Moderatorius: Astro-Meška
- 2015 06 06, 19:17
Nelabai žinau, kaip nueisiu pirmadienį į darbą su depresija, praeitą ketvirtadienį pirmoj dienos pusėj tai galvojau, nekažką bus, bet pagerėjo darbe, vakar buvo OK, bet buvo OK apskritai, o šiandien vėl blogai ir tai gali tęstis toliau. Bandysiu eit į darbą, nenorėčiau jo prarasti, tačiau kaip man ten seksis, neįsivaizduoju. Gal jau bus geriau.
- 2015 06 15, 22:43
Nežinau visų detalių, bet man regis visi neįgalieji gali dirbti (jei sveikata leidžia) ir dar gali gauti įvairias subsidijas individualiai veiklai. čia šiek tiek info : https://www.ldb.lt/Informacija/Paslaugo ... mimas.aspx
EniGmO rašė:Sveiki,nežinau ar čia pataikiau,gal neužpyksit...taigi,pratęse man pirmą neįgalumo grupę dviem metam,kaip ir dirbti negaliu,bet ir sedet namie be darbo ne išeitis,noriu veiklos,galvoju ką čia sumasčius,ir atejo mintis dirbti sau....taigi,kątik gavau grafikos ir dizaino maketuotojo kvalifikaciją(baigiau mokyklą),ir norečiau imti patentą,arba individualią veiklą ir pradėt maketuoti reklaminė atributiką;,vizitines,lankstinukus,bukletus,pakvietimus,kalendoriukus,ir tt....ar yra galimybė tai daryti turint pirmą invalidumo grupę,25% ....ar čia tik žydrojo drambliuko svajone?internete info neradau,arba ji man sunkiai iskaitoma pasirode,vienur rašoma galima imt ind.veiklą,kitur jau ne.....ačiu už atsakymus ir atsiprašau uz neraštinguma,nepatogu rašyt ..:-)
Nežinau visų detalių, bet man regis visi neįgalieji gali dirbti (jei sveikata leidžia) ir dar gali gauti įvairias subsidijas individualiai veiklai. čia šiek tiek info : https://www.ldb.lt/Informacija/Paslaugo ... mimas.aspx
- 2020 03 22, 10:42
Ar imanoma Dirbt su depresija ? Ne , nebent depresija is lengvesniu
- 2020 03 22, 13:01
As dirbu turedamas vidutinio sunkumo depresija. Vaistu bei psichoterapijos ir savo pastangomis, susitvarkau su darbu.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.
- 2020 03 23, 10:16
Vidutinio sunkumo depresija. Geriu vaistus, kurie šiek tiek padeda ir dirbu. Mažiau produktyviai nei anksčiau, bet.
- 2020 03 25, 22:38
Įmanoma dirbti, tik reik rast tinkamą darbą kas nelabai įmanoma