAZARU PLUOSTUS, REIKIA VISUS IQ BITUS!!!!!!!!.