- 2015 11 13, 04:23
Nežinau nuo ko pradėti...sapnai valdo.mane seniai, o sapnuoju daug kraujo pasaulio pabaigu...bet labiausiai nervuoja dvasios,apeigos dwmonai ir mirtis tiek mano tiek aplinkinių....baisiausias nutikimas tai buvo toks...miegu ir mqtau po kqmbary žvakių pridegiota,kažkoks ritualas,keistos būtybės tempia mane už kojų į kažkokį ratą,aplink pilna su gobtuvais būtybių....blyn noriu atsikelt bet neišeina,suprqntu kad netikra....kazkaip atsikeliu o tada matau savo kambary tamsa,salie guli draugas,įsijungiu telefoną jau po triju...ir tada kažkokie garsai virtuvėj...bijau sustingstu...tada garsas persimeta ant lubų kampe kažkur.tūno ir kažką keistai snabzsa...draugas vertės ant pilvą ta būtybė į jį.....o dabar sako nori atsikratyt manim uzmuzk ji....negaliu patikėt tai netikra....po kurio laiko tyla...i tik keistas snopavimo garsas....nuėjau į virtuvę peilio...o mintyse tokia sumaištis kad į jį įsikūnijo demonas....grįžtu o iš draugo burnos garsas pqdaryk tai užmušk ji uzmuzk.....zadinu draugą kiek gqledama klausiu kas tu koks? Koks vardas kada mūsų draugystės metinės...ašaros pro akis kaip pupos,jis man nieko nesakė tik stipriai apkabino,sako čia aš mažytė čia aš.....kaip jum tokie kaip juos pqvadint?
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas