- 2012 12 13, 00:38
Geriau pries kokius 7 metus AD, gal keturias rusis isbandziau, bet kadangi man nerimas, tai skiria tokius AD kurie slopina, o kai slopina tai ir nuslopina vaikstai kaip per galva maisu gaves. Nuo visu tik dar sunkiau budavo susikaupt. Net neisivaizduoju kaip su tokiais protini darba galima dirbt, bet gal cia tik man taip nepasiseke... Paskui 7 metus geriau tik raminamuosius ir migdomuosius kai reikdavo, o dabar galva visiskai nebedirba ir kuo toliau tuo blogiau. Buna kad visai nesusivokiu aplinkoj arba dingsta atmintis. Simptomai kitokie negu anksciau, zodziu einu rytoj pas gydytoja, israsys agomelatino ir lauksiu stebuklo. O tau stiprybes taip pat, zinau ka reiskia tokios krizes.
Vvol rašė:Geriau pries kokius 7 metus AD, gal keturias rusis isbandziau, bet kadangi man nerimas, tai skiria tokius AD kurie slopina, o kai slopina tai ir nuslopina vaikstai kaip per galva maisu gaves. Nuo visu tik dar sunkiau budavo susikaupt. Net neisivaizduoju kaip su tokiais protini darba galima dirbt, bet gal cia tik man taip nepasiseke... Paskui 7 metus geriau tik raminamuosius ir migdomuosius kai reikdavo, o dabar galva visiskai nebedirba ir kuo toliau tuo blogiau. Buna kad visai nesusivokiu aplinkoj arba dingsta atmintis. Simptomai kitokie negu anksciau, zodziu einu rytoj pas gydytoja, israsys agomelatino ir lauksiu stebuklo. O tau stiprybes taip pat, zinau ka reiskia tokios krizes.