Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autodafe rašė:Sapnavau kaimenę laukinių arklių, ką tai galėtų reikšti?

Arkliai, ypac laukiniai simbolizuoja fizine jega, energija.
Gali buti, kad simboliskai pasamone tau kuzda, jog pats laikas nulipti nuo arklio - taip simboliskai metafizikoje aiskinamas isdidumas.
Zodziu arklio simbolis yra fizines jegos ir arogancijos simbolis, nebent tai butu nustipes arklys, tada jau reiksme keistusi
Parašė egle
Auksinezuvele rašė:
egle rašė:Auksine Zuvele, kadangi tobulai aiskini sapnus, tai dar viena atnesiu i Tavo ausis...

yra vienas vaikinas, kuris man labai patinka.

SAPNAS: ateinu pas ji i kambari. Jis guli lovoje, ant lovos krasto sedi jo draugas. Vaikstineja aplinkui merginos. Tada as jam sakau: as noriu taves paklausti vieno klausimo, ar mes galime pasikalbeti. As norejau likti su juo dviese. ir issiaiskinti apie tai ar jausmai, kuriuos turiu jam yra tik mano, ar ir jis turi apie mane kazkokius jausmus. Bet man net neprasiziojus jis pasake: as zinau atsakyma dar neisgirdes klausimo: atsakymas - NE. As neturiu tau jokiu jausmu.
Man buvo keista, kad jis nepaprase savo draugo iseiti is kambario... man tai buvo zodziai, patvirtinantys, kas ir taip buvo aisku... bet labai skaudejo. as isejau... norejau susitabdyti taksi ir kuo greiciau dingti is tos vietos, bet kai paskambinau pasake, kad siandien didele svente ir taksi visai nakciai jau uzsakyti... tada sedu i troleibusa ir vaziavau, po to galvoju, kaip parsibelsti namo... nes namai uz penkiolikos kilometru, nuo tos vietos, kur isleis troleibusas...

Daugiau neatsimenu... tai vienas is tu sapnu, kurie laaabai stipriai isirezia ir apie kuri galvojau visa diena... pries metus, kai buvau ilgam iskeliavusi ir viena nakti vos nemiriau ir buvo labai bloga irgi ji sapnavau: jis pasake: gana apsimetineti, kad nieko nejauciame vienas kitam... -
sitas sapnas mane tarsi istempe is to blogumo i gyvenima atgal...
pasidalinau...

Mieloji, mes daznai labai klystame galvodami, jog jei tik tas zmogus mane myletu, mano gyvenimas butu tobulas...deja- mums tik taip atrodo.:( GAliu tik bandyti isivaizduoti ka jauti, nors pati iki siolei prisimenu skausma, nusivylima po poklabio su pirmaja meile, kai man buvo 16...

Tavajame sapne simbolikos aiskinamos beveik ir nera.Vienas ka noriu isskirti tai fakta, jog pasamoneje tu zinai, kad sioje situacijoje meile yra "i vienus vratus" kas yra tikrai skausmingas isgyvenimas. Viena smulkmena patrauke mano demesi - tai taxi nebuvimas - man tai rodo, jog sugebejimas valdyti gyvenimiskas situacijas tau siuo metu nera prieinamas, o gyventi su minia tau taip pat nera priimtina, nes gyveni toli nuo galutines stoteles - man tai sako, jog yra vidinis atotrukis tarp to kas tu esi ir kaip tu suvoki pasauli.Turiu galvoje tikraja tu ir ta, kuri prisitaiko gyvenime, kas ir sukelia vidini konflikta
Jei kils klausimu, nezivarzyk, rasyk aiskinsimes :)

Aciu uz pasidalinima, kaip Tu perskaitei mano sapna. Apie tai, kad as prisitaikau prie sito gyvenimo ir yra didelis atotrukis tarp to, ko NORIU ir kaip YRA - sitam laike tai labai tiesa.

Del galutines stoteles mano pamastymas - as is tiesu gyvenu uz miesto penkiolika kilometru, ir ten, kur yra troleibuso stotele, kur as islipu-reikia sesti i autobusa ir vaziuoti namo... man sitas sapnas buvo super realistinis... tai, kad zaidziu i vienus vartus as sau negaliu to pasakyti jau treti metai... na nemoku paleisti zmoniu ir viskas... bandau buti kazkuo, kad jis pamatytu, kad noretu buti su manimi... nesamone kazkokia. Del to vakar daviau amzinus izadus, kad daugiau nenoriu niekados nieko isimyleti.
ParašėGabs
#33604 sapnavau kazka panashaus i pasaulio pabaiga... keli like zmones vaikshciojo po griuvesius. Ash buvau viena ish vedanciuju. Ieshkojome maisto. Priejome viena ish sugriuvusiu dangoraiziu ir ash ejau tartis su ten gyvenancia moterishek, kad shi duotu mums truputi maisto ir vandesn. Jo pasiule bulviu trashkuciu ish automato, o ash shypsodamasi ir juokdamasi atsakiau, kad gal geriau nereikia...

Ar shi nesamone gali reikshkti kanors?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Gabs rašė:sapnavau kazka panashaus i pasaulio pabaiga... keli like zmones vaikshciojo po griuvesius. Ash buvau viena ish vedanciuju. Ieshkojome maisto. Priejome viena ish sugriuvusiu dangoraiziu ir ash ejau tartis su ten gyvenancia moterishek, kad shi duotu mums truputi maisto ir vandesn. Jo pasiule bulviu trashkuciu ish automato, o ash shypsodamasi ir juokdamasi atsakiau, kad gal geriau nereikia...

Ar shi nesamone gali reikshkti kanors?

Taip, sis sanas yra reiksmingas tuo, kad simboliai rodo, jog gyveni remdamasi protu.Moteris - metafizikoje yra proto simbolis.Vaiksciojimas po griuvesius ir maisto paieskos rodo fakta, jog taves nebepatenkina gyvenimas remiantis protu - nenori traskuciu, o va dvasinio maisto paieskos kolkas bergzdzios, nors is viso sapno eigos jauciasi ramybe, po ko paprastai seka arba nestukiu serijalai arba baznyciu simboliai, jei nesustoji vietoje ir ieskai toliau rysio su savaja intuicija, arba pasamone:) Grazus sapnelis, daug zadantis, tik islik susitelkusi savyje:)
Parašė Praeive
#33629 Aš ir vėl čia, auksinežuvele, su savo sapnu – ankstesnio tęsiniu. Sapnavau šiąnakt, kai vakare išsiverkiau taip, kaip seniai buvau verkusi, ir prašiau savo vidaus atsiųsti man sapną, apie esamą situaciją, kuri susiūbavo savo įvykiais vėl mano emocinį kūną. Ir ką gi, susapnavau tą patį sapną/sapno tęsinį, kuris ryškiai susijęs su mano prisirišimais, su tuo pačiu vyriškiu, įvykiai su kuriuo ir vyksta dabar.

Šis sapnas yra lyg aidas į mano andainykštį, kuriame po vaikino nežinomo viražų Bernardinuose praradau tą rankinuką ir tiek. Šiąnakt sapnuose aš išvydau galimybę atgauti savo turtą: )
„Pirmasis dublis“: mano dėdė A. (charizmatiška, intelektuali, man žavi asmenybė, niekad negalvčiau, kad jis gali vogti: ))) , ar jis pavagia tą mano rankinuką, ar aš palieku jam jį saugoti ir tuomet pavagia. Ryškus sapno kadras: aš žinau, kad dabar pareikalausiu jo, jog atiduotų man pinigus už viską, kas buvo tame rankinuke, taip pat ir už brangų fotiką, o, galvoju, kiek čia daug tų pinigų susidaro, negi jis nežinojo ką jis vagia/leidžia vogti?
"Antrasis dublis“: koridoriai, erdvės, plačios ir įdomios erdvės, labai mielos erdvės. Ir staiga iššoka kadras – aš blaškausi tose gražiose koridorinėse erdvėse nerasdama savo rankinuko, visa įsitempusi, suirzusi žiauriai žiauriausiai, nes juk prisimenu, kad sapnavau, kad jį man pavogė ir galėjau atsižvelgti į tą sapną, galėjau juk labiau pasaugoti!! Suku ratus tais nesibaigiančiais koridoriais, kažkur ten sėdi mano tėvai, jie taip abejingai gūžteli pečiais – pažiūrėk ten, ant tų minkštasuolių, ne, ten nėra, mane apėmė toks nerimas–juk sapnas mane perspėjo, o aš, kvailė kokia, neklausiau ir staiga patenku į senelių namų „šaltąjį“ kambarėlį, pamatau ant kėdės savo rankinuką... Ieškau ne ten, kur pasidėjau...Įdomu tai, kad perėjimas iš tų koridorių į mažą kambarėlį kažkoks man keistai nelogiškas, tai juk ne ta pati erdvė. (Senelių namai: jau mirusių senelių sodyba, kur praleidau savo vaikystę, dabar šis namas nenaudojamas ir visos depresijos įkarštyje sapnuodavau šiuos namus nuolat. „Šaltasis“ kambarys – taip vadindavome jį, ten vykdavo mūsų žaidimai su pusbroliais pusseserėmis ir buvo jauku, toks atskiras nuo viso namo kambarėlis, toks kitoks nei visi kambariai, o tuo pačiu esantis tame pačiame name.

Ieškoti to, ką pametei kažkur kitus. Kitoje erdvėje, ne klaidžiuose koridoriuose, o kažkokiame praeities kambarėlyje. Ir niekas iš tavęs to nepavogė, tu pati pasidėjai ir nebežinai kur. Ne ten ieškau? O jei pavogė, tai, pasirodo, tas, iš kurio to nesitikėjai visai, bet tu gali tai susigražinti. Nepraradau to, dėl ko taip išsigandau...O gal tai labai terapinis sapnas po ašarų liūties: )
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#33677 Na ir aš nutariau parašyt savo sapną:
Sapnavau ,kad esu labai dideliam pastate (regis ligoninė). įvyko kažkokia avarija man išburnos pradėjo bėgti kraujas , tada aš aprėkiau savo brolį ir nubėgau į tolėta , ten iš burnos ištraukiau kremzlės gabalą ir jį nusikandau(pabudau)
Parašė autodafe
#33678 Sapnavau, kad sodinu vaikus (kūdikius) į lysvę.
Parašėnemo
#33705 o aš sapnavau, kad paveldėjau galybę milijonų. Nors tai man turėjo būti netikėta, kažko nesistebėjau, jaučiausi labai natūraliai, lyg tai ir turėjo būti įvykę.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#33707 Idomus simboliai jusu sapneliu, tik mano labai ribotas laikas siuo metu, bet uzsuksiu vakare po darbo ir aprasysiu ka suvokusi :)
Vartotojo avataras
Parašė Svaja
#33714 Laba diena, jei jūsų neapsunkinsiu..., tai...turiu keletą nuotrupų iš sapnų...
Viename iš jų žiūrėjau ir grožėjausi savo nulakuotais juodais, juodais nagais(gyvenime to nepraktikuoju). O kitame labai labai graudžiai verkiau ir dusau, nes mane paliko labai svarbus žmogutis...
Oi, šizo, šizo...aš...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#33716 ką reiškia sapne žiūrėt į veidrodį ir matyt save?

arba plaukti upe ir tuo pačiu plaukti valtyje? t.y. vienu metu būti dviejuose kūnuose?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Praeive rašė:Aš ir vėl čia, auksinežuvele, su savo sapnu – ankstesnio tęsiniu. Sapnavau šiąnakt, kai vakare išsiverkiau taip, kaip seniai buvau verkusi, ir prašiau savo vidaus atsiųsti man sapną, apie esamą situaciją, kuri susiūbavo savo įvykiais vėl mano emocinį kūną. Ir ką gi, susapnavau tą patį sapną/sapno tęsinį, kuris ryškiai susijęs su mano prisirišimais, su tuo pačiu vyriškiu, įvykiai su kuriuo ir vyksta dabar.

Šis sapnas yra lyg aidas į mano andainykštį, kuriame po vaikino nežinomo viražų Bernardinuose praradau tą rankinuką ir tiek. Šiąnakt sapnuose aš išvydau galimybę atgauti savo turtą: )
„Pirmasis dublis“: mano dėdė A. (charizmatiška, intelektuali, man žavi asmenybė, niekad negalvčiau, kad jis gali vogti: ))) ,
Tai ka parasiusi apie savo dede, turi perskaityti atydziai ir prisiimti visas isvardintas savybes sau - tu esi tokia, kaip aprasei dede.Kol to nepadarysi, nerasi tikrosios saves.

ar jis pavagia tą mano rankinuką, ar aš palieku jam jį saugoti ir tuomet pavagia. Ryškus sapno kadras: aš žinau, kad dabar pareikalausiu jo, jog atiduotų man pinigus už viską, kas buvo tame rankinuke, taip pat ir už brangų fotiką, o, galvoju, kiek čia daug tų pinigų susidaro, negi jis nežinojo ką jis vagia/leidžia vogti?
Net ir protu jau suvoki, kad neprisiimdama tu savybiu apvagineji save, bet grazu, jog bent bandai suskaiciuoti viso to verte...:) Saunu!

"Antrasis dublis“: koridoriai, erdvės, plačios ir įdomios erdvės, labai mielos erdvės. Ir staiga iššoka kadras – aš blaškausi tose gražiose koridorinėse erdvėse nerasdama savo rankinuko, visa įsitempusi, suirzusi žiauriai žiauriausiai, nes juk prisimenu, kad sapnavau, kad jį man pavogė ir galėjau atsižvelgti į tą sapną, galėjau juk labiau pasaugoti!! Suku ratus tais nesibaigiančiais koridoriais, kažkur ten sėdi mano tėvai, jie taip abejingai gūžteli pečiais – pažiūrėk ten, ant tų minkštasuolių, ne, ten nėra, mane apėmė toks nerimas–juk sapnas mane perspėjo, o aš, kvailė kokia,
Mes su visais savais kunais, kaip namas su kambariais ir koridoriais... kiekvienas kambarys ar koridorius simbolizuoja tam tikrus musu zmogiskuosius aspektus.Sis etapas tavo sapne labai svarbus - ieskai saves pilnumoje ir nerandi - visa kas tu esi ir kuo nori buti, per laika, prisitaikydama pamirsai, o dar liudniau, jog pamirsai kad pamirsai...:(.Todel nenuostabu, jog pavargusi is nuo nesaugumo jausmo, atsidurei vaikysteje ir ten, kur jauteisi rami, saugi, linksma ir laiminga.TAi pereinamasis laikotarpis.Bet nuostabu tai, jog atisdengia sluoksnis p[o sluoksnio tikrosios tu savybes.Pasistenk suprastiu - kai mums sako tu toks, tu negeras, tu piktas tu negrazus, tu nevertas, mes patikim ir darom viska kad tik kiti apie mus imtu geriau galvoti.TAi didziausia klaida kokia mes galime daryti - jei mes neprisiimam savpo neigiamu bruozu, juos suslegiam slepdami savyje, tuo paciu metu mes atimam is saves ir teigiamas savybes tokias, kaip kad tu ivardyjai savo dede. Pasistenkim suvokti, kad be tamsos nebutu ir sviesos.Seseline zmogaus puse tera tai, ka mes patys nuo saves slepiam.Tad pamilus savuosius seselius, mes atveriam duris sviesai , kuri ima sklisti is vidaus:) nes kito kelio nera

neklausiau ir staiga patenku į senelių namų „šaltąjį“ kambarėlį, pamatau ant kėdės savo rankinuką... Ieškau ne ten, kur pasidėjau...Įdomu tai, kad perėjimas iš tų koridorių į mažą kambarėlį kažkoks man keistai nelogiškas, tai juk ne ta pati erdvė. (Senelių namai: jau mirusių senelių sodyba, kur praleidau savo vaikystę, dabar šis namas nenaudojamas ir visos depresijos įkarštyje sapnuodavau šiuos namus nuolat. „Šaltasis“ kambarys – taip vadindavome jį, ten vykdavo mūsų žaidimai su pusbroliais pusseserėmis ir buvo jauku, toks atskiras nuo viso namo kambarėlis, toks kitoks nei visi kambariai, o tuo pačiu esantis tame pačiame name.

Ieškoti to, ką pametei kažkur kitus. Kitoje erdvėje, ne klaidžiuose koridoriuose, o kažkokiame praeities kambarėlyje. Ir niekas iš tavęs to nepavogė, tu pati pasidėjai ir nebežinai kur. Ne ten ieškau? O jei pavogė, tai, pasirodo, tas, iš kurio to nesitikėjai visai, bet tu gali tai susigražinti. Nepraradau to, dėl ko taip išsigandau...O gal tai labai terapinis sapnas po ašarų liūties: )

Visa kas nebetarnauja, turi buti paleista...o asaros gerai pasitarnauja apsivalymui ir atpalaidavimui:)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Na ir aš nutariau parašyt savo sapną:
Sapnavau ,kad esu labai dideliam pastate (regis ligoninė). įvyko kažkokia avarija man išburnos pradėjo bėgti kraujas , tada aš aprėkiau savo brolį ir nubėgau į tolėta , ten iš burnos ištraukiau kremzlės gabalą ir jį nusikandau(pabudau)

Ligonine sapnuojam paparstai kai protu nesuvokiam, bet sirdimi jauciam jog sergam.Avarija simboliskai yra vidinis prasiverzes pyktis.Likusi sapno dalis sudaro ispudi, jog esi linkes i saves zalojima tiek dvasiskai tiek ir emociskai, del ko netenki daug givybiniu jegu
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
autodafe rašė:Sapnavau, kad sodinu vaikus (kūdikius) į lysvę.

Tai sieju su bandymu dirbtinai idiegti naujas mintis i savo gyvenima
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nemo rašė:o aš sapnavau, kad paveldėjau galybę milijonų. Nors tai man turėjo būti netikėta, kažko nesistebėjau, jaučiausi labai natūraliai, lyg tai ir turėjo būti įvykę.

Greiciausiai jog kinta tavo pacios savivertes pajautimas.
Kai protu nesivadovaujam, daznai isgyvenam tikruosius jausmus, ko dienos metu nesugebam padaryti