- 2007 12 22, 21:51
Auksinezuvele rašė:Agni rašė:turiu du klausimus:
1. kas yra metafizika?
2. tu teigi, kad depresija susiergama kai zmogus
TIKI, JOG JIS NETURI TEISES JAUSTI IR ISGYVENTI PYKTI SAVYJE.BEJEGISKUMO JAUSMAS
(ir aš šiam teiginiui visiškai pritariu), tuo tarpu Audrė kažkurioje temoje teigė, kad kaip tik depresija suserga žmonės, kurie pyksta. tai kaip yra ištikrųjų?
Tai yra mokslas
Cia yra daug informacijos, tikiu, kog rasi atsakus i savus klausimus
http://umsonline.org/career.htm
Taip.Toks isitikinimas sukelia gilia depresija. Ir jis dazniausiai ateina is ankstyvos vaikystes. Tiesiog zmogus kuris tiki, jog neturi teises pykti, ta pykti generuoja, naudoja ir daugina savyje iki tokio tasko, kada fizineje plotmeje nebepajegus neutralizuoti, kur prasidejes hormonu sutrikimas sukelia fizinius pokycius ne tik smegenu veikloje bet ir kituose vidiniuose organuose.
Skirtumas ir pasekmes tarp pykcio ir slopinamo pykcio man yra akyvaizdus.Zvelgiant giliau taip pat akyvaizdu, kad piktas zmogus nebutinai suvokia, jog jis piktas. Tad kaip yra is tikruju tegalim nuspresti kiekvienas sau.
Jei kalbetume apie pykti , jo poveiki ir jo pasekmes , tektu pradeti nauja tema, nes tai labai gili ir plati tema, siejanti asmeni, asmenybes ipatumus, taip pat isitikinimu ir iprociu sistema ir begale kitu psiochologiniu dalyku, apie ka nesiplesiu, nes nera mano sritis.Man uztenka pradinio atramos tasko kuris pabrezia, jog neapykanta tai nera MEILES priesingybe.Tai tera pagalbos sauksmas zmogaus, kuris nezino kas yra MEILE.