Moderatorius: Astro-Meška

Ar yra DIEVAS?

47
51%
9
10%
16
17%
11
12%
10
11%
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#5418 Mano gyvenime Dievas tai yra reali asmenybe, meldziuos kaip moku, kas ateina i galva, prasau ko reikia ir gaunu, tai taip gera, net del masinos gedimo meldziausi ir supratau kas jai gali buti ir pati be niekieno pagalbos sutvarkiau beda, o dar yra kvailiu kurie sako nera Dievo...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#5469 O man Dievas atsiuncia gerus zmones.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Lukrecija rašė: o dar yra kvailiu kurie sako nera Dievo

ačiū už komplimentus :lol: :lol: :lol:
Paskutinį kartą redagavo AUmba 2007 11 28, 11:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėSandra
#6067 o as tikiu krikscioniskai....ir gera...taip tiketi...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#6074 Dievas yra ismintingas ir mylintis. Mes labai lengvai pastebim problemas ir sunkumus. O gaila, kad negalim pastebet kiek kartu jis mus isgelbejo nuo dar didesniu sunkumu ir kiek kartu palengvino musu nasta.

Dabar kai jauciuosi kiek geriau, nenustoju dekot jam uz kiekviena sviesesne minti.
ParašėSandra
#6075 geros mintys, mints
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#6393 ...o as manau, kad viskas vyks taip... atejus laikui mirti... zmogus uzsimerkia... ir po kurio laiko atsimerkia... tai yra, pasauli jis vel isvysta tik jau kitu zmogumi arba kita butybe... zodziu jis kazkuo tai gimsta vel... vel viska mato, viska dedasi galvon... baisu tik keli dalykai: galiu gimti kokiu krokodilu, slieku, ar bezdzione.... galiu gimti ir zmogum, bet galiu gimti pvz, kokiu tai bomzu seimoje... galiu gimti visai ne cia, o kur tai Afrikoje ar Grenlandijoje.... zodziu cia viskas labai sudetinga... nera rojaus, nera pragaro, yra tik toks gimimu ir mirimu ratas, kuris suksis tol, kol suksis zeme...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6394 baisu jeigu tikrai taip yra
ParašėSandra
#6395 o as reikarnacija netikiu, ypac i krokodilus.....
juk jeigu turime siela, kaip ta siela gali nueiti "pas krokodila", tada visi turetume sielas, visi gyviai...tad kur siela dingsta, kol buni krokodilu?

be to musu zemeje paskirtis - tobulinti savo siela, tai kaip gali medis, krokodilas, ar gyvete tobuleti?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:baisu jeigu tikrai taip yra

Ne, nebaisu... baisu tik pats perejimas... uzgesimas... :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6398 man baisu, nes aš tikiu, kad galima eiti ir aukštyn į kitą būtį.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Sandra rašė:o as reikarnacija netikiu, ypac i krokodilus.....
juk jeigu turime siela, kaip ta siela gali nueiti "pas krokodila", tada visi turetume sielas, visi gyviai...tad kur siela dingsta, kol buni krokodilu?

be to musu zemeje paskirtis - tobulinti savo siela, tai kaip gali medis, krokodilas, ar gyvete tobuleti?

Na tu siek tiek klisti.... krokodilai tobuleja... jie tobulina medziokles igudzius... O ir zmogus... tobulejimas yra savo zmogiskuju galiu pazinimas... galimybiu isbandymas... deja, daugelis musu gyvena kaip medziai... tapti virsininku - tai nereiskia tapti tobulu... O ir ta siela... Labai abejoju jos buvimu... yra prots, koks tai prto ir jausmu raizginys... kurie mirsta kartu su kunu...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6400 as taip nemanau. kam tada gyventi?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:as taip nemanau. kam tada gyventi?

Gyventi tam, kad butu smagu cia... nes cia yra viskas, ir pragaras, ir rojus... ir alus... ir vynas... O ten, aukstybese... tiesiog tu pabuvai cia, pazinai vienokiu ar kitokiu zmoniu... isgyvenai visokiu dalyku... buvo smagu... o kada nors, po kokio 1000 metu gal vel ka tais panasaus patirsi.... Kadangi mirtis visada laukia uz duru, reikia veikti nedelsiant...
ParašėSandra
#6406 man tai toks poziuris nepriimtinas....tai jei nera sielos, kaip tu po 1000 metu atgimsi?
Klausimas, tau Horacijau:
meiles jausmas (nu ji tai zmones turi arne, na bent jau vaikui tai turi) priklauso KUNUI ar PROTUI?